۹ آبان ۱۳۹۴، ۱۳:۴۵
کد خبر: 81819204
T T
۰ نفر
بانه و مريوان بيشترين دانش آموز تارك تحصيل كردستان را دارند

سنندج- ايرنا- معاون آموزش ابتدايي آموزش و پرورش كردستان گفت: هم اكنون 198 دانش آموز بازمانده از تحصيل در استان شناسايي شده اند كه شهرستان هاي بانه و مريوان بيشترين تعداد را دارند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، صديقه عبدالهي روز شنبه در يكصد و پنجاه و سومين جلسه شوراي آموزش و پرورش استان كردستان افزود: شهرستان بانه با 49 دانش آموز و مريوان با 48 دانش آموز تارك تحصيل و بازمانده از تحصيل داراي بيشترين آمار در اين خصوص در استان هستند كه متاسفانه بيشتر اين دانش آموزان مشغول فعاليت در مشاغل كاذب در نقاط مرزي هستند.
او گفت: طرح انسداد بي سوادي در استان كردستان با موفقيت آغاز شده است و تاكنون توانسته ايم در اين خصوص، برنامه عملي آن را مصوب كنيم و 16 تفاهم نامه شهرستاني را نيز منعقد كنيم.
وي خاطرنشان كرد: در بخش فراهم كردن شرايط دستيابي كودكان پيش دبستاني، 85 درصد موفق بوده ايم كه اين مهم در سطح كشور ميانگين 52 درصدي است.
معاون آموزش ابتدايي آموزش و پرورش كردستان اعلام كرد: در بخش شش ساله اول، عملكرد 99.9 درصدي داشته ايم و اين درحالي است كه ميانگين كشوري 97.8 درصد بوده است و در خصوص كودكان لازم التعليم دوره ابتدايي نيز پوشش 99.7 درصدي را داشته ايم كه ميانگين كشوري 98.5 درصد است.
عبدالهي افزود: بر اساس اطلاعات موجود در سال تحصيلي 94-95 شاهد شناسايي 391 دانش آموز بازمانده از تحصيل بوده ايم كه تا پايان مهر تنها 193 نفر آن ها جذب آموزشگاه ها شدند و متاسفانه 198 نفر جذب نشده اند.
معاون آموزش ابتدايي آموزش و پرورش كردستان خاطرنشان كرد: اميدواريم ثبت احوال استان آمار متولدين سال هاي 89 و 90 را در اختيار آموزش و پرورش قرار دهد تا ما در سامانه رسمي خود با تطبيق تعداد كودكان شش ساله از افزايش تعداد دانش آموزان بازمانده از تحصيل جلوگيري كنيم.
عبدالهي همچنين به آمار 160 نفري كودكان كار و خياباني در شهرستان سنندج اشاره كرد كه توسط بهزيستي اين شهرستان در اختيار آموزش و پرورش قرار گرفته است.
وي افزود: از اين تعداد 20 نفر هنوز جذب مراكز آموزشي ما نشده اند و بازمانده از تحصيل محسوب مي شوند البته متاسفانه آماري از 9 شهرستان باقي مانده استان در اختيار ما قرار نگرفته است.
مديركل آموزش و پرورش استان كردستان نيز در اين جلسه از كسب رتبه برتر استان در طرح مهر كشوري و قرار گرفتن استان در بين شش استان برتر كشور در خصوص پوشش دانش آموزان مقطع ابتدايي خبر داد.
رشيد قرباني افزود: به تنهايي قادر به تامين اعتبار مدارس شبانه روزي نيستيم و متاسفانه با اعتبارات كنوني نمي توانيم همه هزينه هاي اين مدارس را تامين كنيم لذا بايد از خانواده هاي اين دانش آموزان مبلغي را دريافت كنيم.
در ادامه اين جلسه نيز مهدي نامدار معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان كردستان سه طرح پيشنهادي را در خصوص همايش تجليل از معلمان فرهيخته، جشن ستارگان و تجليل از دانش آموزان ممتاز و موفق در عرصه هاي مختلف و كيفيت بخشي به مدارس شبانه روزي مطرح كرد.ك/2
7351/1904