به گزارش خبرنگار ایرنا عبدالمحمد زاهدی روز یكشنبه در نخستین جلسه شورای زكات استان در سنندج افزود: زكات از عباداتی است كه چند وجهی بوده و دارای آثار و بركات فردی و اجتماعی است و موجب زدودن فقر و نداری و رفع توسعه نیافتگی مناطق می شود.
وی با اشاره به آثار و بركات فردی و معنوی پرداخت زكات گفت: كسی كه اقدام به پرداخت زكات می كند در واقع مال خود را پاك كرده و در خود احساس مفید بودن می كند و از نظر روحی نیز به آرامش می رسد.
استاندار كردستان همچنین با اشاره به بركات و آثار اجتماعی پرداخت این فریضه اظهار كرد: فقر در هر جامعه ای منشا بسیاری از آسیب ها و بزهكاری ها است و بخش عمده مشكلات جامعه ناشی از فقر است و توجه به پرداخت زكات موجب رفع بسیاری از این مشكلات می شود.
وی افزود: اختصاص بخش عمده ای از زكات جمع آوری شده در جامعه به محرومین و همچنین هزینه كرد بخشی دیگر از آن در زمینه اجرای پروژه ها در مناطق محروم از دیگر بركات اجتماعی پرداخت این فریضه الهی است.
زاهدی از تمامی مدیران و مسوولان استان، فرمانداران، بخشداران، دهیاران و اعضای شواهای اسلامی شهرها و روستاهای استان خواست در بحث زكات وارد شده و مردم را به امر پرداخت این فریضه الهی ترغیب و تشویق كنند.
او همچنین از اعضای شورای زكات استان خواست با توجه به تغییرات و تحولاتی كه در برنامه ریزی استان و كشور ایجاد شد قبل از تشكیل شورای برنامه ریزی بعدی استان، جلسه ای را با رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در راستای رفع موانع و محدودیتها در حوزه معادلسازی زكات داشته باشند.
استاندار كردستان اظهار كرد: همه ما باید تلاش كنیم موضوع زكات جدای از پرداخت به یك فرهنگ در جامعه تبدیل شود و مردم با آثار و تبعات پرداخت و یا عدم پرداخت زكات بیشتر آشنا شوند.ك/2
7348/1904
استاندار كردستان
بخش عمده ای از مشكلات موجود در جامعه با پرداخت زكات حل می شود
۷ تیر ۱۳۹۴، ۱۵:۲۳
کد خبر:
81662934
سنندج- ایرنا- استاندار كردستان با بیان اینكه بخش عمده ای از مشكلات موجود در جامعه با پرداخت زكات حل می شود بر تلاش مسوولان در راستای تشویق و ترغیب هر چه بیشتر مردم به پرداخت این فریضه الهی تاكید كرد.