كوروش پرند عصر روز پنجشنبه در آيين افتتاح كارگاه سفالگري مركز فني و حرفه اي خمين افزود: اين كارآموزان در 700 مركز دولتي، 14 هزار آموزشگاه خصوصي و 180 ندامتگاه و پادگان هاي سطح كشوردر قالب شش هزار استاندارد، دانش، مهارت و نگرش در حوزه هاي صنعت، كشاورزي و خدمات تحت آموزش قرار مي گيرند.
وي گفت: با همكاري انجمن پناهندگان دي آي سي، وزارت كشور، وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي و سازمان فني و حرفه اي برنامه هاي مهارت اموزي كار به پناهندگان خارجي در كشور درحال اجراست.
رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور افزود: تاكنون 12 هزار و 350 نفر از اتباع خارجي افغان در كشور مشغول به كار هستند كه حرفه خود را از طريق آموزش هاي فني و حرفه اي كسب كرده اند.
پرند اظهار كرد: برنامه سازمان فني و حرفه اي ببه منظور اجراي ديپلماسي مهارت براي ارائه آموزش در بستر سياسي را به عنوان فعاليت جديد آغاز كرده و اين سازمان در اين راستا تفاهم نامه اي نيز با همكاري كنسرسيوم كشورهاي خارجي ژاپن، افغانستان، كره جنوبي و آلمان به امضاء رسانده است.
وي يكي از مهمترين برنامه هاي رفع بيكاري در كشور و ايجاد اشتغال پايدار، بهره گيري از آموزش هاي فني و حرفه اي در حوزه صنعت، خدمات و كشاورزي براي تربيت نيروي انساني ماهر و متخصص عنوان كرد.
معاون وزير تعاون، كار و رفاه و رئيس سازمان اموزش فني و حرفه اي خاطر نشان كرد: رهبر معظم انقلاب در حوزه تحقق اقتصاد مقاومتي به عنوان راهبرد كليدي كشور تاكيد ويژه دارند و سازمان آموزش فني و حرفه اي نيز در اين راستا توسعه مهارت اموزي را با هدف افزايش بهره وري و تحقق اقتصاد مقاومتي به صورت جدي دنبال مي كند.
پرند ادامه داد: مهارت اموزي با هدف توانمندسازي نيروي انساني كشور در مسير اهداف اقتصاد مقاومتي در اولويت برنامه فني و حرفه اي است.
وي اظهاركرد: براي توسعه مشاغل كوچك سازمان فني و حرفه اي در قالب طرح پشتيبان با صندوق كارآفريني اميد همكاري دارد و در بسترسازي قبل از توليد، مرحله توليد و پس از توليد، به كارآفرينان تسهيلات پرداخت مي كند.
رئيس سازمان اموزش فني و حرفه اي كشور ياداور شد: راه اندازي نظام صندوقي جديد بانكي در كشور كه متناسب با كسب و كارهاي كوچك و رفتارهاي بانكي نيز متناسب با اشتغال هاي كوچك باشد بسيار ضروري است.
پرند ادامه داد: وضعيت مراكز فني و حرفه اي استان مركزي در وضعيت مطلوبي قرار دارند و با توجه به برخورداري اين استان از واحدهاي صنعتي ضروري است كه به بحث گسترش آموزش هاي فني و حرفه اي نيروي انساني فعال در اين استان بسيار توجه شود.
وي گفت: با توجه به استقبال نيروي انساني جوان از آموزش هاي فني و حرفه اي، توسعه رشته هاي آموزشي و تجهيز اين مراكز در برنامه است.
رئيس مركز فني و حرفه اي خمين در حاشيه اين آيين گفت: كارگاه سفالگري خواهران با اعتبار 150 ميليون ريال از محل منابع دولتي راه اندازي شده و توانمندي آموزش به 12 كارآموز را در آغاز فعاليت دارد.
مهدي لعل بار افزود: در مراكز فني و حرفه اي شهرستان، در طول سال 80 رشته آموزشي به كارآموزان مهارت ارائه مي شود كه براي مردان فراگيري مهارتي در رشته هاي جوشكاري، برق، مكانيك و عمران و براي زنان در رشته هاي هنري و صنايع دستي امكانات مهيا است..
وي توضيح داد: برگزاري دوره هاي كوتاه مدت منجر به اشتغال در اولويت فعاليت هاي مركز براي افزايش ضريب كارآفريني براي كارآموزان است.
شهرستان خمين با 108 هزار جمعيت در جنوب استان مركزي واقع شده است.ك/2
8122/6199/6013/
معاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي:
سالانه دو ميليون نفر آموزش مهارت فني و حرفه اي فرا مي گيرند
۲۶ شهریور ۱۳۹۴، ۲۰:۱۶
کد خبر:
81763655
خمين- ايرنا- معاون وزير و رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور گفت: سالانه حدود دو ميليون نفر از جمعيت مولد و فعال كشور در رشته هاي مختلف مهارت هاي فني و حرفه اي فرا مي گيرند.