اعظم حاجی عباسی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره مشاركت زنان در انتخابات و سهم آنان گفت: متاسفانه انتخاب كاندیداها و تصمیم گیری در این مورد تاكنون از طریق خانم ها نبوده است و این تشكل، خواهان این است كه تصمیم گیری در مورد تعداد كاندیداها و شاخص های تعریف شده در این زمینه از طریق فعالان در بخش زنان مورد بررسی قرار گیرد .
وی راهبرد جامعه زینب(س) را برای انتخابات آینده هم مورد توجه قرار داد و افزود: جامعه زینب(س) جزو طیف اصولگرایی محسوب می شود و در حال بررسی هستیم .
دبیركل جامعه زینب(س) ادامه داد: باید به مسایل زنان نگاه فراجناحی صورت گیرد و از طریق وحدت و همدلی به نتیجه دلخواه برسیم. برای احقاق حقوق زنان به دنبال نگاه ملی و تشكیل حزب فراگیر زنان هستیم .
حاجی عباسی با اشاره به فرمایش های رهبر معظم انقلاب مبنی براینكه باید نهاد فراقوه ای برای پیگیری مسایل زنان تشكیل شود، اضافه كرد: خواهان افزایش تعداد داوطلبان زن در لیست انتخاباتی هستیم تا از طریق احزاب وارد انتخابات شوند .
وی با یادآوری طرح افزایش نمایندگان زنان را در مجلس شورای اسلامی كه در زمان مرحومه مریم بهروزی تهیه شد، تصریح كرد:مسكوت ماندن این موضوع، بیشتر متوجه خودمان است و امیدواریم در دستور كار فعالان امور زنان قرار گیرد .
** دركشور نظام حزبی نداریم
دبیركل حزب جامعه زینب(س) درباره جایگاه و نقش احزاب در ایجاد مشاركت حداكثری مردم در انتخابات نیز گفت: متاسفانه در كشور نظام حزبی و ساز و كار نظام حزبی نداریم؛ نقش احزاب زمانی پر رنگ می شود كه پایگاه واقعی داشته باشند .
حاجی عباسی افزود: در شرایط فعلی ایجاد شور و نشاط و اعتماد سازی توسط احزاب در بین مردم می تواند باعث حضور حداكثری و مشاركت سیاسی مردم شود .
**احزاب از نگاه ابزاری به مردم جلوگیری می كند
دبیركل حزب جامعه زینب(س) درباره نقش احزاب در آگاهی بخشی به مردم در انتخابات نیز اظهار داشت: احزاب در ارتباط متقابل باید بتوانند ارتباطات خود را بعد از انتخابات نیز با مردم حفظ كنند و اگر از كاندیدایی حمایت می كنند و آن كاندیدا پیروز انتخابات می شود، مطالبات مردم از طریق احزاب پیگیری شود .
حاجی عباسی با اشاره به اینكه احزاب باید حمایت كننده و واسط بین مردم و منتخبان باشند، گفت: اگر احزاب بتوانند نقش خود را به عنوان رابط بین مردم، داوطلبان و منتخبان به خوبی ایفا كنند؛ بارقه امیدی در دل مردم ایجاد خواهند كرد و مردم این احساس را نخواهند داشت كه به آنان نگاه ابزاری شده است .
وی خاطر نشان كرد: احزاب با عملكرد بجا می توانند از بروز اختلافات جلوگیری كنند و اگرمنتخبین ازطریق احزاب به قدرت برسند وامدار اشخاص نخواهند بود و از طرفی احزاب نهادهای مردمی هستند و اگر منتخبان از طریق احزاب به قدرت برسند، باید به حزب مربوطه پاسخگو بوده و احزاب نیز از آنان حمایت خواهند كرد.
حاجی عباسی اضافه كرد: اختلاس ها در زمانی شدت یافت كه احزاب تضعیف شدند و احزاب می توانند نظام را در مقابل مفاسد اقتصادی واكسینه كنند .
دبیركل حزب جامعه زینب(س) با اشاره به فعالیت خانه احزاب نیز عنوان كرد: خانه احزاب جایگاه صنفی دارد كه با ترویج فرهنگ حزبی بطور غیر مستقیم می تواند در مشاركت حداكثری ایفای نقش كند .
** تاكید بر بی طرفی دستگاه های نظارتی و اجرایی انتخابات
حاجی عباسی در بخش دیگری از این گفت و گو به انتظار حزب تابعه اش از دستگاه های نظارتی و اجرایی در انتخابات پرداخت و گفت: دستگاه های نظارتی باید ناظر و دستگاه های اجرایی باید امانتدار مردم باشند؛ هر دو در انتخابات نقش بی طرفی را ایفا كنند و قانون و حقوق شهروندان ملاك عمل قرار گیرد .
** كادرسازی و سازماندهی در بقای احزاب موثر است
دبیر كل جامعه زینب (س) در پاسخ به این سوال كه احزاب برای جلوگیری از تعطیلی و توقف چه اقداماتی باید انجام دهند؟ گفت: قانونمداری و تلاش در جهت رشد و شكوفایی نیروهای انسانی در كنار كادر سازی و سازماندهی مردم می توانند نقش بسزایی در حیات احزاب داشته باشد.
حاجی عباسی رعایت تقوای سیاسی، اخلاق سیاسی و عمل به قانون را جوهره اصلی تداوم حیات احزاب دانست و اضافه كرد: اگر نقش احزاب در انتخابات در ایران اسلامی با محوریت ولی فقیه پررنگ شود كمتر شاهد بداخلاقی های سیاسی و هزینه های نامتعارف خواهیم بود.
** وامدار حزب بهتر از وامدار اشخاص است
این فعال سیاسی درباره برخی بداخلاقی های سیاسی و هزینه های نامتعارف انتخاباتی نیز گفت: دلایل بداخلاقی های سیاسی ناشی از عوام فریبی است. در كشورهایی كه نظام حزبی حاكم باشد كمتر شاهد چنین روش هایی هستیم و اگر نقش احزاب پررنگ تر شود چنین بداخلاقی هایی با هزینه های نامتعارف نخواهیم داشت .
حاجی عباسی افزود: اگر منتخبان وامدار احزاب باشند بهتر از آن است كه وامدار اشخاص باشند .
به گزارش ایرنا، حزب جامعه زینب (س) یكی از گروه های سیاسی اصولگرا در ایران است كه اعضای آن را زنان تشكیل میدهند، این گروه در سال 1365 تاسیس شد و یكی از 14 تشكل عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری است.
از ابتدای تشكیل جامعه زینب (س) مرحومه مریم بهروزی دبیر كلی این حزب را عهده دار بود كه بعد از فوت وی اعظم حاجی عباسی با اكثریت به دبیر كلی آن انتخاب شد .
سیام**1053**1429
وامدار احزاب بودن بهتر از وامدار اشخاص بودن است/احقاق حقوق زنان نیازمند نگاه فراجناحی
۶ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۹
کد خبر:
81776343
تهران - ایرنا - دبیر كل جامعه زینب (س) احزاب را مانع شكل گیری بداخلاقی های سیاسی و هزینه های نامتعارف انتخاباتی دانست و گفت: وامدار احزاب بودن بهتر از وامدار اشخاص بودن است.