۱۴ تیر ۱۳۹۴، ۱۱:۳۷
کد خبر: 81671418
T T
۰ نفر
اصلي ترين سرمايه اين كميته اعتماد مردمي است

تبريز - ايرنا - معاون توسعه مشاركت هاي مردمي كميته امداد امام خميني (ره) كشور گفت: اصلي ترين سرمايه كميته امداد، اعتماد مردمي است و هرچه اين اعتماد بيشتر باشد خدمت به نيازمندان نيز بيشتر خواهد شد.

به گزارش روابط عمومي كميته امداد امام خميني (ره) استان آذربايجان شرقي، مصطفي خاكسار شب گذشته در جمع روساي مراكز نيكوكاري و موسسات خيريه اين استان افزود: تكيه اصلي كميته امداد به كمك هاي مردمي است و اين نهاد بدون مشاركت مردم نمي تواند به رسالت و مسووليت هايش عمل كند.
وي با اشاره به رويكردهاي جديد كميته امداد اظهاركرد: بايد از شيوه هاي نوين در جمع آوري كمك هاي مردمي بهره برد زيرا با تسهيل و روان سازي كمك هاي مردمي هزينه ها هم كاهش مي يابد.
خاكسار با بيان اينكه در رويكرد جديد اين نهاد 60 درصد زكات جمع آوري شده به فقرا اختصاص مي يابد، خاطرنشان كرد: توجه و رسيدگي به امور فقرا بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرد.
معاون توسعه مشاركت هاي مردمي كميته امداد امام خميني (ره) در بخش ديگري از سخنان خود كاهش هزينه ها و استفاده از مساعدت سه قوه مققنه،قضائيه و مجريه و جلب حمايت آنان را از ديگر رويكردهاي اين نهاد عنوان كرد و افزود: چابك سازي و كاهش هزينه ها باعث مي شود خدمات مطلوب تري به مددجويان و نيازمندان صورت گيرد.
وي با بيان اينكه نگاه كميته امداد به موسسات خيريه ، تعامل و همكاري است اضافه كرد: اين موسسات نه تنها رقيب ما نيستند بلكه با هم افزايي نيروها و امكانات كمك به نيازمندان تسريع خواهد شد.
خاكسار با بيان اينكه با واگذاري و سپردن كارها به مردم روند خدمت به فقرا و نيازمندان شتاب مي گيرد ، گفت: مراكز نيكوكاري بهترين محل براي كمك به نيازمندان هستند و اين مراكز حلقه اتصال خيرين و مردم نيكوكار مي باشد.
معاون توسعه مشاركت هاي مردمي كميته امداد امام خميني (ره) با اشاره به اينكه مشاركت مردم در انفاق و احسان به نيازمندان احساس و وظيفه اي دروني و الهي است كه در هر مسلمان وجود دارد ، يادآوري كرد: انفاق و انجام كار خير در جغرافياي ديني ما مسلمانان جايگاه خاصي دارد و در سوره بقره انفاق و ضرورت توجه به آن پايه متقين معرفي شده است.
خاكسار با بيان اينكه بعد از نماز، انفاق شاخصه يك مومن است ، تاكيد كرد: انفاق نقش سازندگي و رشد و تعالي در وجود انسان متقي دارد.
مديركل كميته امداد امام خميني (ره) آذربايجان شرقي با اعلام اينكه از 70 هزار خانوار مددجوي تحت حمايت اين نهاد در استان چهار هزار خانوار داراي يتيم مي باشند، افزود: شش هزار يتيم زير چتر حمايتي حاميان استان قرار دارند و اين حاميان تاكنون 17 ميليارد تومان مساعدت نقدي و غير نقدي به ايتام داشته اند.
حسين دشتي با اعلام اينكه به ازاي هر يتيم شش حامي در استان وجود دارد، گفت: اين در حالي است كه در كشور به ازاي هر يتيم سه حامي مي باشد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به طرح هاي اكرام ايتام و محسنين اظهار كرد: اين طرحها به منظور استفاده از مشاركت مردمي در رسيدگي و مساعدت به ايتام و خانواده هاي نيازمند اجرا مي شود.
مدير كل كميته امداد استان يادآوري كرد: طرح محسنين شامل آن دسته از خانواده هاي نيازمندي است كه داراي سرپرست خانواده بيمار، معلول، از كار افتاده و يا زنداني است.
7232/6183