۲۹ مهر ۱۳۹۴، ۲۱:۴۵
کد خبر: 81808949
T T
۰ نفر
اردوهاي جهادي فرصتي براي خودسازي و ايجاد نشاط در مناطق محروم است

رشت - ايرنا - جمعي از فعالان اردوهاي جهادي استان گيلان، اين اردوها را فرصتي براي خودسازي دانشجويان بسيجي و ايجاد نشاط و روحيه اميد در روستاهاي مناطق محروم عنوان كردند.

آنان درك فقر ، آشناشدن با زندگي مردم مناطق محروم و به دست آوردن ديد واقع بينانه از مسايل و مشكلات مردم اين مناطق و انتقال آن به مسئولان براي رفع مشكلات را از اهميت اردوهاي جهادي بيان كردند.
سخنان اخير مقام معظم رهبري در ديدار با شركت كنندگان در نهمين همايش ملي نخبگان فردا در بيست و دوم مهرماه جاري، هدف سازمان بسيج دانشجويي استان گيلان نسبت به برگزاري نشست خبري با اصحاب رسانه عنوان شد.
مقام معظم رهبري در اين ديدار در بخشي از سخنان خود در رابطه با اردوهاي جهادي در سفارشاتي بيان كردند: روحيه جهادي را بر روحيه تافته جدا بافته بودن ترجيح بدهيد، يكي از خطراتي كه گريبان كساني كه يك امتيازي دارند را مي گيرد، اين است كه احساس كنند تافته جدا بافته اند، احساس كنند يك سر و گردن از همه بالاترند، اين خطر بزرگي است، اين يك خطر و يك بيماري شخصيتي است.
رهبري در بخش ديگري از سخنان خود فرمودند: نگذاريد اين بيماري در شما رشد كند و راه مهمش اين است كه كار جهادي و روحيه جهادي را در خودتان تقويت كنيد، روحيه جهادي يعني اينكه كار را براي خدا انجام دادن و كار را وظيفه خود دانستن ، همه نيروها را در جهت كار درست به ميدان آوردن، اين روحيه جهادي است.
مقام معظم رهبري در ادامه سخنان خود بيان كردند، براي اينكه اين روحيه جهادي در شما تقويت شود حضورتان در اردوهاي جهادي خيلي خوب است، نگوييد وقت مان تلف مي شود، نه بيشترين و بهترين استفاده از وقت همين است، درستان را بخوانيد ، پژوهش تان و كارتان را بكنيد در اردوهاي جهادي هم كه در طول سال چند هفته اي انسان را مشغول مي كند، شركت كنيد ...
رهبري در سخنان خود در ديدار با شركت كنندگان نهمين همايش ملي نخبگان فردا ادامه دادند: اين اردوهاي جهادي به مراتب بهتر از اردوهايست كه متاسفانه هنوز معمول است، با اين كه من هشدار دادم بعضي ها اردو درست مي كنند كه بفرستند به اروپا، اردوي دانشجويي به اروپا يكي از غلط ترين كارهاست، اين اردوهاي جهادي به مراتب بهتر، شرافتمندانه تر و مفيدتر است ...

*اردوهاي جهادي فرصتي براي خودسازي
نماينده بسيج دانشجويي دانشگاه هاي پيام نور گيلان عصر چهارشنبه در نشست خبري با اصحاب رسانه استان گفت: اردوهاي جهادي فرصتي براي خودسازي دانشجويان است.
مهرداد براتي فرمايشات اخير رهبري را نشان از اهميت و حساسيت اردوهاي جهادي دانست و افزود: سخنان رهبري دقت نظر و مسئوليت فعالان اين اردوها را بيشتر مي كند.
وي رفع مشكلات مردم مناطق محروم و عمران و آباداني در روستاها را از فوايد اردوهاي جهادي دانست و اظهار كرد: در اين اردوها مشكلات مردم به مسوولان مربوطه براي رفع آن انتقال داده مي شود.
علي رضا صمدي يكي ديگر از فعالان اردوهاي جهادي و نماينده بسيج دانشجويي دانشگاه هاي فني و حرفه اي گيلان نيز در اين نشست خبري گفت: ايجاد روحيه و تداوم اميد در روستاها از فوايد اين اردوهاست.
وي در رابطه با اهميت اردوهاي جهادي بيان كرد: همنشيني با فقرا و درك بهتر نيازمندي هاي آنان خاستگاه ديني ماست كه در اردوهاي جهادي مورد توجه است.
وي با اشاره به سخنان رهبري در رابطه با اردوهاي جهادي اظهار كرد: سخنان مقام معظم رهبري ايجاد انگيزه براي فعالان اين عرصه است، كه فرمودند شما با عمل خودتان مردم را به ايمان، اسلام و به دين دعوت مي كنيد ، شما اگر درس قرآن را در آن ندهيد، خود حضور يك جوان مومن و متدين در مجموعه روستايي در بين جوانان و مردم مظهر مجسم آيه قرآني است.

