۱۶ شهریور ۱۳۹۴، ۱۳:۰۷
کد خبر: 81750781
T T
۰ نفر
معاون استاندار مركزي بر آمادگي مدارس براي آغاز سال تحصيلي تاكيد كرد

اراك- ايرنا- معاون سياسي استانداري مركزي بر آمادگي مدارس اين استان براي آغاز سال تحصيلي جديد تاكيد كرد و گفت: كيفيت آموزش و توجه به تربيت دانش آموزان بر اساس موازين اسلامي در سال تحصيلي جديد بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد.

شكرالله حسن بيگي روز دوشنبه در نشست شوراي آموزش و پرورش استان مركزي افزود: دانش آموزان سرمايه هاي بزرگ كشور هستند و سال هاي سال به آموزش و پرورش امانت داده مي شوند.
وي ادامه داد: آموزش و پرورش بايد با حساسيت ويژه در شكوفايي و به ثمر نشستن اين سرمايه ها تلاش كند و به معناي واقعي امانتداري كند.
حسن بيگي در خصوص آموزش پيش دبستاني نيز گفت: آموزش اين دوره از اهميت بسيار زيادي برخوردار است و زمينه ساز رشد و تعالي نوآموزان در دوره هاي بعدي است.
وي بيان كرد: آموزش پيش دبستاني براي كودكان بالاي پنج سال تنها بايد بر اساس مجوز آموزش و پرورش باشد و توجه به اين مهم امري ضروري است.
مديركل آموزش و پرورش استان مركزي نيز در اين نشست در خصوص راه اندازي پايگاه هاي سلامت گفت: با توجه به كمبود 203 مراقب سلامت در مدارس و نياز دانش آموزان به آموزش مباحث بهداشتي، معاينات، غربالگري و ارتقاي سلامت، ايجاد اين پايگاه ها امري ضروري است.
شهريار فولادوند افزود: تحقق اهداف دولت و نظام، افزايش بهره وروي نيروي انساني متخصص با توجه به كمبود نيرو، به كارگيري پزشكان و پيرا پزشكان شاغل در آموزش و پرورش، استفاده از ظرفيت والدين پزشك و پيراپزشك، استفاده از توان خيران سلامت، كمك به اجراي بهينه طرح هاي مشاركتي حوزه سلامت با دانشگاه علوم پزشكي، ايجاد يك پايگاه ثابت براي غربالگري و معاينات دانش آموزي، كمك به انجام طرح سنجش كودكان بدو ورود به دبستان و ارايه خدمات درماني به دانش آموزان از مهمترين اهداف اين طرح است.
وي در خصوص المپياد هاي ورزشي درون مدرسه اي نيز گفت: اين طرح سال گذشته براي نخستين بار در 286 مدرسه اين استان به مرحله اجرا درآمد و بيش از 66 هزار دانش آموز در آن شركت داشتند و اين طرح براي سال تحصيلي جديد نيز با جديت بيشتري دنبال مي شود.
فولادوند در خصوص تعيين نرخ تحصيلي دانش آموزان اتباع خارجي نيز گفت: سال گذشته حدود شش هزار و 200 اتباع تبعه خارجي در شهرستان هاي ساوه، دليجان و اراك در مدارس اين استان تحصيل مي كردند.
وي اظهار كرد: 923 اتباع در سن تحصيل نيز در اين استان شناسايي شده كه وارد مدارس نشده اند اما اين افراد براي سال تحصيلي جديد پس از آزمون تعيين سطح مي توانند تحصيل كنند.
معاون آموزش ابتدايي اداره كل آموزش و پرورش استان مركزي نيز در اين نشست گفت: كار آموزش و پرورش بسيار تخصصي است و آموزش ابتدايي از اهميت ويژه اي برخوردار است.
راحمه رجايي افزود: آموزش الفبا در حوزه پيش دبستاني ممنوع است و توجه به اين مهم براي جلوگيري از برخي مشكلات بعدي امري ضروري است.
وي بيان كرد: 14 هزار و 96 نفر سال گذشته در 526 مركز تحت آموزش پيش دبستاني قرار گرفتند.
معاون آموزش ابتدايي اداره كل آموزش و پرورش استان مركزي ادامه داد: بر اساس حكم معاونت حقوقي رياست جمهوري، آموزش و پرورش مي تواند در مواردي كه مهدهاي كودك بدون اخذ مجوز لازم از وزارت آموزش و پرورش اقدام به ارايه خدمات آموزش پيش دبستاني مي كنند، با آنها برخورد كند.
رجايي گفت: فعاليت مهدهاي كودكي كه كودكان تا سن چهار سال تمام را مراقبت، نگهداري و پرورش مي دهند منوط به مجوز سازمان بهزيستي است و نياز به مجوز آموزش و پرورش ندارد اما هر نوع فعاليت تربيتي و آموزش پيش دبستاني كودكان چهار تا شش سال منوط به اخذ مجوز از سازمان مدارس غيردولتي و توسعه مشاركت هاي مردمي آموزش و پرورش است.
در نشست شوراي آموزش و پرورش استان مركزي در خصوص تعيين نرخ تحصيلي دانش آموزان اتباع خارجي بحث و تبادل نظر شد و اين نرخ براي دانش آموزان دوره ابتدايي يك ميليون و 200 هزار ريال، دوره متوسطه اول يك ميليون و 440 هزار ريال و متوسطه دوم يك ميليون و 800 هزار ريال مصوب شد.
240 هزار دانش آموز استان مركزي در سال تحصيلي گذشته در يكهزار و 920 مركز آموزشي تحصيل مي كردند.ك/2
3005/6012