به گزارش خبرنگار ایرنا، «ام قصی» زنی كه 25 دانشجوی پایگاه اسپایكر را از تروریست های داعش نجات داده و حالا به «قهرمان عراق» معروف شده، به ضریح مطهر نزدیك شد، به گردش چرخید و زیارت كرد و جملاتی زیر لب زمزمه كرد؛ كسی نفهمید؛ شاید از رنج هایی كه خیلی از سنی ها هم مانند شیعیان در این یك سال از دست داعش در عراق كشیده اند، گفته است.
مراقد مطهر اباعبدالله الحسین (ع) و ابوالفضل عباس (ع) این هفته میزبان یك شیرزن سنی از اهالی صلاح الدین در شمال بغداد بود؛ زنی كه سال گذشته، 25 تن از دانشجویان پایگاه اسپایكر را از قتل عام وحشیانه داعشیان نجات داد و با پذیرش ریسكی بزرگ ثابت كرد، دشمنی میان شیعه و سنی یك توهم ساختگی و توطئه از سوی دشمنان اسلام و افراط گرایان تكفیری است.
ام قصی، درحالی وارد حرم شد كه بچه های الحشد الشعبی و نجات یافتگان آن روز پایگاه اسپایكر اطراف او حلقه زده بودند و قدم به قدم همراهی اش می كردند.
شیعیان عراق بر او «طوعه زمانه» لقب داده اند، طوعه همان پیرزنی است كه حضرت
«مسلم بن عقیل» (ع) را در خانه اش در شهر كوفه پناه داد و ام قصی نیز به رغم وحشی گری داعش، از جان خود مایه گذاشت و 25 جوان شیعی را در خانه اش پناه داد تا از تیغ و تیر داعشی ها جان سالم به در برند.
اهل تسنن اما از ام قصی به عنوان «مادری بزرگوار» یاد می كنند و برخی ها در عراق پیشنهاد داده اند كه سال 2015 به نام او نامگذاری شود.
ام قصی در كربلای معلی از سوی شیخ «عبدالمهدی الكربلایی» نماینده آیت الله سیستانی و مسوول تولیت آستان حسینی مورد استقبال قرار گرفت و این خبر به سرعت در فضای مجازی در عراق دست به دست شد.
ام قصی در روزی خطر به جان خرید كه شراره های افراط گری و خونریزی در مناطقی از شمال عراق تر و خشك را می سوزاند و افراط گرایان داعشی سرها می بریدند و دیوانه وار شلیك می كردند و دراین میان پیر و جوان و خردسال تفاوتی نداشت و هرآنكه را كه احتمال می دادند با آنان هم فكر و هم عقیده نیست، تنش را میزبان تیرها و گلوله ها می كردند.
آن روزها یك هزار و 732 دانشجوی اسپایكر را كه مسلح نبودند به بیابان های تكریت بردند؛ گروه گروه و دسته دسته از كامیون ها به بیرون پرتابشان كرده و با دست های بسته در چاله هایی كه از قبل حفر كرده بودند، به گلوله بستند و دفن كردند.
حادثه اگرچه هولناك و تكان دهنده بود، اما در غوغای جریان عظیم رسانه ای آن روزها و اخبار مربوط به پیشروی های داعش گم شد و حتی سازمان های بین المللی هم به آن نپرداختند.
اما ام قصی از اهالی بخش سنی نشین «علم» كه اغلب عاملان جنایت اسپایكر از این بخش بودند، تصمیم گرفت تا جان دستكم 25 تن از آن جوانان را كه به خانه او پناه آورده بودند، نجات بدهد و این اقدام شیرزنانه و شجاع نیز در هیاهوی رسانه ای از نظرها دور ماند.
ام قصی كه به گفته یك افسر نظامی ارتش عراق، این روزها تیپ عملیاتی از جنگجویان سنی به نام خود تشكیل داده، این هفته به دیدار «سید عمار حكیم» رییس مجلس اعلای اسلامی عراق هم رفت.
