به گزارش ايرنا، رييس موسسه موضوع شناسي احكام فقهي در اين آيين گفت: كار موضوع شناسي احكام فقهي ضرورتي در حوزه هاي علميه است كه بايد به صورت منسجم با حضور انديشمندان حوزه و دانشگاه صورت گيرد تا كمكي براي مكلفان براي عمل به وظايف شرعي باشد.
حجت الاسلام والمسلمين محمد حسين فلاح زاده افزود: پيش نويس تاسيس مركز موضوع شناسي احكام فقهي به محضر مراجع تقليد و اساتيد حوزه برده شد و در نهايت طرح خود را به محضر رهبرمعظم انقلاب برديم و ايشان نيز دستور لازم را براي تاسيس چنين مركزي صادر كردند.
وي با اشاره به اين كه موسسه موضوع شناسي احكام فقهي و موزه فقه و زندگي از شوراي عالي حوزه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مجوز لازم را برخوردار است گفت: بخش هاي پژوهش، آموزش و نمايشگاهي از بخش هاي موسسه هستند و در بخش پژوهش گروه كار تخصصي بررسي موضوعات از نظر مفهومي و مصداقي فهرستي از موضوعات اولويت دار را تهيه كردند و با بسياري مراكز پژوهشي حوزه و دانشگاه تفاهم نامه هايي آغاز شده است.
وي افزود: در بخش نمايشگاهي، موزه فقه و زندگي آغاز حركت عظيمي است كه اين موزه در آينده يكي از مراكز مهم بازديدكنندگان مذهبي براي آشنايي با معارف ديني و احكام فقهي خواهد شد.
فلاح زاده ادامه داد: موزه ها در سراسر دنيا ناقل فرهنگ ها هستند و بايد بتوانيم به خوبي از زمينه موزه براي انتقال فرهنگ ناب ديني استفاده كنيم.
وي افزود: در آينده در مكان وسيع تري موزه فقه و زندگي را گسترش مي دهيم و آن چه اكنون در اين نمايشگاه داريم يك دهم توان واقعي موزه است.
موزه فقه و زندگي در خيابان مالك اشتر شرقي قم همه روزه پذيراي عمومي بازديد كنندگان است.
گنجينه فقها، آشنايي با پرندگان حلال گوشت، آشنايي با پرندگان حرام گوشت، آشنايي با برخي حيوانات حرام و حلال گوشت، آشنايي با آلات موسيقي و وسايل تفريحي حرام و نوشيدني هاي حرام و غرفه كودك و نوجوان از بخش هاي مختلف اين موزه به شمار مي روند.ك/3
7408/ 6133/1772
قم - ايرنا - موزه فقه و زندگي پنجشنبه شب با حضور آيت الله سيدهاشم حسيني بوشهري مدير حوزه هاي علميه كشور در قم گشايش يافت.