به گزارش ايرنا ، جواد قرآن نويس عصر دوشنبه در مراسم جشن مهر در اردبيل افزود: اين افراد شامل نيكوكاراني از استان اردبيل ، سراسر ايران اسلامي و ايرانيان مقيم خارج از كشور است كه كمك هاي نقدي و يا غيرنقدي خود را براي بهره مندي كودكان زيرپوشش به شكل مستمر در اختيار بنياد حمايت از كودكان مستند و سرطاني استان قرار مي دهند.
وي اظهار كرد: هر يك از اين نيكوكاران كمك هاي نقدي خود را به كودكان زيرپوشش كه از 10 هزار ريال تا پنج ميليون ريال در ماه شامل مي شود را به حساب بنياد واريز مي كنند.
وي گفت: اين بنياد 450 نفر از كودكان بي سرپرست را زيرپوشش دارد كه هر يك داراي حساب بانكي و كارت سيباي جداگانه هستند و هر ماه مبالغي را كه بيشتر از يارانه نقدي است دريافت مي دارند.
قرآن نويس افزود: از سال 1385 كه به واسطه افزايش اعتماد مردم به بنياد حمايت از كودكان بي سرپرست و سرطاني استان ميزان درآمدهاي آن نيز بالا رفته با توافق انجام شده با موسسه ريحانه حمايت از كودكان مبتلا به سرطان زير 15 سال آن موسسه به اين بنياد محول شده است.
وي با اشاره به اين كه هر چند بيشتر كودكان مبتلا به سرطان پس از مدتي درمان بهبودي خود را باز مي يابند بيان كرد: بر اين باوريم اين عزيزان نبايد هيچ درد و دغدغه اي از بابت تامين هزينه هاي درمان داشته باشند.
به گفته وي ، بنياد حمايت از كودكان بي سرپرست و سرطاني با قراردادهايي كه با داروخانه ها و مراكز درماني امضا كرده تمام هزينه هاي درماني و دارويي آنها شامل راديولوژي ، راديوتراپي و نظاير آن به هر مبلغي كه باشد را پرداخت مي كند.
وي با اشاره به اين كه اين بنياد از لحاظ مالي مشكلي ندارد افزود: مشكل اصلي ما نداشتن تخصص كافي در ارتباط با بيماري سرطان به ويژه كودكان مبتلا به آن است و با تاسف تاكنون هيچ فردي در اين زمينه ما را ياري نكرده است.
وي برپايي جشن مهر و بازارچه خيريه ازسوي دانشگاه محقق اردبيلي را گام ارزنده اي در زمينه حمايت از كودكان مستمند و سرطاني دانست و اظهاراميدواري كرد در آينده شاهد انجام اين گونه كارها از سوي ساير ارگان ها نيز باشيم.
رييس موسسه خيريه شكوفه هاي اردبيل نيز در اين مراسم گفت: پيشرفت هاي علمي و صنعتي با وجود مزايايي كه براي انسان دارند برخي پيامدهاي منفي نيز از خود برجاي مي گذارند كه كاسته شدن از حوصله والدين نسبت به رسيدگي به فرزندان خود يكي از آنهاست.
سيدآقا سيدحاتمي افزود: در سال هاي نه چندان دور شاهد بوديم كه وقتي يك كودك والدين خود را به هر دليلي از دست مي داد از اقوام نزديك مانند عمو ، دايي و يا نظير آن سرپرستي كودك را برعهده مي گرفتند ولي در روزگار كنوني به خاطر پيچيده و پرمشغله شدن زندگي والدين حتي حوصله رسيدگي به فرزندان خودشان را نيز ندارند و نگهداري از آنها را به موسسه هايي مانند مهد كودك ها و غيره واگذار مي نمايند.
وي بيان كرد: در چنين شرايطي وجود مراكزي براي نگهداري از فرزندان اين مرز و بوم كه به هر علتي والدينشان را از دست مي دهند ضرورت مي يابد و موسسه خيريه شكوفه ها نيز براي همين منظور با كمك جمعي از مردم نيكوكار ايجاد شده است.
او افزود: كودكاني كه در اين موسسه نگهداري مي شوند افرادي هستند كه هم پدر و هم مادر خود را از دست داده اند و يا داراي والدين بدون صلاحيت و به اصطلاح بدسرپرست هستند.
وي گفت: اين موسسه با گشاده دستي مردم نيكوكار از لحاظ مالي مشكل خاصي ندارد ولي تنها معضلي كه ما را در اين مركز آزرده خاطر مي كند اين هست كه در مواردي كه براي مثال يك خانواده با سه فرزند والدين خودشان را از دست مي دهند به ناچار اين فرزندان كه با همديگر برادر و يا خواهر هستند به علت نبود مكان مستقل از هم جدا شده و در مكان هاي جداگانه نگهداري مي شوند.
وي با تاكيد بر اين كه اين اقدام تاثير عاطفي و رواني منفي روي اين كودكان مي گذارد افزود: براي رفع اين مشكل در ميدان رودكي فاز دو شهرك سبلان اردبيل ساختماني با دو هزار و 550 متر زيربنا در حال ساخت است كه با بهره برداري از اين مركز چنين كودكاني در سوئيت هاي آن به شكل يك خانواده جداگانه زندگي خواهند كرد.
وي ميزان كمك هاي مالي مردم نيكوكار براي تكميل اين ساختمان را مناسب دانست و اظهار كرد: ادامه اين روند به تسريع در افتتاح آن كمك خواهد كرد.
در اين مراسم كه در سالن خودسياني دانشگاه محقق اردبيلي برپا شد گودرز صادقي رييس اين دانشگاه هدف از برگزاري چنين برنامه هايي را ترويج فرهنگ نيكوكاري و سوق دادن هر چه بيشتر توجه مردم نيكوكار كشور به موضوع ضرورت حمايت از كودكان مستمند و سرطاني دانست.
6019/6016
شش هزار نيكوكار ، كودكان مستمند و سرطاني اردبيل را ياري مي كنند
۳۱ فروردین ۱۳۹۴، ۱۹:۱۱
کد خبر:
81578717
اردبيل - ايرنا - رييس هيات مديره بنياد حمايت از كودكان مستمند و سرطاني استان اردبيل گفت: شش هزار نفر از افراد نيكوكار اين بنياد را از نظر مالي پشتيباني مي كنند.