۲۶ آبان ۱۳۹۴، ۱۴:۰۴
کد خبر: 81842324
T T
۰ نفر
كارگاه آموزشي مديريت پسماند روستايي استان مركزي در خمين برگزار شد

خمين – ايرنا – كارگاه آموزشي مديريت پسماند روستايي استان مركزي روز سه شنبه در بخشداري كمره از توابع شهرستان خمين برگزار شد.

در اين كارگاه آموزشي 60 نفر از رابطان پسماند، 20 دهيار استان مركزي و فرماندار محلات، دليجان و خمين حضور داشتند و در خصوص شيوه هاي تفكيك پسماند از مبدا تا مقصد و دفع بهداشتي آن، بحث و تبادل نظر كردند.
بخشدار كمره خمين در اين كارگاه آموزشي گفت: آموزش هاي عمومي و افزايش سطح فرهنگ و آگاهي مردم در شهر و روستا باعث كاهش ميزان توليد مواد زائد و صرفه جويي در مصرف منابع مفيد مي شود.
احمد اسدي افزود: پسماند مواد دورريزي است كه در صورت اعمال مديريت صحيح مي توان از ان درامدزايي داشت و به اقتصاد جامعه كمك كرد.
وي ادامه داد: براي ارتقاي فرهنگ مديريت پسماند در بخش كمره اين شهرستان اقدامات خوبي انجام شده است و اين بخش در مشاركت مردمي در مديريت پسماند در استان مركزي نمونه است.
اسدي اظهاركرد: خوشبختانه با فرهنگ سازي مديريت ، مشكل ساماندهي پسماند در روستاهاي بخش كمره حاد نيست و در سايه راهبردهاي صحيح پسماندها با شيوه مناسب دفع مي شود و لطمه اي به جاذبه هاي گردشگري اين خطه نيستند.
وي گفت: 300 سطل جمع آوري پسماند مكانيزه در اين بخش در نظر گرفته شده است كه براي استقرار و بهره برداري از آن ها 120 ميليون ريال اعتبار هزينه شده است.
فرماندار خمين نيز در اين كارگاه آموزشي گفت: كارخانه بازيافت پسماند خمين تنها مركز در سطح استان مركزي است كه به دليل خرابي تجهيزات غيرفعال بود و در ماه هاي اخير فعاليت آن از سرگرفته شد.
سيد مهدي ساداتي افزود: جايگاه دفن اصولي پسماندهاي شهري در اين شهرستان ساماندهي و با رعايت ضوابط زيست محيطي انجام مي شود.
وي بيان كرد: با فعال شدن كارخانه بازيافت و ساماندهي محل دفن پسماندها در اين شهرستان معضلات زيست محيطي و آلودگي آب وخاك در اين شهر كاهش يافته است.
وي ميزان توليد روزانه پسماند خانگي در شهرستان خمين را 60 تن عنوان كرد.
بخش كمره شهرستان خمين 18 هزار نفر جمعيت دارد.ك/3
7277/6199/6013/