به گزارش خبرنگار ايرنا، عبدالمحمد زاهدي روز جمعه در اختتاميه پنجمين جشنواره دف نوازي 'دف نواي رحمت' در پرديس سينما بهمن سنندج با تسليت جان باختن جمعي از مسلمانان و هموطنان در مكه، افزود: همه ما داغدار هم كيشان و هم وطنانمان هستيم و به خانواده هاي همه آن هايي كه جانشان را در اين حادثه از دست داده اند تسليت مي گوييم.
استاندار كردستان در ادامه سخنان خود به جايگاه هنر و به ويژه هنر موسيقي در استان كردستان اشاره كرد و گفت: كردستان مهد موسيقي و سرزمين دف بوده و تلاش ها و خدمات هنرمندان اين ديار براي اعتلاي هنر در ايران اسلامي براي همه نمايان است.
زاهدي افزود: دف داستان عجيبي دارد كه اين داستان به تاريخ دف و چگونگي ساخت آن مربوط نمي شود بلكه اين داستان در متن وجود دف نهفته است و كساني كه دست و پنجه اي بر اين ساز عرفاني دارند آن را درك مي كنند.
وي به وعده اي كه در چهارمين دوره جشنواره دف نواي رحمت كه در سال گذشته برگزار شد اشاره كرد و افزود: مقرر شد كه هر سال از يكي از اعضاي خانواده نام آشنا و خادم عرصه موسقي ايران اسلامي يعني خانواده كامكارها در اين جشنواره تجليل شود و سال گذشته از استاد بيژن كامكار تجليل شد.
زاهدي اظهار داشت: خوشبختانه در اين جشنواره نيز شاهد تحقق اين وعده و تجليل از يكي ديگر از اعضاي اين خانواده يعني استاد ارسلان كامكار هستيم.
استاندار كردستان خاطرنشان كرد: سرمايه هاي انساني در هر جامعه اي به عنوان بزرگترين سرمايه آن جامعه محسوب مي شوند و تجليل از هنرمندان، شاعران، اديبان و در مجموع كساني كه در عرصه رشد و توسعه فرهنگ و هنر نقشي داشته و دارند در واقع پاسداشت اين سرمايه هاي انساني است.
وي در پايان از خدمات و تلاش هاي خانواده كامكارها قدرداني كرد و گفت: اين خانواده با تلاش هاي ارزشمند خود موجب شناساندن بيش از پيش هنر موسيقي ايران زمين شده اند.ك/2
7351/6108
سنندج- ايرنا- استاندار كردستان گفت: هنرمندان و نخبگان بسياري از اين استان به دنياي هنر و موسيقي كشور معرفي شده اند و كردستان حق بزرگي بر گردن موسيقي و هنر ايران دارد.