به گزارش خبرنگار ایرنا از كویت ، عباس خامه یار در این دیدار ضمن تاكید بر اهمیت افتتاح كرسی زبان فارسی در دانشكده ادبیات دانشگاه كویت گفت : آموزش زبان فارسی به عنوان یك زبان مهم در جهان اسلام برای دانشجویان حائز اهمیت است و امروزه اغلب دانشگاههای معتبر جهان بخصوص در جهان عرب دارای كرسی زبان فارسی هستند و با توجه به مشتركات بی شمار دو ملت ایران و كویت انتظار می رود در راه اندازی كرسی زبان فارسی در دانشگاه تسریع شود.
رایزن فرهنگی سفارت كشورمان در این دیدار كه با حضور معاون علمی رئیس دانشگاه نیز انجام شد خواهان افزایش سهمیه پذیرش دانش آموزان ایرانی در دانشگاه كویت و اجرای عملی توافقنامه های همكاری علمی دو جانبه از قبیل مبادله استاد و دانشجو و انتشار نشریات پژوهشی شد .
رئیس دانشگاه كویت در این دیدار ضمن تایید اظهارات رایزن فرهنگی در مورد اهمیت و جایگاه زبان فارسی و نقش ادیبان و دانشمندان ایرانی در غنا و احیای ادبیات عرب گفت : كمیته ویژه ای برای تشكیل گروه زبان و ادبیات فارسی در دانشكده ادبیات تشكیل شده و سرگرم تدوین واحدهای درسی مقطع كارشناسی این زبان می باشد .
خانم دكتر حیات ناصر الحجی تصریح كرد تعدادی از استادان مصری متخصص زبان و ادبیات فارسی قرار است در تهیه و تدوین واحدهای درسی این مقطع با دانشكده ادبیات همكاری نمایند .
وی در مورد افزایش سهمیه دانشجویان ایرانی در دانشگاه گفت پس از بررسی درخواست رسمی رایزنی سفارت در شورای عالی دانشگاه اقدام لازم انجام خواهد شد بخصوص كه دانشجویان ایرانی همواره جزو دانشجویان برتر و ممتاز این دانشگاه بوده اند .
خاورم*320 **1095
همكاری های علمی و دانشگاهی میان ایران و كویت افزایش می یابد
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۲۱:۰۵
کد خبر:
81607838
كویت - ایرنا - رایزن فرهنگی كشورمان در كویت در دیدار با رئیس دانشگاه این كشور ،ساز و كار گسترش همكاریهای علمی و دانشگاهی و نحوه اجرای توافقنامه های امضاء شده میان دانشگاههای دو كشور همسایه و مسلمان را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.