۸ تیر ۱۳۹۴، ۹:۰۶
کد خبر: 81663581
T T
۰ نفر
شكل اجرایی صندوق توسعه بازار تغییر می كند

تهران - ایرنا - رییس سازمان بورس و اوراق بهادار از تغییر شكل اجرایی صندوق توسعه بازار خبر داد و گفت: قرار است دارندگان و سهامداران صندوق(یونیت هولدر ها) متولی امور شوند و 5 سهامدار صندوق (یونیت هلدرها) كه اسامی شان مشخص شده با تشویق سازمان بورس جمعیتی را ساماندهی كرده اند كه این صندوق به آنها منتقل شود.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، محمد فطانت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی در خصوص سیاست سازمان بورس و اوراق بهادار در مورد صندوق توسعه بازار با توجه به تغییرات انجام شده در آن، افزود: این صندوق در شكل فعلی ابهامات و سئوالات زیادی را چه در صورت فروش و چه در صورت خرید ایجاد كرده بود اما به هر حال سازمان بورس در قدم اول به عنوان متولی و ناظر برای رفع ابهامات درخواست كرد تا این صندوق سایت خود را فعال كرده و به وسیله آن معاملات و عملیات را در اختیار مخاطبان قرار دهد.

وی ادامه داد: همچنین قرار است نظارت های قوی كه لازمه این امر است، اجرایی شود تا این صندوق مجددا دچار ضعف های گذشته نشود تا بتوانیم صندوق را منتقل كنیم تا به عنوان صندوق بازارگردانی برای 30 تا 40 سهام برتر بورس به صورت مشخص عمل كند.

فطانت اظهار داشت: سازمان بورس نیز همانند گذشته به عنوان ناظر نهادهای مالی نظارت خود را باید به صورت متفاوت تر و با ساز و كارهای مناسب تر انجام دهد.

وی تصریح كرد: كار بازارگردانی در عین حالی كه كار مثبت و مفیدی برای بازار است اما اگر به صورت مناسب انجام نشود شبهات زیادی را در كنار خود می تواند داشته باشد بنابر این تلاش می شود در این فرمت جدید كه مدیریت صندوق توسعه بازار به 5 یونیت هلدر (دارندگان و سهامداران صندوق) منتقل می شود، امور به صورت حرفه ای تر انجام خواهد شد.



** فضای عرضه مجدد سهام باقی مانده شركت ها هم اكنون مناسب نیست

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در پاسخ به پرسشی در خصوص ارزیابی از نحوه اجرای بند ج سیاست های اصل 44 قانون اساسی و عملكرد سازمان خصوصی سازی با توجه به اینكه فردا سالروز ابلاغ آن است، افزو: در سال گذشته عرضه های خرد و غیربلوكی خصوصی سازی در بازار رونق چندانی نداشت و این در حالی است كه در خصوص عرضه بلوكی مشكلی وجود ندارد زیرا ساز و كار و امكانات آن نیز فراهم است.

وی ادامه داد: در عین حال عرضه سهام خرد توسط سازمان خصوصی سازی با توجه به شرایط بازار نیاز به هماهنگی های مختلفی دارد كه باید هماهنگی كامل در بازار و سازمان خصوصی سازی انجام شود تا لطمه ای به بازار و نقدینگی كمی كه در بازار وجود دارد، نزند.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: از لحاظ كلی معتقدم عرضه های خصوصی سازی و بخشی از سهام شركت هایی كه باقی مانده سهم شان قابلیت عرضه دارد باید در زمان مناسب انجام شود زیرا فضای عرضه مجدد آنها به این زودی ها نیست بلكه بهتر است پس از رونق بازار، تعادل مناسبی انجام شود زیرا قطعا در آن زمان قابلیت عرضه این سهام ایجاد خواهد شد.

اقتصام(3) 9141**1558
۰ نفر