۱۸ شهریور ۱۳۹۴، ۸:۴۷
کد خبر: 81753119
T T
۰ نفر

نگاهي به مشكلات فوتبال كنگاور

۱۸ شهریور ۱۳۹۴، ۸:۴۷
کد خبر: 81753119
نگاهي به مشكلات فوتبال كنگاور

كرمانشاه – ايرنا - سالهاي متمادي است كه فوتبال كنگاور با مشكلات زيادي دست و پنجه نرم مي كند و نيازمند توجه جدي مسوولان است.

يكي از رشته هاي موفق ورزشي طي سالهاي اخير در شهرستان كنگاور در حوزه استاني و كشوري فوتبال بوده ولي متاسفانه اين بخش از عدم وجود امكانات از جمله يك زمين چمن استاندارد و سالن هاي ورزشي مناسب رنج مي برد.
كاپيتان تيم ملي 7 نفره معلولان كشورمان كه بارها در جام هاي جهاني خوش درخشيده، كاپيتان تيم ملي كارگري ايران، كاپيتان تيم اميد جوانان پيكان و عضو تيمهاي جوانان استقلال و صبا باطري از افتخارت فوتباليست هاي كنگاوري هستند.
حضور پررنگ بازيكنان، مربيان و داوران كنگاوري در ليگ برتر فوتبال و دسته يك جوانان گوياي پختگي اين ورزش پر طرفدار در اين شهرستان مي باشد.

** مشكل اصلي فوتبال كنگاور نداشتن منابع پايدار مالي است

سرمربي يكي از تيمهاي فوتبال كنگاوردر گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: مشكل اصلي فوتبال كنگاور در يك كلمه نداشتن منابع پايدار مالي است و به همين دليل تيمهاي فوتبال شهرستان نمي توانند برنامه هاي ميان مدت و بلندمدت داشته باشند و اين مسئله فاصله ما را با تيمهاي ديگر كشور زياد كرده است.
ولي بهرامي افزود: عدم زمين چمن ورزشي استاندارد و بي كيفيت بودن چمنهاي شهرستان باعث مي شود تا باشگاههاي ورزشي در اين بخش محل مناسبي براي برگزاري مسابقات خود در اختيار نداشته باشند.
وي با بيان اينكه جوانان ما از نداشتن يك زمين چمن مناسب رنج مي برند يادآور شد: زمين چمن شماره 2 شهرستان نهاوند از زمين چمن شماره يك كنگاور با كيفيت تر است به طوري كه به راحتي مي توان مسابقات منطقه اي را در چمن شماره 2نهاوند برگزار كرد.
وي با ابراز تاسف از وضعيت زمينهاي چمن كنگاور نسبت به شهرستانهاي همجوار اظهار داشت: با توجه به اينكه زمين چمن شماره يك كنگاور قدمتي طولاني دارد اما استانداردهاي لازم يك زمين مطلوب را ندارد و داراي شيب و بسيار بي كيفيت است در حالي كه زمين چمن صحنه با داشتن عمري كوتاه از استانداردهاي كشوري برخوردار است.
اين سرمربي فوتبال كنگاور در ادامه به استعدادهاي بالاي جوانان اين شهرستان در ورزش بويژه فوتبال اشاره كرد و افزود: نبود حمايتهاي مالي انگيزه را از ورزشكاران اين رشته ورزشي در اين شهرستان مي گيرد.
وي در ادامه به هزينه هاي سنگين يك تيم فوتبال اشاره كرد و گفت: هزينه هاي ثبت باشگاه، ورود به مسابقات، بيمه بازيكنان و بسياري از هزينه هاي ديگر باعث شده كه انگيزه باقيمانده بازيكنان كنگاوري گرفته شود.
بهرامي اظهار داشت: شهرستان كنگاور داراي قابليت‌ها و ظرفيت‌هاي بسياري براي توسعه ورزش پرطرفدار فوتبال است و در اين راستا بايد با تعامل و هماهنگي براي رسيدن به اهداف موردنظر و جايگاهي شايسته تر گامهايي بلندتر برداشته شود.
وي با بيان اينكه تيم فوتبال غدير اين شهرستان در سالهاي 87 تا 89 در ليگ برتر جوانان كشور حضوري پررنگ داشته تاكيد كرد: اگر زمينه و بستر مناسب براي فعاليت جوانان اين منطقه فراهم باشد بدون شك اين منطقه دوباره شاهد بروز و ظهور استعدادهاي درخشاني در سطح ملي خواهد بود.

