۱۵ تیر ۱۳۹۴، ۱۱:۱۲
کد خبر: 81672650
T T
۰ نفر
صنعتگران و تولید كنندگان سربازان خط مقدم صیانت از كشور محسوب می شوند

قزوین- ایرنا- نماینده مردم تاكستان در مجلس شورای اسلامی صنعتگران و تولید كنندگان را سربازان خط مقدم صیانت از كشور خواند و گفت: باید دست افرادی كه در این عرصه گام های مهمی بر می دارند را فشرد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، رجب رحمانی در جمع صنعتگران استان قزوین افزود: طبق آمار رسمی در خصوص وضعیت تولیدی، حدود 35 درصد مشكلات واحدهای تولیدی كشور مربوط به تحریم ها و بقیه مربوط به عوامل دیگر است.

وی اظهاركرد: اقتصاد مقاومتی راه برون رفت از مشكلات كشور است و باید كارآفرینی در كشور تقویت و حمایت شود تا بتوانیم به اشتغال و رونق اقتصادی كمك كنیم.

رحمانی در خصوص كمبود صنایع تبدیلی در استان اظهارداشت: نبود صنایع تبدیلی و استفاده از نیمی از ظرفیت های صنایع استان برای تولید از دیگر مشكلاتی است كه باید مورد توجه جدی مسوولان قرار گیرد.

عضو كمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان كرد: مواردی مانند دریافت تسهیلات از بانك ها، اعمال تحریم های بین المللی، بی تعهدی بنگاه های اقتصادی به پرداخت بدهی های خود، وجود مفاسد اقتصادی در دستگاه ها، بی ثباتی قوانین، قمیت گذاری غیرمنطقی، تولید كالاهای غیر استاندارد و تقلبی، عرضه كالاهای خارجی، موانع طرح های صادرات و واردات، تمایل مردم به خرید كالاهای خارجی، ضعف نظام توزیع و ضعف زیرساخت ها از جمله مشكلات حوزه تولید و صنعت كشور بوده اند كه در این بررسی شناسایی شده اند.

رحمانی اظهاركرد: موضوع جالب توجه در بین مولفه های یاد شده این است كه سهم تحریم ها در وضعیت نامطلوب صنعت كشور تنها 35 درصد می باشد و 65 درصد مشكلات مربوط به مدیریت ها و خود صنعتگران بوده است.

نماینده مردم تاكستان در مجلس شورای اسلامی رفع وابستگی اقتصاد كشور از نفت را ضروری دانست و گفت: اداره مملكت با اتكا به فروش نفت منطقی نیست.

وی اظهاركرد: در صورت تقویت بخش كشاورزی و بهره وری در این بخش، محصولات تولیدی به تنهایی قادر خواهند بود جای نفت در اقتصاد كشور را پر كرد.

رحمانی با اشاره به اینكه همه باید در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی كه از تاكیدات و دغدغه های مقام معظم رهبری می باشد تلاش كنیم، افزود: اقتصاد مقاومتی به طور خلاصه به معنای توانمندسازی اقتصاد كشور برای مقابله با شوك ها و فشارهای مختلف از جمله تحریم ها است.

وی، تحقق اقتصاد مقاومتی را مستلزم داشتن یك برنامه كوتاه و یك بلند مدت دانست و گفت: كار و همت مضاعف، افزایش بهره وری، استفاده از تولیدات داخلی، تقویت بخش خصوصی از جمله برنامه ها كوتاه مدت و رفتن به سمت خودكفایی در بخش كشاورزی، توسعه صنعت و افزایش صادرات و اصلاح الگوی مصرف از جمله برنامه های بلند مدت در رابطه با این موضوع می باشند كه باید به طور جدی به آنها توجه كنیم.

7389/ 6128