محمد مددي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در راستاي بازرسي از واحدهاي توليدي در سطح استان با حضور كارشناسان اين اداره كل اين مقدار فرآورده گوشتي فاقد كيفيت و بدون علامت استاندارد شناسايي و از چرخه توزيع جمع آوري و معدوم شد.
وي از عموم مردم خواست در صورت امكان از مواد غذايي فست فود، سوسيس و كالباس كمتر استفاده كنند و در صورت نياز اين مواد را از فروشگاههاي معتبر و با مشاهده تاريخ انقضاي محصول و علامت استاندارد تهيه و مصرف كنند.
مديركل استاندارد ايلام ادامه داد: شهروندان ميتوانند در صورت مشاهده موارد مشكوك در اين خصوص با شماره تلفن هاي 32225955 و 32225956 اداره كل استاندارد استان تماس گرفته و موارد تخلف را گزارش دهند.
به گزارش ايرنا، در سال هاي گذشته در فرآوري سوسيس و كالباس از خمير مرغ استفاده مي شد كه از پارسال بمنظور حفظ ايمني و سلامت مصرف كنندگان اين كار ممنوع شد.
برخي از واحدهاي توليدي ضمن استفاده از خمير مرغ به منظور طبيعي جلوه دادن ظاهر سوسيس و كالباس از رنگ نيز در توليد آن استفاده مي كردند كه در اين راستا سازمان ملي استاندارد استفاده از هر نوع رنگ حتي گوجه فرنگي را به منظور قرمز كردن سوسيس و كالباس ممنوع اعلام كرد.
در توليد سوسيس و كالباس مي بايست از گوشت قرمز و افزودني هاي مجاز استفاده شود بنابراين مي طلبد مردم از مصرف هرگونه محصول سوسيس و كالباس كه بدون رعايت شرايط و موازين بهداشتي توليد شده و فاقد علامت استاندارد است، پرهيز كنند.
3032/9002
امحا 300 كيلوگرم سوسيس و كالباس فاقد نشان استاندارد در ايلام
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۴:۲۵
کد خبر:
81604234
ايلام - ايرنا - مدير كل استاندارد ايلام از امحاي بيش از 300 كيلوگرم فرآورده گوشتي (كوكتل، سوسيس و كالباس) بي كيفيت و بدون علامت استاندارد در استان خبر داد.