۲۵ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۵۷
کد خبر: 81840498
T T
۰ نفر
تعهد پرداخت 130 ميليارد ريال كمك نقدي توسط خيرين كتابخانه ساز آذربايجان غربي

مهاباد- ايرنا- مديرعامل انجمن خيرين كتابخانه ساز آذربايجان غربي گفت: خيرين كتابخانه ساز اين استان پرداخت بيش از 130 ميليارد ريال كمك نقدي به اين انجمن را تعهد كردند.

علي آخونديان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين ميزان كمك نقدي از سوي خيرين كتابخانه ساز در طول جشنواره هاي مختلف خيرين كتابخانه ساز در سطح شهرهاي استان آذربابجان غربي تعهد شده كه به مرور در حال تحقق است.
وي اضافه كرد: انجمن خيرين كتابخانه ساز از سال 1391 در استان آذربايجان غربي راه اندازي شده و در راستاي جدب كمك هاي خيرين و مشاركت هاي مردمي در توسعه و تجهيز كتابخانه هاي عمومي در اين استان فعاليت مي كند.
وي بيان كرد: هم اكنون انجمن خيرين كتابخانه ساز در 13 شهرستان استان آذربايجان غربي داير شده و فعال است كه كمك هاي تعهد شده از سوي خيرين با همكاري اين انجمن ها در راستاي احداث كتابخانه هاي جديد و توسعه كتابخانه هاي فعلي هزينه خواهد شد.
آخونديان با اشاره به افزايش اهداي زمين براي احداث كتابخانه در استان آذربايجان غربي اظهار كرد: هم اينك يك قطعه زمين به مساحت 250 مترمربع در داخل شهر تكاب به ارزش هشت ميليارد ريال و يك قطعه زمين به مساحت 90 مترمربع به ارزش يك ميليارد و 800 ميليون ريال در يكي از روستاهاي تكاب از سوي دو خانواده خير به انجمن خيرين كتابخانه ساز اين شهرستان اهدا شده است.
وي گفت: عمليات احداث كتابخانه عمومي در اين زمين هاي اهدايي به زودي آغاز خواهد شد.
آخونديان اضافه كرد: شهرستان تكاب از شهرهاي پيشگام استان آذربايجان غربي در جذب كمك خيرين كتابخانه ساز به شمار مي رود.
وي گفت: در آخرين جشنواره خيرين كتابخانه ساز شهرستان تكاب بيش از 20 ميليون ريال كمك نقدي از سوي خيرين و نيكوكاران اين شهرستان جمع آوري شده است.
مديرعامل انجمن خيرين كتابخانه ساز استان آذربايجان غربي همچنين با اشاره به افزايش استفاده از شبكه هاي اجتماعي در كشور بيان كرد: رواج و گسترش شبكه هاي اجتماعي نبايد جايگزين امر مقدس كتابخواني شود و خانواده ها بايد جوانان و نوجوانان را به سمت تعمق و مطالعه روز افزون كتاب سوق دهند.
آخونديان افزود: كتابخواني موجب افزايش سطح آگاهي و تعميق اطلاعات علمي و افزايش سطح دانش دانش آموزان و دانشجويان مي شود در حالي كه استفاده از شبكه هاي اجتماعي فاقد مزايا و محاسني است كه در كتابخواني وجود دارد.
به گزارش ايرنا، آذربايجان غربي بيش از سه ميليون نفر جمعيت دارد كه از اين تعداد فقط 2.5 درصد عضو كتابخانه هاي استان بوده و بيشتر اين اعضا نيز دانش آموزان و دانشجويان هستند.
از نظر تعداد كتاب نيز اين استان با يك ميليون و 300 هزار جلد كتاب رتبه دهم كشوري را دارد.
هم اكنون 115 باب كتابخانه عمومي نهادي و مشاركتي در آذربايجان غربي فعال است.ك3
6185/1905