۱۳ تیر ۱۳۹۴، ۸:۱۵
کد خبر: 81669583
T T
۰ نفر
چهار محصول دارویی با منشا گیاهی برای نخستین بار در كشور تولید شد

اراك - ایرنا - مدیرعامل شركت داروسازی دارو و درمان كشور گفت: چهار محصول دارویی با منشاء صددرصد گیاهی امسال برای نخستین بار در كشور به همت متخصصان داخلی تولید شده است.

حجت الله ذبیحی شامگاه جمعه در حاشیه آیین افطاری خیران حوزه سرطان استان مركزی در اراك در گفت و گو با ایرنا افزود: این داروها شامل پمادها و پد سوختگی درجه 3، زخم پای دیابتی، زخم بست و درد مفاصل است كه منشاء 100 درصد گیاهی دارد و با كیفیت بسیار بالا ساخته شده است.

وی ادامه داد: محصولات تولید شده با موفقیت مراحل ساخت آزمایشی را پشت سر گذاشته و با دریافت پروانه از وزارت بهداشت و درمان در خط تولید دارویی قرار دارد و در سه ماه آینده به صورت رسمی در استان قم رونمایی می شود.

مدیرعامل شركت داروسازی دارو و درمان كشور بیان كرد: توزیع این اقلام دارویی جدید در كشور آغاز شده و برخی شركت های خارجی نیز اعلام آمادگی كرده اند كه با قرارداد مشترك این محصولات را خریداری و نسبت به انتقال فناوری اقدام كنند.

ذبیحی توضیح داد: محصولات دارویی جدید در شركت داروسازی دارو و درمان سلفچگان تولید شده و بر اساس ارزیابی های انجام شده آثار درمانی آن ها از مشابه خارجی در ترمیم زخم و سوختگی بهتر است.

وی خاطرنشان كرد: پماد و پد سوختگی درجه 3 در مراحل درمانی یك بیمار سوختگی 70 درصد در تمامی سطوح بدن آزمایش شده و سرعت ترمیم آسیب های جسمی سریعتر از محصولات مشابه خارجی بوده است.

مدیر عامل شركت داروسازی دارو و درمان كشور گفت: با توجه به سیاست های اقتصاد مقاومتی این آمادگی وجود دارد كه از تمامی محققانی كه فرمول های جدید دارویی دارند حمایت شده و در به تولید رسیدن این فرمول ها همكاری شود.

ذبیحی اظهار كرد: در رایزنی با شركت های دارویی چینی و كره ای قرار است محصولات جدید دارویی اشاره شده با برند مشترك تولید شود.

وی عنوان كرد:پماد و پد زخم پای دیابتی تولید شده در دنیا مشابه دارویی ندارد و تمامی كسانی كه زخم دیابتی آنها هنوز سیاه نشده و استخوان را آسیب جدی نزده می توانند با مصرف یك ماه از این دارو زخم خود را ترمیم كنند.

وی ، قیمت هر یك از پماد و پدهای زخم بستر، زخم پای دیابتی ، سوختگی و دردمفاصل را 25 هزار ریال اعلام كرد و گفت: داروهای مشابه و همترازخارجی با قیمت 800 هزار ریال توزیع می شود درحالیكه كارایی داروی تولیدی جدید را نیز ندارد.

ذبیحی اظهار كرد: بر اساس برآوردهای انجام شده سالانه 35 میلیون دلار داروهای مشابه محصولات جدید تولید شده وارد ایران می شود در حالیكه تولید آن در داخل ضمن كیفیت بالا، قیمت یك كمتری هم دارد.

وی گفت: در سال آینده آمادگی صادرات در حوزه چهار محصول دارویی جدید به 18 كشور دنیا تا سقف 25 میلیون دلار وجود دارد.

وی خاطرنشان كرد: هم اینك از 40 قلم دارویی تولیدی 22 قلم قابلیت صادراتی دارد كه با كیفیت داروهای اروپایی و پس از تست های متنوع صادر می شود.

رییس سندیكای دارویی دامپزشكی كشور افزود: 20 قلم داروی تحقیقاتی جدید نیز در كشور در دست انجام است كه هشت قلم آن در حوزه دام و طیور می باشد.

ذبیحی عنوان كرد: اقلام تحقیقی دارویی در حوزه دام و طیور برای اولین بار در كشور انجام می شود و مشابه خارجی ندارد.

وی در سخنانی در نشست خیران حوزه سرطان استان مركزی نیز بیان كرد: بیماری های سخت درمان با هزینه های سنگین یكی از چالش های مهم حوزه سلامت هستند.

ذبیحی بیان كرد: سرطان زیان های مادی ، عاطفی و انسانی جدی دارد و جبران این خسارات به تنهایی از عهده خانواده بیماران و دولت خارج است.

وی گفت: خیران با مشاركت در امور پیشگیری از سرطان و شناسایی موارد خطر و همچنین دستگیری از بیماران می توانند نقطه كانونی التیام دردهای این بیماران باشند.

رییس هیات مدیره انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان مركزی نیز در این آیین گفت: بیمارستان ایت الله خوانساری با تكمیل زنجیره شیمی درمانی و رادیوتراپی یكی از قطب های مهم درمان سرطان غرب كشور است كه با خدمات موثر توانسته از سفرهای بیماران به استان های همجوار و مشكلات حاشیه ای آن پیشگیری كند.

فتح الله محقق افزود: درحال حاضر حدود سه هزار بیمار سرطانی زیر پوشش خدمات انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان مركزی هستند كه هدایت و راهبری درمانی، غربالگری ، مشاوره درمانی،كمك های مالی و اقدامات فرهنگی از جمله خدمات به آنان است.

انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان مركزی از سال 86 فعالیت خود را آغاز كرده و دارای دو شعبه شهرستانی است.ك/2

6013/6012
۰ نفر