۲۹ شهریور ۱۳۹۴، ۱۴:۵۱
کد خبر: 81766601
T T
۰ نفر

دولت كانادا 10 هزار جنگزده سوري را مي پذيرد

۲۹ شهریور ۱۳۹۴، ۱۴:۵۱
کد خبر: 81766601
دولت كانادا 10 هزار جنگزده سوري را مي پذيرد

تهران- ايرنا- دولت كانادا وعده داد در صورت پيروزي در انتخابات 19اكتبر (27 مهر)، 10 هزار آواره جنگزده سوري را بپذيرد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از اوتاوا، «كريس الكساندر» وزير مهاجرت كانادا اعلام كرد دولت در صورت باقي ماندن در قدرت، 10 هزار آواره سوري را با تسهيل روند و تشريفات اداري ظرف يك سال، خواهد پذيرفت.
دولت محافظه كار كانادا اعلام كرد اين تعداد آوارگان در چارچوب سهم تعيين شده اين كشور از سوي سازمان ملل، قرار است تا سپتامبر (شهريور/ مهر) 2016 يعني 15 ماه زودتر از پيش بيني ها وارد كشور شوند.
الكساندر در حاشيه نشست تبليغاتي خود براي انتخابات پارلماني گفت: ما اين اقدامات را با كاهش كاغذبازي هاي اداري و با تضمين امنيت كانادا انجام خواهيم داد.
وزارت مهاجرت كانادا در بيانيه اي اعلام كرد: دستور العمل هاي مربوط به اين تصميم به كاركنان مسئول صدور رواديد براي مدنظر قرار دادن در مصاحبه ها ارائه خواهد شد.
بر پايه اين گزارش، كانادا به منظور تسريع رسيدگي به تقاضاي پناهندگي، ' افرادي را كه از جنگ مي گريزند' پناهجو تلقي مي كند. دولت كانادا وعده داده تا پايان سال جاري ميلادي در مورد همه درخواست هاي پناهندگي كه تا كنون از سوي سوري ها ارائه شده است، تصميم گيري كند تا مقدمات ورود آنها به اين كشور تا سپتامبر 2016 ميلادي فراهم شود.
چپگرايان «حزب نوين دمكراتيك» كانادا نيز وعده داده اند در صورت پيروزي در انتخابات پارلماني، 46 هزار آواره سوري را در اين كشور بپذيرند.
بحران مهاجران در روزهاي اخير به موضوع محوري تبليغات انتخاباتي كانادا تبديل شده است و سياستمداران در نشست هاي خود ارقام متفاوتي از تعداد مهاجراني كه مي توانند در صورت پيروزي در انتخابات پارلماني بپذيرند، ارائه مي كنند.
«جاستين ترودائو» (Justin Trudeau) از حزب ليبرال كه در نظرسنجي ها در جايگاه سوم قرار دارد، پذيرش 25 هزار پناهجو را به عنوان برنامه خود در صورت پيروزي در انتخابات اعلام كرده است.
«استيون هارپر» نخست وزير محافظه كار كنوني كانادا نيز پيشتر با اعلام اين كه در نظر دارد مهاجران بيشتري را از عراق و سوريه بپذيرد، از برنامه پذيرش 20 هزار پناهجو طي چهار سال آينده خبر داده بود.
جنگ و ناآرامي هاي خاورميانه و شمال آفريقا كه با حمايت و مداخله نظامي آمريكا و برخي كشورهاي غربي و عربي در منطقه به راه افتاده، به افزايش شمار آوارگان منجر شده و اين امر اروپا را با بزرگترين بحران مهاجرت پس از جنگ جهاني دوم مواجه كرده است.
تاكنون بيشتر آوارگان سوري به سه كشور تركيه، لبنان و اردن پناه مي بردند، اما اين روند در ماه هاي اخير تغيير كرد و آنها راه پر مخاطره رسيدن به اروپا را براي مهاجرت انتخاب مي كنند.
اتحاديه اروپا از فروردين امسال تاكنون بيش از 213 هزار درخواست پناهندگي دريافت كرده است كه اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 85 درصد افزايش دارد.
مركز آمار اروپا (Eurostat) روز جمعه اعلام كرد، بيش از يك سوم از كل درخواست هاي امسال از شهروندان دو كشور سوريه و افغانستان بوده است.
اروپام ** 9053**1485**1517