به گزارش ايرنا ، سردار حيدري روز يكشنبه در نشست شوراي پدافند غيرعامل استان هرمزگان افزود: آسيب در زيرساخت هاي اين استان در سطح ملي بازتاب پيدا خواهد كرد و مسوولان بايد دقت بيشتري به مقوله پدافند غيرعامل داشته باشند.
وي بر آموزش و فرهنگ سازي در حوزه پدافند غيرعامل در سطح مديران، كارشناسان و مردم تاكيد كرد و گفت: اكنون يك هزار و 200 دانش آموخته مقطع كارشناسي ارشد و 15 نفر مقطع دكتري در دانشگاه دفاع ملي درحال تحصيل در رشته پدافند غيرعامل هستند كه از اين ظرفيت مي توان براي آموزش و فرهنگ سازي استفاده كرد.
معاون سازمان پدافند غيرعامل خاطرنشان كرد: طرح پدافند غيرعامل دستگاه هاي اجرايي نيز بايد به عنوان يك نقشه بالادستي تهيه شود كه در اين راستا به دستگاه ها كمك مي كنيم.
حيدري افزود: هفته پدافند غيرعامل از چهارم تا دهم آبان ماه فرصت مناسبي براي اجراي برنامه هاي آموزشي و فرهنگ سازي در اين بخش است.
وي ادامه داد: سياست هاي كلي نظام در حوزه پدافند غيرعامل 13 دارد و اساسنامه پدافند غيرعامل در كشور نيز ابلاغ شده است
حيدري همچنين به انواع تهديدات در اين زمينه اشاره كرد و گفت: بخشي از تهديدات زيستي و بخشي ديگر سايبري و در فضاي مجازي هستند كه در بسياري از كشورها ارتش سايبري تشكيل شده كه براي هجوم و دفاع مورد استفاده قرار مي گيرد.
معاون سازمان پدافند غيرعامل افزود: تمام مراكزي كه با رايانه كار مي كنند، مي توانند تهديد شوند و بخشي از كارهاي ما مراقبت از زيرساخت هايي است كه با رايانه كار مي كنند.
استاندار هرمزگان نيز گفت: بايد كاهش آسيب پذيري و ارتقاي سطح آمادگي استان در برابر تهديدهاي مختلف در اولويت قرار گيرد.
جاسم جادري در اين نشست با تاكيد بر اهميت پدافند غيرعامل و آمادگي براي كاهش آسيب پذيري در برابر تهديدها افزود: در اين خصوص بايد هم در برابر تهديدهاي خارجي آمادگي داشته باشيم و هم در ارتباط با تقويت زيرساخت ها به شكلي عمل شود كه كمتر آسيب ببينيم.
وي ادامه داد: بايد هوشياري ما متناسب با شرايط موجود باشد و تلاش كنيم در زمان حادثه زيرساخت هاي ما كمتر آسيب ببيند و همچنين قدرت بازدارندگي خود را افزايش دهيم.
جادري اظهاركرد: زماني كه بحراني ايجاد مي شود، بايد آن را مديريت كرد و با توجه به اينكه استان هرمزگان با بحران هاي مختلف مواجه است ميزان خطرپذيري آن نيز با وجود ساحل طولاني و 14 جزيره، بيشتر از ديگر نقاط ايران است كه در اين زمينه با كمبود امكاناتي همچون بالگرد امداد و نجات مواجه هستيم.
وي خاطرنشان كرد:همچنين يكي از دغدغه هاي فكري ما در هرمزگان آسيب پذيري در بخش آب با توجه به كمبود آن است.
وي اظهار داشت: هرمزگان راهبردي ترين استان كشور است و بايد در جهت تقويت امكانات و تجهيزات در اين استان تلاش شود.
در پايان اين نشست حكم انتصاب جادري استاندار هرمزگان به عنوان فرمانده قرارگاه پدافند زيستي استان هرمزگان كه توسط سرلشكر فيروزآبادي رييس ستاد كل نيروهاي مسلح و رييس كميته پدافند غيرعامل كشور صادر شده است، به استاندار هرمزگان اعطا شد. ك/2
7195/6048/ 1650
معاون سازمان پدافندغيرعامل:
هرمزگان استاني حياتي از نظر پدافند غيرعامل است
۵ مهر ۱۳۹۴، ۱۵:۰۶
کد خبر:
81775273
بندرعباس - ايرنا - معاون سازمان پدافند غيرعامل كشور گفت: هرمزگان به دليل وجود زيرساخت هاي حياتي و شريان انرژي ، از نظر پدافند غيرعامل يك استان حياتي است كه بايد مراقبت ويژه از آنها در مباني پدافندي شود.