حسين پاكزاد روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: علت وقفه در كار اين كارخانه خرابي تجهيزات و غير فعال شدن پيمانكار بود كه با اعتبار 500 ميليون ريال براي تامين و تعمير تجهيزات قطعات مورد نياز، اين كارخانه تعمير و در مدار فعاليت قرار گرفت.
وي بيان كرد: روزانه 60 تن زباله در اين شهر توليد مي شود كه 70درصد آن بازيافت و 30 درصد بقيه نيز به صورت بهداشتي دفن مي شود.
شهردار خمين افزود: پس از فرايند بازيافت، زباله به كمپوست، كود قابل مصرف در زراعت و باغباني تبديل و زباله هاي مواد پلاستيكي، حلبي و آهن آلات نيز بسته بندي و به فروش مي رسند.
رييس اداره حفاظت محيط زيست خمين هم در اين ارتباط گفت: با فعال شدن اين كارخانه تبديلي، معضلات زيست محيطي وآلودگي آب وخاك در اين شهر كاهش مي يابد.
سيد عليرضا شريفي افزود: در صورتي كه از زباله هاي شهري در سامانه مديريت پسماند استفاده بهينه اي نشود بر اثر انباشت آن در طبيعت موجب آلودگي خاك و سفره هاي آب هاي زيرزميني مي شود.
وي بيان كرد: يكي از بهترين شيوه هاي دفن پسماند، بازيافت است و پسماندهاي خشك به ويژه كاغذ، مقوا، پلاستيك، فلزات و شيشه از ارزش اقتصادي برخوردارند كه با تفكيك، در اين واحد بازيافت به محصولاتي با كاربردهاي مشابه و يا جديد تبديل مي شوند كه باعث جلوگيري از اتلاف منابع و سرمايه هاي ملي مي شود.
اولين كارخانه بازيافت زباله استان مركزي در شهرستان خمين سال 86 با اعتبار هفت ميليارد ريال احداث و راه اندازي شد. ك/3
7277/6012
كارخانه بازيافت زباله خمين بعد از يك سال و نيم وقفه راه اندازي شد
۱۹ مهر ۱۳۹۴، ۱۲:۲۴
کد خبر:
81794231
خمين – ايرنا - شهردار خمين گفت: كارخانه بازيافت زباله اين شهر بعد از يك سال و نيم غير فعال بودن،مجددا راه اندازي شد.