* در اردوهاي جهادي فقر در روستاهاي محروم گيلان درك مي شود
مسئول گروه جهادي شهيد اسحاقي و اولين گروه تخصصي جهاد فرهنگي در استان گيلان نيز گفت: با حضور در اردوهاي جهادي فقر و محروميت در روستاهاي مناطق محروم احساس و درك مي شود.
وحيد خسرومرادي به مشكلات روستاي سياه اسطلخ كه تنها پنج دقيقه با شهر رشت فاصله دارد، اشاره و افزود: اين روستا آب شهري ندارد و برخي مسيرهاي اين روستا از روشنايي برخوردار نيست.
وي با بيان اين كه با حضور در اين روستا در جريان برگزاري اردوهاي جهادي متوجه اين مشكلات شده اند، تصريح كرد: اهالي اين روستا به توجه مسوولان نيازمند است.
مرتضي عابد پور لنگرودي مسئول گروه جهادي شهداي هسته اي گيلان نيز در اين نشست خبري گفت: دانشجويان در اردوهاي جهادي از روحيه بالايي برخوردارند.
وي حضور مسئولان در اردوهاي جهادي را مهم دانست و افزود: همه بايستي دست به دست هم و با تلاش و همت براي رفع مشكلات مردم در مناطق محروم تلاش كنيم.
وي ترويج اردوهاي جهادي و آشنايي مردم و مسئولان با اين اردوها را مهم دانست و يادآور شد: رسانه ها در اين زمينه نقش مهمي دارند.

*خدمت رساني از بركات اردوهاي جهادي
صديقه انصاري يكي ديگر از فعالان اردوهاي جهادي بسيج دانشجويي استان گيلان گفت: خدمت رساني و رفع مشكلات در مناطق محروم از بركات اردوهاي جهادي است.
وي با بيان اين كه دانشجويان بسيجي با حضور خود در روستاها براي عمران و آباداني سفيران كار و تلاش مي شوند، افزود: اهالي روستا با حضور گرم دانشجويان خود نيز براي رفع مشكلات و آباداني منطقه خود پاي كار مي آيند.
نگار علي نژاد ديگر فعال اردوهاي جهادي استان گيلان نيز خواستار همكاري بيش از پيش مسئولان با گروه هاي اردوهاي جهادي شد.

*820 دانشجوي گيلاني تابستان امسال به اردوهاي جهادي اعزام شدند
مدير سازندگي سازمان بسيج دانشجويي گيلان نيز گفت: تابستان امسال 820 نفر از دانشجويان بسيجي استان در قالب اردوهاي جهادي به روستاهاي مناطق محروم اعزام شدند.
علي رضا اصغرنژاد در پايان اين نشست خبري افزود: اين تعداد به روستاهاي مناطق محروم شهرستان هاي لنگرود، رودبار، حاشيه شهر رشت، چابكسر، آستانه اشرفيه، املش ، رودسر و ... اعزام شده اند.
وي اظهار داشت: از اين تعداد 40 نفر به خارج استان گيلان به خلخال در منطقه هشتچين استان اردبيل اعزام شدند.
وي خاطرنشان كرد: دانشجويان بسيجي در هر اعزام از اردوهاي جهادي به مدت 12 روز، به صورت شبانه روزي براي انجام فعاليت هاي مختلف فرهنگي، عمراني، بهداشت و درمان و كشاورزي و رفع مشكلات اين مناطق حضور يافتند.
وي تصريح كرد: در فصل پاييز نيز بايستي 240 نفر از دانشجويان در قالب اردوهاي جهادي به مناطق محروم استان گيلان اعزام شوند.
مدير سازندگي سازمان بسيج دانشجويي گيلان بيان كرد: رهبري در سخنان اخير خود براي افزايش روحيه، اردوهاي جهادي را بيان مي كنند و هدف از حضور دانشجويان در اين اردوها را آشناشدن آنان با دردها و كمبودهاي اقشار فرودست جامعه مي دانند.
وي با انتقاد به برگزاري اردوهايي كه با فرآيند تربيتي و آموزشي در دانشگاه ها منافات دارند، آمادگي سازمان بسيج دانشجويي گيلان را در هرچه بهتر برگزار شدن اردوهاي جهادي اعلام كرد.
مدير سازندگي سازمان بسيج دانشجويي گيلان اظهار داشت: سازمان بسيج دانشجويي و فعالان عرصه اردوهاي جهادي، مصمم هستند كه براي اجرايي شدن منويات رهبري گام هاي موثري بردارند.
وي از مسئولان استان گيلان خواست تا در سالي كه از سوي رهبري به همدلي و همزباني دولت و ملت مزين شده، با دانشجويان نهايت همكاري را در برگزاري اردوهاي جهادي داشته باشند و براي رفع موانع پيش روي دانشجويان در جريان اين اردوها بكوشند.
اردوهاي جهادي از سال 1379 در كشور آغاز شد. ك/4
7286/2007