به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محمدرضا باهنر امروز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه درباره تشكیل شورای هماهنگی اصولگرایان كه قرار بود اواخر مهر تشكیل شود، افزود: كار هماهنگی در حال پیشرفت است و تا قبل از نام نویسی نامزدها كه همان دی ماه خواهد بود، این شورا تشكیل خواهد شد.
وی ادامه داد: در جریان محوریت اصولگرایان بر جامعتین (مركب از جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم)، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به طور قطعی اعلام كرده است كه در تعیین مصادیق انتخابات مجلس شورای اسلامی ورود نمی كند و تنها درباره قم اظهار نظر خواهد كرد. به همین دلیل، در انتخابات پیش رو محوریت اصولگرایان با جامعه روحانیت مبارز خواهد بود.
رییس جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری تصریح كرد: جامعه روحانیت مبارز نیز به طور جدی ورود كرده و هیاتی را انتخاب كرده كه البته جلساتی را نیز برگزار كرده و در حال رایزنی با اصولگرایان است.
باهنر افزود: منتظر شورای هماهنگی فعالان اصولگرایی هستیم و بر وحدت میان تمامی طیف ها و جریان های اصولگرایی تاكید داریم.
* در باره احمدی نژاد و لاریجانی
وی در باره جریان طیف احمدی نژاد نیز گفت: من در تصور و ذهنم تعریف روشنی از طیف احمدی نژاد ندارم و چیزی در این خصوص نمی دانم.
رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری به علی لاریجانی و ظرفیت وی نیز اشاره كرد و گفت: علی لاریجانی از ظرفیت های بزرگ اصولگرایان و بسیار حائز اهمیت است .
دبیر كل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به این پرسش كه یكی از اعضای شورای همگرایی اصولگرایان مدعی شده فراكسیون رهروان ولایت در انتخابات آتی احتمالا با طیف اعتدالگرایان و یا اصلاح طلبان ائتلاف خواهد كرد گفت: این حرف ها احتمالا تحلیل های خود دوستان و یا برخی توهمات است ؛ در مورد آقای لاریجانی هم وی یكی از ظرفیت های بزرگ اصولگرایی محسوب می شود و به هیچ عنوان مفهومی ندارد كه وی را اصلاح طلب معرفی كنند.
باهنر ادامه داد: همین موضوع وحدت كه مطرح می شود به عنوان وحدت فلسفی نیست بلكه متعهد به ائتلاف هستیم و مجموعه اصولگرایان باید به ائتلاف برسند ؛ نه تندروها در معتدلین حل می شوند و نه بالعكس ، اما وحدت و همگرایی را از ضروریات می دانیم.
* دفاع باهنر از تشكیلات حزبی قدرتمند
وی در این باره كه اصلاح طلبان در حال وحدت هستند ، اصولگرایان چگونه به ائتلاف و وحدت می رسند، گفت: هر دو جریان چه اصلاح طلب و چه اصولگرا معضل مهمی در این زمینه دارند و علت اصلی آن هم حزب نداشتن است چراكه ما چند حزب قدرتمند و بزرگ در كشور نداریم.
دبیركل جامعه اسلامی مهندسین تصریح كرد: اگر چند حزب بزرگ وجود داشت مقوله ای به نام وحدت ضرورتی نمی یافت ؛ یكی از كارهای پر زحمت و كم نتیجه در هر انتخابات برای جریان ها وحدت است كه البته گاهی برخی افراد نیز آن را رعایت نمی كنند و تمامی این مشكلات بخاطر نداشتن حزب قدرتمند است.
باهنر خاطرنشان كرد: احزاب قدرتمند ضابطه دارند و ضابطه هر حزب برای هر انتخاباتی بسیار مهم است ؛ چون ما حزبی نداریم ضابطه لازم الاجرایی وجود ندارد و بیشتر كارها اقناعی است.
وی اضافه كرد: همیشه موقع هر انتخابات نگرانی ما وحدت است و این مهم باید مد نظر قرار گیرد.
رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری با انتقاد از رفتار برخی احزاب در كشور گفت: بعضی مواقع احزاب به دنبال این هستند تا رقبا شان به وحدت نرسند ؛ در حال حاضر نیز برخی رسانه های اصلاح طلب به طور مدام اصولگرایان را قلقلك می دهند و ما تلاش می كنیم خواب اصلاح طلبان در مورد ما تعبیر نشود و به وحدت دست یابیم.
باهنر در باره جلسات جریان اصولگرایی با یكدیگر نیز گفت: به طور مستمر در حال مذاكره هستیم و رفت و آمدها میان جریان اصولگرایی به طور مرتب انجام می شود. همه طیف های اصولگرا این بار به این نتیجه رسیده اند كه وحدت یكی از وظایف آنان باشد.
رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری به یكی از جلسات اخیر اصولگرایان اشاره كرد و گفت: در این جلسه كه طیف پایداری ، پیروان ، ایثارگران و دیگر بخشها حضور داشتند همه اقرار كردیم كه ما مجلس اصولگرایی كه شخص محور نباشد را ترجیح می دهیم بر مجلس اصلاح طلبی كه اقلیت باشیم ، بر همین مبنا سهم خواهی نخواهیم كرد.
