به گزارش خبرنگار ایرنا، جاسم جادری چهاردر جلسه كارگروه استانی آرد و نان هرمزگان اظهار داشت: كیفیت كم پخت یا ضایعات زیاد نان از جمله اشكال موجود
در بحث نان است كه باید با برنامه ریزی و نظارت مستمر برطرف شود.
وی تاكید كرد: باید از مزرعه تا سفره نظارت ها با ارائه طرح های درست انجام شود تا بتوانیم در ارتباط با عرضه نان با كیفیت بهتر كار كنیم.
جادری اسراف در مصرف نان را بسیار زیاد دانست و افزود: تاثیر آزاد كردن قیمت آرد یا نان در كیفیت نان باید مورد ارزیابی قرار گیرد چون هدف از این كار افزایش كیفیت و مصرف مناسب نان بوده و این امر در استان باید بررسی و آمار آن ارائه شود.
استاندار هرمزگان ضمن تاكید بر تولید نان به شیوه مكانیزه، تصریح كرد: واحدهای تولید نان به روش سنتی دیگر جوابگو نیست و باید به سمت تولید مكانیزه نان برویم تا شاهد تولید نان دارای ارزش بالای غذایی و ضایعات كم باشیم.
جادری با اشاره به تدوین برنامه ششم توسعه، اظهار داشت: موضوع افزایش كیفیت نان و كاهش ضایعات و مكانیزه كردن نانوایی ها در هرمزگان به عنوان استانی مهاجرپذیر و دارای شاخص های كمی بالا باید بررسی و در قالب پیشنهادی به برش استانی این برنامه ارائه شود.
مدیرعامل شركت غله و خدمات بازرگانی منطقه شش نیز در این نشست بیان داشت: خرید تضمینی گندم از وظایف این شركت است كه در سال جاری توانستیم به میزان 48 هزار و 50 تن خرید تضمینی گندم در هرمزگان را انجام دهیم.
مسعود دشوارگر با بیان اینكه سال گذشته مجموع خرید تضمینی گندم در هرمزگان افزون بر 39 هزار تن بود، افزود: امسال رشد قابل توجهی در خرید تضمینی گندم در استان داشتیم و نگذاشته ایم كه گندم تولیدی هرمزگان از استان خارج شود. ك/3
7198/ 6048
بندرعباس- ایرنا- استاندار هرمزگان گفت: نظارت مستمر بر پخت و عرضه نان باید در دستور كار باشد تا نان با كیفیت و ارزش غذایی بالا به دست مردم برسد.