۲۱ مهر ۱۳۹۴، ۸:۲۵
کد خبر: 81796861
T T
۰ نفر
توسعه روابط بين الملل دانشگاه علوم پزشكي بيرجند ضروري است

بيرجند - ايرنا - رييس دانشگاه علوم پزشكي، خدمات بهداشتي و درماني بيرجند گفت: براي توسعه و ارتقا سطح علمي دانشگاه نياز به توجه و تقويت روابط بين الملل است.

كاظم قائمي ديروز(دوشنبه) در همايش گراميداشت سي ‌امين سالگرد تاسيس دانشگاه علوم پزشكي بيرجند و نكوداشت دكتر غضنفر فروزانفر افزود: علي رغم اينكه 30 سال از زمان راه اندازي دانشگاه علوم پزشكي بيرجند مي گذرد ، هنوز به درجه اي كه بايد نرسيده و نياز به توسعه پيشرفت و ارتقا دارد.
وي ادامه داد: اين 30 سال براي دانشگاه پر بركت بود اما هنوز در حد و شان خود پيشرفت نداشته و روند رو به رشد آن كه از سالهاي اخير آغاز شده نيازمند همكاري و مشاركت مسوولان مربوط است.
رييس دانشگاه علوم پزشكي بيرجند توسعه جايگاه و توجه به شخصيت حقوقي به دانشگاه را از چارچوب هاي اصلي خود در اين سمت عنوان كرد و افزود: براي محقق شدن اين مهم چهار امر شامل توجه به زيرساخت‌هاي دانشگاه، توجه به توسعه آموزش و پژوهش به عنوان دو بازوي سلامت، توجه به تقويت روابط بين الملل و توجه به امور رفاهي اعضا و كاركنان را در دستور كار قرار گرفت.
اين مسوول با بيان اينكه تشكيلات سازماني دانشگاه علوم پزشكي بيرجند ناقص است، گفت: معاونت توسعه مديريت در تصحيح اين چارت تلاش بيشتري كند.
وي يادآور شد: سلامت در سايه آموزش امكان ‌پذير است و توجه به پژوهش و آموزش سبب ارتقا سلامت مي شود.
دكتر غضنفر فروزانفر، بنيانگذار دانشگاه علوم پزشكي بيرجند، نيز در اين جلسه به به تاسيس اين دانشگاه اشاره كرد و گفت: با پيگيري هاي فراوان در سال 1365 وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي موافقت خود را با تاسيس دانشكده پزشكي به شرط ايجاد زير ساخت ها و تامين امكانات مورد نياز از محل كمك هاي مردمي اعلام كرد.
وي ادامه داد: در صورتيكه شنيده مي شد احتمال تاسيس دانشكده پزشكي در بيرجند بسيار ضعيف است از اخبار راديو سراسري خبر شادي بخشي مبني بر اينكه' وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با تاسيس دانشكده پزشكي در چند شهر كشور من جمله بيرجند موافقت كرد' را شنيدم.
بنيانگذار دانشگاه علوم پزشكي بيرجند اظهار كرد: اين خبر خوش موجي از شادي و شعف را در مردم و مسوولان شهرستان به وجود آورد كه در نتيجه براي تامين منابع مالي و زيرساخت هاي لازم از كمك هاي مردمي استفاده كرديم.
فروزان فر ادامه داد: از محل همين كمك‌هاي مردمي بيمارستان امام رضا (ع) و دانشگاه حدود 10 هزار مترمربع توسعه پيدا كرد و بيش از 150 قطعه زمين در روستا‌ها براي ساخت مراكز بهداشتي و درماني اهدا شد.ك2
2047/7557/