عبدالمهدی نصیرزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینكه بیشتر كلاس های برپا شده ازسوی این فدراسیون مربوط به پرورش اندام (بادی بیلدینگ) بوده است افزود: رده بندی مربیان فعال بدنسازی به منظوررفع نیاز فدراسیون های ورزشی ضروری می باشد و برای كسب آمادگی جسمانی مطلوب و شیوه صحیح تغذیه ورزشكاران نیز به وجود مربیان متخصص بدنساز نیاز است.
وی برارتقا علم و دانش مربیان بدنساز رشته های ورزشی تاكید و اظهاركرد: در زمان حاضر این فدراسیون از وجود 13 مدرس متخصص بدنسازی كه از استان های مختلف از جمله مركزی، مشهد، همدان، اصفهان، تهران، كرمان و خوزستان هستند بهره مند بوده و این نقطه قوت خوبی برای تربیت مربیان بدنساز متخصص است.
نصیرزاده تصریح كرد: براساس آیین نامه ابلاغی، برای شركت در كلاس های مربیگری بدنسازی نیاز به برپایی سه دوره سمینار آموزشی است كه متولی آن هیات های ورزشی و دانشكده های تربیت بدنی دراستان ها هستند و فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام نیز در صورت برگزاری این سمینارها نسبت به اعزام مدرس اقدام می كند.
مسوول كمیته آموزش فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام به برگزاری كلاس های مربیگری پرورش اندام اشاره كردوافزود:برگزاری كلاس های مربیگری درجه یك، دو و سه پرورش اندام از برنامه های امسال این فدراسیون بوده و برای نخستین بار دوره مربیگری پاورلیفتینگ درجه دو نیز برگزار خواهد شد.
نصیرزاده با اشاره به اینكه قریب یك هزار گواهینامه مربیگری برای ارسال به استان ها آماده شده است تصریح كرد: براساس ارزیابی وزارت ورزش و جوانان، كمیته آموزش و تحقیقات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام به دلیل عملكرد خوب در سال 93 در ردیف كمیته های برتر قرار گرفت.
وی كه از اساتید دانشگاه پیام نور تهران نیز می باشد یادآور شد: در سال 2016 همزمان با مسابقات جهانی بادی بیلدینگ (پرورش اندام) كه به میزبانی ایران برگزار می شود یك دوره كلاس مربیگری نیز برپا خواهد شد كه این فرصت خوبی برای علاقه مندان به دریافت كارت مربیگری بین المللی در این رشته ورزشی پرطرفدار می باشد.
مسوول كمیته آموزش فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام گفت: میزان شیوع دوپینگ در ورزش بدنسازی و پرورش اندام در مقایسه با برخی از رشته در سطح پایینی است كه با این وجود برای كاهش آن تلاش وافر می شود.
نصیرزاده كه عضو كمیته مربیان فدراسیون جهانی كشتی نیز می باشد افزود: پارسال بیش از 20 سمینار علمی به منظور آشنایی با آنتی دوپینگ (مواد ممنوعه) از سوی این فدراسیون برگزار شد تا سطح آگاهی و دانش مربیان و ورزشكاران در خصوص استفاده از این مواد ارتقا یابد و این بهترین كار است.
وی با بیان اینكه فدراسیون جهانی پرورش اندام تاییدیه كمیته بین المللی المپیك را دارد اظهار كرد: آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ (وادا) از ورزشكاران شركت كننده در مسابقات آسیایی و جهانی تست دوپینگ می گیرد و این در كاهش استفاده از مواد نیروزا ممنوعه بسیار موثر و نقش آفرین است.
نصیرزاده افزود: ورزش بدنسازی و پرورش اندام در ایران بیش از سه میلیون نفر مخاطب را جلب و جذب خود كرده و برای پوشش و انتشار خبر فعالیت های این رشته ورزشی نیاز به همكاری هرچه بهتر و بیشتر رسانه های گروهی است تا بیش از پیش مطرح شود.
597/6085
تربیت مربی متخصص بدنسازی دردستور كار فدراسیون پرورش اندام است
۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۵۶
کد خبر:
81579226
زنجان - ایرنا - مسوول كمیته آموزش فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام كشور گفت: تربیت مربی متخصص بدنسازی برای رشته های مختلف ورزشی در دستور كار این فدراسیون قرار دارد.