به گزارش روز دوشنبه ايرنا، اين آثار به همراه تعدادي از كتابهاي تاليف كانون به تازگي راهي فروشگاههاي عرضه محصولات فرهنگي هنري كانون در سراسر كشور شده است.
كتاب گربهها و خروسها (يك قصه آفريقايي) با ترجمه سيروس طاهباز و تصويرگري ك. طالقاني در چهاردهمين مرحله چاپ با شمارگان 268 هزار نسخه و شش شاگرد تازه به نويسندگي فرانتس براندئبرگ، ترجمه وحيد نيكخواهآزاد و بازسازي تصاوير وجيهالله فردمقدم در هشتمين مرحله چاپ با شمارگان 210 هزار نسخه بازنشر شد.
همچنين شمارگان كتاب دانش شادي بخش است به نويسندگي و تصويرگري مونرو ليف و ترجمه بيژن اسدي نيز در پنجمين مرحله انتشار به 120هزار نسخه رسيد و خدا چه مهربان است نوشته آكيكو كاگهياما، ترجمه عبدالوحيد ايزدپناه، برگردان به شعر جعفر ابراهيمي(شاهد) و تصويرگري تسوئه كوتاناكا براي هفتمين بار با شمارگان 110هزار نسخه منتشر شد و كتاب كلاس پرنده نوشته اريش كستنر، ترجمه علي پاكبين براي هشتمين بار چاپ شد و شمارگان آن از 100 هزار نسخه گذشت.
فلفل نبين چه ريزه! نوشته لين مانسينگر، ترجمه مهرخ مهرافشار و بازنويسي م، آزاد- وحيد نيكخواه براي ششمين بار و شمارگان 100هزار نسخه، برايم قصه بخوان (قصههايي از آسيا و اقيانوسيه) ترجمه سيروس طاهباز براي هفتمين بار با شمارگان 80 هزار نسخه، چگونه خود را گرم ميكنند؟ به نويسندگي بيل گاينر و ترجمه حميدرضا شاهآبادي براي چهارمين بار و انرژي و نور نوشته پيتر لافرتي و ترجمه علي خاكبازان براي هفتمين بار با شمارگان 65 هزار نسخه از ديگر كتابهايي است كه به تازگي تجديد چاپ شده است.
بر اساس اين گزارش، كتاب سكه طلا نوشته آلما فلورآدا، ترجمه نسرين وكيلي و تصويرگري نيل والدمن براي ششمين بار با شمارگان 65 هزار نسخه، كي از كي ميترسد؟ به نويسندگي و تصويرگري اولف لوفگرن و ترجمه سيروس طاهباز براي چهارمين بار با شمارگان 65 هزار نسخه و طوطي اصفهان نوشته فردريك فلد و ترجمه حسين ابراهيمي (الوند) براي ششمين بار به زير چاپ رفت و شمارگان آن از مرز 60 هزار نسخه عبور كرد.
رامونا و پدرش به نويسندگي بورلي كلي يري، ترجمه نورا حقپرست و تصويرگري آلن تي يگرين براي پنجمين دفعه با 55 هزار نسخه، مورچگان به نويسندگي ميليسنت سل سام، ترجمه مهران پورپشنگ و تصويرگري آرابل ويتلي و هديه فرمانروا نوشته كات لاك، ترجمه حسين ابراهيمي (الوند) و تصويرگري ديويد كنت هر دو براي چهارمين بار و قصه زندگي نوشته ميسكا مايلز، ترجمه محسن چينيفروشان و تصويرگري پيتر پارنال براي پنجمين بار با شمارگان 50 هزار نسخه از ديگر كتابهاي تجديد چاپي كانون است.
همچنين، كتاب چشم و بينايي نوشته استيو پاركر و ترجمه رويا دراني براي ششمين بار با شمارگان 48 هزار نسخه منتشر شد و كتاب مردي كه زياد نميدانست به روايت اليزابت رز، ترجمه ناهيد زارع و تصويرگري جرالد رز و داستان كلاه پشمي ترجمه حسين سيدي هر دو براي پنجمين بار با 45 هزار نسخه و من كجا هستم؟ به نويسندگي مويرا باترفيلد، ترجمه اميرحسين بنكدار و تصويرگري جوليا كلي براي چهارمين بار چاپ شد و شمارگان آن از 40 هزار نسخه گذشت.
كتاب بساوايي، چشايي و بويايي به نويسندگي استيو پاركر و ترجمه سيمين معزيمتين براي چهارمين بار با شمارگان 38 هزار نسخه، نيني چه ميخواهد؟ نوشته فيليس روت، ترجمه منصور كديور و تصويرگري جيل بارتون در چهارمين مرحله چاپ و خانه جانوران نوشته باربارا تيلور، ترجمه اميرحسين بنكدار و عكاسي اندي كرافورد، جئوف برايتلينگ در چاپ پنجم هر دو با شمارگان 35 هزار نسخه، پرواز كن! پرواز! به روايت كريستوفر گريگوروسكي، ترجمه محسن چينيفروشان و تصويرگري نيكلاس دالي و خوشحال باش مرغك من! نوشته باب هارتمن، ترجمه اسماعيل حداديانمقدم و تصويرگري مايك اسپور هر دو در مرحله چاپ چهارم با شمارگان 30 هزار نسخه به تازگي تجديد چاپ شده است.