** مشكل اصلي فوتبال كنگاور عدم جذب اعتبارات است

رييس هيات فوتبال كنگاور در خصوص مشكلات فوتبال اين شهرستان به خبرنگار ايرنا گفت: مجموعه هيات فوتبال كنگاور بيش از هر چيزي نيازمند جذب 500 ميليون ريالي خود از مصوبات سفر مقام معظم رهبري در سال 1390 است.
رحيم بخشي با انتقاد از مسوولان و با بيان اينكه پيگيريهاي زيادي با اداره كل ورزش و جوانان استان و فرمانداري شهرستان كنگاور صورت گرفته ولي متاسفانه به نتيجه مطلوب نرسيده ايم افزود: جذب اين اعتبار كه در راستاي تعمير و تجهيز مجموعه ورزشي شهيد قليوند كنگاور اختصاص يافته با وجود گذشت چهار سال از سفر رهبر معظم انقلاب اسلامي به اين شهرستان تاكنون اين اعتبار را به ما نداده اند.
وي با بيان اينكه سالن‌ فرسوده شهيد قليوند در كنگاور به يك مكان مخروبه تبديل‌ شده‌ است گفت: بازسازي اين سالن ورزشي حركتي مهم در راستاي تقويت زيرساخت‌هاي ورزشي محسوب مي‌شود.
بخشي گفت: مجموعه ورزشي شهيد قليوند شهرستان كنگاور از سيستم سرمايشي، گرمايشي و كفپوش محروم است و صورت حسابهاي چند ماه اخير آب و برق پرداخت نشده و همين كمي و كاستي ها باعث شده كه سالن ها مطلوبيت لازم را نداشته باشند و انگيزه فوتبال دوست هاي ما براي ادامه كار كم شود.
رييس هيات فوتبال كنگاور با بيان اينكه مجموعه ورزشي شهيد قليوند حتي از داشتن يك درب ورودي نيز محروم است يادآور شد: اين مجموعه به محل مناسبي براي استراحت معتادان و ولگردهاي خياباني و هچنين استفاده دام و احشام محلي از چمنهاي آن شده است.
اين پيشكسوت فوتبال افزود: احيا فوتبال در شهرستان‌ كنگاور نيازمند اعتبارات خاص متناسب با كمبودها و مشكلات و خلا هاي موجود است ولي در راستاي ترميم و تقويت زيرساخت‌ها نبايد نقش ساير نهادها و ارگانها را فراموش كرد.
رييس هيات فوتبال كنگاور وجود 600 فوتباليست كنگاوري را منبع خوبي براي تغذيه تيم‌هاي ملي دانست و با تأكيد بر اينكه جريان استعداديابي با ساختاري درست و كارشناسي مي‌تواند اين پتانسيل‌ها را در جريان رشد فوتبال هدايت كند، بيان كرد: نبود سالن‌هاي ورزشي مناسب با شمار جوانان علاقه ‌مند به ورزش فوتبال و فوتسال اين پتانسيل‌ها را در جريان هدر رفتن و ورود به گردونه آسيبهاي اجتماعي هدايت مي‌كند.
وي ادامه داد: پتانسيلهاي غني در نقاط مختلف شهرستان در ورزش فوتبال نهفته است كه بايد در جريان شناسايي آنها در راستاي احيا فوتبال قدم برداشت.
شهرستان كنگاور جمعيتي افزون بر 84 هزار نفر دارد كه داراي يك مدرسه فوتبال با 100 نفر عضو فعال است و همچنين 600 فوتباليست، 30 مربي با مدرك هاي معتبر و 18 داور است كه در ليگهاي يك و دو كشور سوت مي زنند.
7447/8066