به گزارش ایرنا فرج الله امیری سرپرست اجرای این طرح گفت : شروع كاشت زعفران از خرداد سال گذشته آغاز و تا پایان آبان ماه اولین محصول برداشت می شود.
وی تصریح كرد: این محصول نیازآبی كمی دارد و در تابستان كه بحران آبی وجود دارد نیازی به آبیاری ندارد.
كارشناس كشاورزی هنرستان ناصح قمشه ای شهرضا نیز گفت: تولید این محصول نیاز به تكنولوژی پیچیده و نیروی متخصص ندارد.
بیژن شیراحمدی افزود: در بررسی های انجام شده به این نتیجه رسیدیم كه این منطقه استعداد كشت زعفران را دارد.
شیر احمدی افزود: كشت این محصول كه از محصولات استراتژیكی بوده ارز آوری مناسبی به همراه دارد.
وی گفت: انجام این كار نیاز كارگری ساده ای داشته و حتی اعضای خانواده هم می توانند تمام كارهای كاشت تا برداشت را انجام دهند.
مدیر اجرای این طرح نیز گفت: اجرای این طرح حمل ونقل خاص و هزینه های سنگین حمل ونقل را نداشته و در زمانی كه كاشت داریم تا هفت سال بعد نیازی به كاشت مجدد نبوده و فقط بحث نگهداری و برداشت را داریم.
سیدفرزاد طباطبایی افزود: پیش بینی می كنیم حدود 900گرم بتوانیم برداشت خالص داشته باشیم .
وی تصریح كرد: هنرجویان و هنرآموزان هنرستان ناصح قمشه ای شهرضا در نظر دارند سطح زیركشت این محصول را تا 10 هزار مترمربع افزایش دهند.
شهرضا در 80كیلومتری جنوب اصفهان واقع است.
پ/7144/ 6022
شهرضا ، اصفهان – ایرنا - هنرجویان هنرستان كشاورزی ناصح قمشه ای شهرضا در فضایی به مساحت سه هزار مترمربع برای اولین بار در این خطه زعفران كاشتند.