رضا حكمتی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مركز آموزش فنی و حرفه ای شهید مفتح تویسركان در راستای هشت راهبرد، 27 سیاست و 245 برنامه كاربردی سازمان آموزشهای فنی و حرفه ای ارتقا مهارت و بازآموزی در میان جامعه هدف را در دستور كار قرار داده است.
وی بیان كرد: عمده مخاطبان این مركز را دانش آموزان، دانشجویان، كارآموزان، شاغلین در بخش صنایع و متقاضیان بیمه بیكاری تشكیل می دهند.
حكمتی ادامه داد: مركز آموزش فنی و حرفه ای برادران تویسركان در رشته های تاسیسات و لوله كشی شامل تعمیركار پكیج و شوفاژكاری و لوله كشی آب سرد و گرم، كارگاه فناوری اطلاعات شامل مجموعه رشته های رایانه، كارگاه مكانیك خودرو شامل تعمیر اتومبیل های سواری و تعمیر كار موتور سیكلت به ارائه خدمات آموزشی و مهارتی می پردازد.
وی كارگاه برق ساختمان شامل برق كار ساختمان درجه دو و نصب كننده وسایل حفاظتی و ایمنی و تابلو برق را از دیگر رشته های آموزشی مركز آموزش فنی و حرفه ای شهید مفتح تویسركان عنوان و اضافه كرد: كارگاه صنایع چوب شامل منبت، معرق، كلاف ساز مبل چوبی، كابینت سازی و درود گری، كارگاه تراشكاری، كارگاه برق خودرو و كارگاه جوشكاری و كارگاه كشاورزی نیز در این مركز مشغول ارایه خدمات آموزشی هستند.
حكمتی گفت: علاوه بر فعالیت های آموزشی در مركز ثابت برادران، تفاهم نامه های همكاری و آموزشی در مراكز سیار شهری با پادگان های نظامی، زندان، اصناف، كمیته امداد، بهزیست، بنیاد شهید و دانشگاه ها تنظیم شده و خدمات آموزشی ارایه می شود.
وی افزود: در چهار ماه نخست سال جاری همچنین آموزشهای روستایی در مناطق میانده و رود آور و كمپ های ترك اعتیاد با محوریت كاهش آسیب های اجتماعی و مبل و منبت كاری در دستور كار قرار گرفت.
حكمتی به صدور مجوز برای 293 نفر از سال 90 تاكنون در زمینه مشاغل خانگی اشاره كرد و یادآور شد: از سال 88 تاكنون توسط مركز آموزش فنی و حرفه ای براداران، سه هزار و 800 فقره كارت بیمه كارگری پس از برگزاری آزمون كتبی و عملی برای متقاضیان صادر شده كه یك هزار و 100 از این تعداد زیر پوشش حمایتی تامین اجتماعی قرار گرفته اند.
وی خاطرنشان كرد: انتظار می رود با توجه با امضای تفاهمنامه با تامین اجتماعی، اكثر افراد متقاضی در بخش بیمه بیكاری از خدمات تامین اجتماعی در طی سال های 94 و 95 بهره ببرند.
حكمتی با اشاره به برگزاری شانزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در اسفندماه سال گذشته با شركت 220 نفر در مرحله شهرستان گفت: 10 نفر برتر مسابقات شهرستانی، نهم و دهم مردادماه سال جاری در رشته های كاشی كاری، تاسیسات الكتریكی، كابینت سازی، اتصالات چوبی، آجر چینی و تزیین فضای سبز در مرحله استانی این مسابقات در لالجین همدان با دیگر حرفه آموزان به رقابت می پردازند.
وی خاطرنشان كرد: سال گذشته محمد رضا عبدالمالكی از مركز آموزش فنی و حرفه ای تویسركان در رشته كاشی كاری رتبه اول استان و سوم كشور را در مسابقات ملی مهارت كسب كرد.
تویسركان یكی از شهرستانهای استان همدان واقع در 90 كیلومتری شهر همدان است كه از فعالیتهای آموزشی دو مركز آموزش فنی و حرفه ای خواهران(بنت الهدی) و برادران (شهید مفتح) بهره می برد.
7524/6993
مراكز فنی و حرفه ای به سمت بومی سازی آموزشهای كاربردی حركت می كنند
۸ مرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۴۵
کد خبر:
81701419
تویسركان- ایرنا- مدیر مركز آموزش فنی و حرفه ای شهید مفتح تویسركان گفت: مراكز فنی و حرفه ای بر اساس رویكرد كلان این سازمان علاوه بر رشته های اشتغالزای عمومی به سمت گسترش آموزش های كاربردی متناسب با ظرفیت ها و قابلیت های بومی هر منطقه حركت می كنند.