به گزارش ایرنا، جمیل احمدی روز چهارشنبه در جریان بازدید از مركز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان قروه افزود: در سال جاری استان كردستان به عنوان اولین استان كشور در زمینه توانمندسازی روستائیان انتخاب شده است كه نیازسنجی آموزشی اجرا و زمینه برای عملیاتی كردن طرح ها در دست اقدام است.
به گفته وی در فاز اول در هر یك از دهستانهای استان سه روستا برای اجرای طرح توانمندسازی انتخاب شده است و تا سه سال آینده، این طرح در تمام روستاهای استان اجرایی می شود.
به گفته وی این كار باعث ایجاد درآمد بیشتر و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها می شود.
احمدی اظهار كرد: با توانمند سازی بانوان در روستاها، آموزش بازار محور با هدف آموزش، تولید، بازاریابی و فروش به افراد ارایه می شود و اهمیت آموزش منجر به تولید محصولات در قالب مشاغل خانگی می شود.
او تاكید كرد: توانمند سازی بانوان با كمك فنی و حرفه ای نقش مهمی در فروش محصولات و افزایش اعتماد به نفس در افراد دارد.
به گفته وی طرح توانمند سازی دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور با هدف نزدیك شدن آموزش های آكادمیك و تئوریك به بازار كار و در جهت ایجاد اشتغال مولد و پایدار برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی تدوین شده است.
مدیركل فنی و حرفه ای كردستان افزود: فنی و حرفه ای با تربیت افراد ماهر و دارای مهارت، اساسیترین راه در مسیر تولید ملی و تحقق حماسه اقتصادی ایفا میكند.
وی با اشاره به دریافت گواهی مهارت متقاضیان پس از آموزش افزود: طرح توانمندسازی گروههای خودیار به كمك یك موسسه بینالمللی تشكیل می شود كه در آن شركت كنندگان آموزشهایی شامل بازار یابی، فروش و كارآفرینی را فرا میگیرند تا از اقشار آسیب پذیر و از مشاغل خانگی حمایت كنند.
احمدی اظهار كرد: طرح توانمند سازی گروه های خودیار با توجه به پتانسیل و مزیت نسبی هر شهرستان، با كمك دهیاران انجام می شود و برنامه ریزی آن به صورت پویا است تا به تناسب شرایطی كه ایجاد می شود تغییراتی را ایجاد كرد.
وی افزود: سال گذشته سه میلیون و 500 هزار نفرساعت آموزش در بخش دولتی و یك میلیون و 500 هزار نفر ساعت آموزش در بخش خصوصی به علاقهمندان رشتههای مهارتی در مراكز استان ارائه شد.
قروه در 90 كیلومتری شرق سنندج واقع شده است.ك/2
7345/1904
آموزش های فنی و حرفه ای نقش مهمی در توانمند سازی بانوان دارد
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۰۲
کد خبر:
81606844
سنندج- ایرنا- مدیركل سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان كردستان گفت: توانمند سازی زنان به وسیله آموزش های فنی و حرفه ای می تواند راه حل مناسبی در جهت تقویت اقتصاد خانواده باشد.