۲۶ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۳۰
کد خبر: 81763091
T T
۰ نفر

موسس آمازون گردشگر به فضا مي فرستد

۲۶ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۳۰
کد خبر: 81763091
موسس آمازون گردشگر به فضا مي فرستد

تهران-ايرنا-موسس تارنماي آمازون كه رئيس روزنامه واشنگتن پست نيز هست، در نظر دارد از ايستگاه فضايي كيپ كاناورال در فلوريداي آمريكا گردشگر به فضا بفرستد.گردشگران در مدار زمين بي‌وزني را تجربه و مي‌توانند از مسافتي دور به زمين بنگرند.

به گزارش گروه علمي ايرنا از پايگاه خبري اسپيس،جف بزوس در نظر دارد با هزينه‌اي گزاف روياي خود را به واقعيت تبديل كند و از ايستگاه فضايي كيپ كاناورال گردشگران بسياري را به فضا بفرستد.وي مدت‌هاست براي اجرايي كردن طرح خود شركتي به نام 'بلو اوريجين' تاسيس كرده است.
اين ميلياردر علاقمند به فضانوردي در باره طرح جديدش اعلام كرده كه شركت بلو اوريجين قرار است با ساختن موشك‌هايي، آنها را از ايستگاه فضايي كيپ كاناورال به مدار زمين منتقل كند.
بزوس گفته است كه موشك‌هاي مورد نظر او به طور عمودي به فضا پرتاب مي‌شوند و در بازگشت خود نيز به طور عمودي بر سطح زمين خواهند نشست. بر اين مبنا موشك‌هاي حامل براي چندين پرواز ساخته مي‌شوند تا از اين راه در هزينه ساخت آنها طرح صرفه‌جويي شود.
شركت 'بلو اوريجين' براي تحقق اين طرح تاريخي خود در ايستگاه فضايي كيپ كاناورال منطقه‌اي را براي پرتاب موشك اجاره كرده است. از همين منطقه موشكي Surveyor-1 به سوي كره ماه پرتاب شد و و اولين موشكي بود كه به سلامت بر سطح اين كره نشست.
ناسا'سازمان هوانوردي و فضايي ملي آمريكا'در گذشته در همين منطقه كه 'مجتمع 36' نام دارد، پايونير- 10 را مستقر كرده بود. پايونير- 10 اولين فضاپيمايي بود كه توانست به كمربند سيارك‌ها سفر كند و كره مشتري را به طور مستقيم رصد كند.
روزنامه آمريكايي 'نيويورك تايمز' گزارش داده است كه بزوس، در نظر دارد 200 ميليون دلار در اين طرح سرمايه‌گذاري و 330 فرصت شغلي در اين زمينه ايجاد كند.
بزوس اعلام كرده است كه شركت بلو اوريجين همچنين در نظر دارد در محلي كه از ناسا كرايه كرده توليد موشك‌هاي حامل خود را آغاز كند. گفته مي‌شود كه اولين فضاپيماهاي گردشگري بزوس تا پايان دهه جاري ميلادي به هوا پرتاب خواهند شد.
بزوس در ادامه گفته است كه موشك‌هاي توليد شده در اين پايگاه بايد توانايي حمل ماهواره‌هاي تجاري به فضا را نيز داشته باشند.
وي در نظر دارد تور فضايي خود را در اختيار ميليون‌ها انسان در سراسر جهان قرار دهد و به تدريج سفرهايي به كره مريخ نيز برنامه‌ريزي كند.
علمي **1440
۰ نفر