به گزارش ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دكتر محمدرضا عارف رییس گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران در جلسه شورای همگانی این گروه در محل فرهنگستان علوم گفت: تا كنون 27 نفر از اعضای پیوسته، وابسته و مدعو گروه علوم مهندسی و شورای اتاق فكر مهندسان برجسته فرهنگستان علوم با مشاركت در صندوق موقوفات و سرمایهگذاری جایزه مصطفی (ص) در جمع واقفین علمی كشور قرار گرفتند تا به نوبه خود نقشی در پیشبرد علم و فناوری در جهان اسلام ایفا كنند.
عضو شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی (ص) تصریح كرد: از ابتدای شكل گیری جایزه مصطفی (ص) بحث تأمین مالی آن و اتكای این جایزه به منابع مالی مستمر و باثبات غیردولتی مطرح بود و در نهایت ضمن پیشنهاد راهكارهای مختلف، راهكار ایجاد صندوق سرمایهگذاری با مشاركت نخبگان، دانشمندان و علمای جهان اسلام در جهت حمایت مالی و اجتماعی از این جایزه بزرگ به تصویب شورای سیاستگذاری جایزه رسید.
وی، صندوق سرمایهگذاری و موقوفات جایزه مصطفی (ص) را به عنوان یكی از بزرگترین نمادهای وقف علمی در كشور عنوان كرد و افزود: این صندوق، رفاه، امنیت و سلامت بشریت را با به خدمت گرفتن علم و فناوری در جامعه افزایش میدهد و با شعار هر مسلمان یك سهم برای توسعه فناوری در جهان اسلام با بهرهگیری از منابع مالی عموم جامعه و با جذب حمایت های واقفان و خیران در جهت توسعه علم و فناوری در جهان اسلام گام هایی مؤثر بر می دارد.
این عضو شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی (ص) با اشاره به نحوه شكلگیری این جایزه بزرگ علمی ادامه داد: با هدف هدایت و پیشبرد علم و فناوری در جهان اسلام و ارتقای جایگاه كشورهای اسلامی در حوزه علم و فناوری و تشویق دانشمندان جهان اسلام، جایزه مصطفی (ص) در سال 91 به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.
عارف افزود: در دوسال گذشته تلاش های چشم گیری از سوی دبیرخانه جایزه مصطفی (ص) صورت گرفت و آمادگیهای لازم برای برگزاری این جایزه عالی علم و فناوری در هفته وحدت سال جاری و همزمان با میلاد نبی مكرم اسلام (ص) در تهران فراهم شده است.
وی در پایان به تعویق افتادن یك ساله اعطای این جایزه را نشان دهنده كیفیت بسیار بالای اعطای جایزه مصطفی (ص) ارزیابی و اظهار كرد: قرار بود نخستین دوره اعطای جایزه مصطفی (ص) در هفته وحدت سال گذشته برگزار شود كه به دلیل وسواس زیاد برگزاركنندگان این جایزه در كیفیت برگزاری دوره نخست و انتخاب برگزیدگان جایزه با مقبولیت كافی در جهان اسلام، مراسم اعطای جایزه یكسال به تعویق افتاد كه این اتفاق بسیار خوبی است.
براساس سند اجرایی جایزه پیامبر اعظم، پارك فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مسئولیت دبیرخانه دائمی جایزه و فرآیندهای اجرایی را برعهده دارد.
دكتر سورنا ستاری (معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری) رییس شورای سیاستگذاری و مهدی صفاری نیا (رییس پارك فناوری پردیس معاونت علمی) دبیر شورای سیاستگذاری این جایزه و عضو شورا است.
پیش از این تمام اعضای پیوسته این فرهنگستان شامل 72 نفر، همزمان با شروع پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری و موقوفات جایزه مصطفی (ص)، به جمع واقفین این صندوق پیوستند.
علمی(1)**2038**1440
تهران-ایرنا-همزمان با شروع پذیره نویسی صندوق موقوفات و سرمایهگذاری جایزه مصطفی (ص)، دكتر محمد رضا عارف از مشاركت اعضای گروه علوم مهندسی فرهنگستان در این امر خیر خبر داد.