* * باید كالاهای آمریكایی را تحریم كنیم
باهنر در ادامه به روز سیزدهم آبان و استكبار ستیزی اشاره كرد و گفت: یكی از نمادهای استكبار دولت آمریكا است و ما باید آن را مد نظر قرار دهیم .
وی به تبیین دوران پساتحریم پرداخت و گفت: در این دوران نیز باید هشدارهای رهبر معظم انقلاب مبنی بر تلاش های آمریكا برای نفوذ به كشور را جدی گرفت و مسوولان باید در این خصوص رصد و مراقبت كنند.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی تصریح كرد: در باره برجام نیز باید دولت و مسوولان ذیربط فرمایشات و ملاحظات رهبری و مجلس را مد نظر قرار دهند.
باهنر خاطرنشان كرد: ما غیر از موضوع هسته ای هیچ مذاكره دوطرفه ای با آمریكا نداریم و منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ورود كالاهای مصرفی آمریكا باید جدی گرفته شود . ما شركت های آمریكائی به ویژه در كالاهای مصرفی را تحریم جدی خواهیم كرد.
وی اضافه كرد: امیدواریم سیردهم آبان امسال كه همان روز استكبار ستیزی است با جدیت و مشاركت حداكثری برگزار شود.
* نشست وین در باره سوریه
رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره نشست وین برای حل مشكلات سوریه نیز گفت: كسانی كه دور آن میز نشسته بودند متوجه شده اند كه بدون حضور ایران راه حلی برای سوریه متصور نیست و بر همین اساس، از جمهوری اسلامی ایران دعوت به عمل آوردند.
باهنر خاطرنشان كرد: در این نشست، جمهوری اسلامی ایران شروطی را تعیین كرد و گفتیم تنها مردم سوریه تصمیمگیرنده واقعی هستند؛ شرط دیگر ما نیز این بود كه تجزیه و قومی و قبیلهای كردن سوریه را قبول نداریم و دیگر اینكه بودن یا نبودن بشار اسد ربطی به قدرتهای خارجی ندارد.
وی اضافه كرد: البته قبل از حضور ایران در این نشست طرف های مقابل می خواستند برای عدم حضور بشار تصمیم بگیرند كه با حضور ایران این نیت آنان منتفی شد.
**رییس صدا و سیما یك اصولگرای جدی است
نایب رییس مجلس درباره جلسه روز گذشته فراكسیون رهروان ولایت با محمد سرافراز رییس صدا و سیما نیز اظهار داشت: صدا و سیما به صورت عرفی در بازه زمانی 3 تا 4 ماه مانده به انتخابات باید محتاطانه تر عمل كرده و ملاحظات را جدی بگیرد.
باهنر به نحوه بررسی برجام در رسانه ملی اشاره كرد و افزود: نمیتوان كیفیت برنامههای مربوط به برجام را بدین ترتیب اندازهگیری كرد و گزارشاتی درباره برنامه های پخش شده پیرامون برجام ارائه داد.
وی در ادامه سرافراز را یكی از شخصیتهای اصولگرای جدی و محجوب دانست و گفت: مدیریت صدا و سیما پیچیده، خطیر، سنگین و حساس است.
رییس جبهه پیروان خط امام ورهبری همچنین درباره سفر جك استراو وزیر پیشین امور خارجه انگلیس به ایران در هفته گذشته و حاشیه های سفر وی در اصفهان گفت: این ها از مواردی است كه مسوولان ذیربط باید دقت داشته باشند كه البته وزارت خارجه و وزارت اطلاعات هم دقت لازم در این زمینه را دارند؛ اگر انتقاد و اعتراضی هم از جانب كسی شكل میگیرد نباید تبدیل به تهاجم فیزیكی شود چرا كه حاكمیت با آن برخورد میكند.
**شورای عالی امنیت ملی هیات ناظر بر برجام را تشكیل دهد
باهنر درباره مطالبی مبنی بر جمعآوری سانتریفیوژها در نطنز و فردو و اینكه آیا با نامه رهبری نسبت به تایید برجام همسویی دارد یا خیر ؟ گفت: این بحثها كاملاً كارشناسی است اما مسئولان مربوطه باید در فواصل كوتاه روند آن را از طریق رسانه ملی به افكار عمومی اطلاع دهند.
وی ادامه داد: در نامه اخیر رهبر معظم انقلاب درباره تشكیل هیأت ناظر بر اجرای برجام تأكید شده و شورای عالی امنیت ملی باید به سرعت در این باره پیشنهادات لازم را ارائه كرده و كار خود را آغاز كند.
باهنر تأكید كرد:در مجلس شورای اسلامی هم مصوب كرده ایم كه كمیسیون امنیت ملی موظف است اجرای مفاد برجام را در چارچوب نامه رهبرمعظم انقلاب و قانون مجلس پیگیری كند.
وی اضافه كرد: مجلس اقدام خود را انجام داده و دولت باید حتماً هیأت ناظر بگذارد و از همه مهمتر نقش شورای عالی امنیت ملی در این موضوع است.
سیام**7261**1540**1553
تهران - ایرنا - رییس جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری با تاكید بر ضرورت وحدت میان اصولگرایان گفت: با توجه به اینكه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از ورود به تعیین مصادیق انتخابات مجلس كنار كشیده است، از این پس، محوریت جریان اصولگرایی با جامعه روحانیت مبارز خواهد بود.