حكیم در ملاقات این شیرزن سنی، از آنها كه به دنبال فروپاشی عراق هستند، خواست به این بانوی شجاع عراق توجه كرده و از وی عبرت بگیرند كه جانش را به خطر انداخت تا جوانان عراق را نجات دهد.
وی گفت: تاریخ عراق نام ام قصی را ثبت خواهد كرد، همان طور كه نام الحشد الشعبی و جانبازی های آنان را ثبت خواهد كرد.
حیدرالعبادی نخست وزیر عراق نیز به ام قصی نشان ملی عراق و لوح تقدیر اعطا كرد و دستور داد كه امسال از طرف دولت به حج تمتع مشرف شود.
«صلاح حسن» شاعر عراقی نیز درخواست كرد كه امسال را به نام ام قصی در عراق نامگذاری كنند؛ زنی كه با شجاعت خود نشان داد، مردانگی نه در زور و بازوست، زنی كه توهم اختلاف شیعه و سنی را از هم گسست.
حوادث یك سال گذشته عراق شاهد تلخ و شیرین های زیادی است. از لبیك میلیون ها نفری مردمان این كشور به فتوای مرجعیت جهت جنگ علیه داعش تا حضور شیرزنانی مانند ام قصی كه برگ جدیدی بر تاریخ جنگ عراقی ها علیه تروریسم افزوده اند.
«ام موید» هم ناموری از زنان سنی است كه این روزها نامش به احترام برده می شود. او شجاعانه در «الرمادی» مركز استان الانبار سلاح به دست گرفت و با داعشی ها جنگید و سرانجام هم به شهادت رسید.
اكنون تصاویری از وی درحالی كه سلاح به دست و لبخند بر لب دارد، در فضای مجازی و شبكه های اجتماعی عراق به وفور دیده می شود و هزاران واژه در ستایش وی پای كامنت ها ثبت شده است.
نام دیگری از قهرمانان سنی كه باید از او یادی كرد، «عثمان العبیدی» قهرمان شنای عراق است كه برای نجات صدها شیعه ای كه در سال 2005 و به دنبال شایعه بمب گذاری ، از پل الائمه - حد فاصل الاعظمیه سنی و كاظمین شیعه- به داخل روخانه دجله سقوط كرده بودند، به آب زد و تعداد زیادی از زایران كاظمین را نجات داد.
او برای نجات زایران كه در حال غرق شدند بودند، آنقدر به آب زد كه خود از پای افتاد و دجله او را به كام خود كشید و حالا تصویری از آن قهرمان در دو سوی دجله ثبت است. آن روز بیش از هزار نفر بر اثر كینه دشمنان وحدت اسلامی بر روی پل الائمه زیر دست و پا و یا با سقوط به درون دجله جان باختند.
این زنان و مردان، اعم از نیروهای مردمی از سراسر مناطق شیعه نشین كه با نثار خون خود در برابر دشمنان اسلام ایستاده اند و برای آزادی مناطق سنی نشین از چنگال تروریست ها حماسه می آفرینند و نیز مانند عثمان ها، ام قصی ها و ام موید ها، علاوه بر ادای دین به وطنشان، با فداكاری و نثار خونشان به جهان ثابت كرده اند كه گروه های تكفیری، ارتباطی به دین ندارند و دشمنی میان شیعه و سنی توهم و یك توطئه سازمان یافته است.
خاورم*1*1770**1010
نگاهی به قهرمانان اهل سنت عراق در جنگ علیه داعش/
شیرزن سنی عراق به زیارت امام حسین (ع) رفت
۱۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۸:۴۵
کد خبر:
81709378
بغداد-ایرنا-پیرزن سنی با شال سبز دور گردنش و گام های لرزان وارد حرم سید الشهدا اباعبدالله الحسین(ع) شد، بچه های الحشد الشعبی دور او حلقه زده بودند و او مادرگونه هر از گاهی به جوانان گرداگرداش نظری می انداخت و چیزی زیر لب، زمزمه می كرد اما كسی نمی دانست چه زمزمه می كند، شاید دعای مادر بر فرزند!