۶ خرداد ۱۳۹۴، ۱۷:۱۲
کد خبر: 81625145
T T
۰ نفر
پدیده فقرحركتی و چاقی دانش آموزان را تهدید می كند

ساری-ایرنا- معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با هشدار به خانواده ها نسبت به پدیده فقر حركتی و چاقی دانش آموزان ،گفت: سر فرو بردن به كامپیوتر، موبایل و تبلت، تحرك نوجونان و جوانان را از بین برده است.

مهرزاد حمیدی عصر چهارشنبه در نشست خبری با رسانه های گروهی استان مازندران در محل اردوگاه دانش آموزی بادله ساری افزود: رویكرد وزارت آموزش و پرورش در دولت تدبیر و امید، دانش آموز محوری، مدرسه و مشاركت محوری است كه در هر یك از این نگاه ها برنامه های مختلفی تهیه شده است.

وی با بیان اینكه از نظر معنوی توجه به اخلاق دینی و اسلامی دانش آموزان مورد تاكید وزارت آموزش و پرورش است، ادامه داد: مدرسه كانون تحول است و خدمات آموزشی، اجتماعی ، فرهنگی و تربیتی را باید به مدرسه بازگردانیم.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت درس تربیت بدنی، گفت: 15 سال پیش وزارت آموزش پرورش با 19 میلیون دانش آموز 20 هزار معلم ورزش داشته است اما امروز با 13میلیون دانش آموز 33هزار معلم ورزش و تربیت بدنی دارد.

وی با بیان اینكه 105هزار واحد آموزشی در كشور وجود دارد، خاطر نشان كرد: به رغم محدودیت های فضای ورزشی در مدارس با خلاقیت و تدابیر مدیران مدارس و معلمان و همچنین با تهیه طرح های مختلف ورزشی و اجتماعی، كم تحركی دانش آموزان را از بین برده و ورزش پایه را ترویج خواهیم داد.

حمیدی از تهیه طرح تربیت بدنی اول ابتدایی تا سال نهم خبر داد و بیان داشت: امروز المپیاد ورزشی درون مدرسه ای برای سه و نیم میلیون دانش آموز برنامه ریزی شده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش با بیان اینكه حیاط پایا و حیات پویا در مدرسه مورد تاكید وزارت آموزش و پرورش دولت است، اظهار داشت: از اول مهر سال تحصیلی آینده ورزش صبگاهی در تمامی مدارس آغاز می شود.

وی از طرح كانون درون مدرسه ای در امور ورزش اشاره كرد و اضافه كرد: اوقات فراغت دانش آموزان نیز باید در مدارس با انجام برنامه های تفریحی، ورزشی و آموزشی پر شود.

وی مدرسه قهرمانی را از طرح های ورزشی و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش عنوان كرد و گفت: در این طرح دانش آموزان هر مدرسه فرصت حضور در تمامی رشته های ورزشی را در رده های شهرستانی ، استانی و ملی و حتی بین المللی را خواهند داشت.

حمیدی گفت: مسابقات ورزشی خانواده به صورت دانش آموزان دختر با مادر، پسر با پدر با هدف كاهش شكاف بین اولیا با مدارس از سال تحصیلی آینده اجرا می شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش به مشكلات اجتماعی در مدارس و دانش آموزان اشاره كرد و گفت: تمامی آسیب های اجتماعی كه در جامعه وجود دارد ، به نوعی دانش آموزان را در فضای آموزشی و مدارس تهدید می كند.

وی اعتیاد، رفتار های جنسی و مصرف دخانیات را از مهمترین آسیب های اجتماعی در فضای آموزشی عنوان كرد و ادامه داد: آسیب گرایش به مصرف دخانیات نظیر سیگار و قلیان در دانش آموزان وجود دارد.

حمیدی با بیان اینكه مطالعات مختلف آسیب های اجتماعی كه دربین دانش آموزان و فضای آموزشی وجود دارد صورت گرفت ، اظهار داشت: حتی نوع آسیب های اجتماعی و سنین دانش آموزان در معرض آسیب های اجتماعی استان های مختلف كشور شناسایی و طرح های پیشگیرانه برای اجرا تهیه شده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش با بیان اینكه كتابهایی در مقوله مطالعات اجتماعی و سبك زندگی ، مبارزه مواد مخدر برای كلاس های هفتم، هشتم و نهم تهیه شده است، گفت: نشریات پیشگیری نوین برای آموزش اولیا و دانش آموزان نیز در مناطق مختلف چاپ توزیع می شود.

وی با بیان اینكه طرح گفتمان ویژه با دانش آموزان در معرض خطر و برگزاری نمایشگاه مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد را با هدف پیشگیری در دستور كار داریم، گفت: جشنواره نوجوان سالم نیز در مدارس برگزار می شود.

وی آموزش رفتار های جنسی و ایدز را از دیگر برنامه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی در وزارت آموزش و پرورش عنوان كرد و گفت: به رغم كمبود اعتبار و بودجه ، تمامی طرح های ورزشی و سلامت این وزارتخانه با حمایت برخی از خیرین و تدبیر و مدیریت معلمان و مدیران مدارس اجرا می شود.ك/3

/1899/6990 /1596