به گزارش اداره كل روابط عمومي و امور بينالملل كانون پرورش فكري، كتاب همسفر دانه برف به نويسندگي پائول گاليكو و ترجمه مجيد عميق در مرحله چاپ چهارم با 30 هزار نسخه، زرد و صورتي به نويسندگي و تصويرگري ويليام استيگ و ترجمه كلر ژوبرت براي سومين بار با شمارگان 23 هزار و 200 نسخه، شب به خير خرس كوچولو! به نويسندگي و تصويرگري فرانك اش و ترجمه فاطمه ابطحي در چهارمين مرحله چاپ با شمارگان 27 هزار نسخه، قصه الاغ و سنگ نوشته دمي و ترجمه مجيد عميق براي دومين بار با شمارگان 25هزار نسخه و كاش خانههاي شكلاتي وجود داشتند نوشته اليف ادا نارنار، ترجمه نازنين نوتاش سنگتراش و تصويرگري دريا ايشيك اوزباي براي سومين بار به زير چاپ رفت و تاكنون 25 هزار نسخه از آن منتشر شده است.
همچنين قصه ديگچه و ملاقه به نويسندگي ميشائيل انده، ترجمه سيامك گلشيري و تصويرگري كريستف رودلر براي چهارمين بار، شاه ميداس و انگستان جادويي بازگفته شارلوت كرافت، تصويرگري كينوكو كرافت و ترجمه علي خاكبازان براي سومين بار، شگفتيهاي علم نوشته فيليپ كلارك، لورا هاول و سارا خان و ترجمه محمود سالك براي چهارمين بار و هر سه با شمارگان 25 هزار نسخه و رودخانه سفيد به نويسندگي پ. جي. پيترسن و ترجمه ژاله نويني براي چهارمين بار و شمارگان 22 هزار نسخه بازنشر شد.
بر اساس اين گزارش، به زمين ميخورم، خيس ميشوم، خودم را ميبينم و در برابر باد ميايستم از مجموعه بازي با علم نوشته ويكي كاب، تصويرگري جوليا گورتن و ترجمه شهلا انتظاريان در چاپ دوم شمارگان آن به 20 هزار رسيد.
در اين ميان، كتاب هديه خوبان به نويسندگي جف برامبو و ترجمه فريدون فرياد در سومين مرحله چاپ، دعاهاي زميني پدربزرگ به نويسندگي داگلاس وود، ترجمه حسين ابراهيمي(الوند) و تصويرگري پي. جي. لينچ در مرحله چاپ سوم هر دو با شمارگان 20هزار نسخه، دنيا چه قدر بزرگ است؟ نوشته بريتا تكنت راپ و ترجمه نورا حقپرست در چاپ دوم، چگونه ميتوان بال شكستهاي را درمان كرد؟ نوشته باب گرام و ترجمه بهمن رستمآبادي در مرحله چاپ دوم و راهنماي كشف آسمان شب به نويسندگي برايان جونز و ترجمه جلال صميمي در دومين مرحله چاپ هر سه با 15هزار نسخه از جمله كتابهاي تجديد چاپي است.
همچنين از مجموعه چگونه روي ميدهد كتابهاي چگونه يك زمين لرزه تبديل به سونامي ميشود؟، چگونه يك گياه تبديل به نفت ميشود؟ و چگونه يك آتشفشان تبديل به جزيره ميشود؟ نوشته ليندا تاگليافرو ترجمه حسين بكايي، مجيد عميق و محمود امانيتهراني، چگونه يك استخوان تبديل به سنگواره ميشود؟ به نويسندگي مليسا استوارت و ترجمه مجيد عميق و چگونه يك ابر تبديل به توفان تندري ميشود؟ به نويسندگي مايك گراف و ترجمه محمود سالك با شمارگان 15 هزار نسخه به دومين مرحله چاپ رسيدند.
كتاب طبيعت اسرارآميز نوشته فيليپ كلارك، اليزابت دالبي، لورا هاول و سارا خان و ترجمه مجيد عميق و ماجراي شگفتانگيز هلاپيچ، شاگرد كفاش به نويسندگي ايوانا برليك مازورانيك، ترجمه اختر اعتمادي و تصويرگري محمدرضا لواساني هر براي دومين بار با شمارگان 15هزار نسخه و برش بزن بچسبون با طراحي و نويسندگي محمدعلي كشاورز و ترجمه بيژن اسدي براي دومين بار منتشر شد و شمارگان آن به 10هزار نسخه رسيد.
برخي از اين كتابها همزمان با برگزاري نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران عرضه شده بود اما عرضه رسمي آن در فروشگاههاي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان به تازگي آغاز شده است.
فراهنگ ** 1883**1601**
تهران - ايرنا - 51 عنوان كتاب ترجمه كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان همزمان با شروع فصل تابستان، براي چندمين بار تجديد چاپ شد.