زهرا نعمتی كه این روزها به خاطر تلاش خستگی ناپذیر و همت و اراده آهنین اش در دستیابی به هدفی بزرگ، لقب ' نابغه ورزش ایران' را یدك می كشد، به همراه محمد علی شجاعی رییس فدراسیون تیراندازی با كمان در میزگرد بررسی عملكرد تیم ملی ایران در رقابت های آسیایی بانكوك و كسب سهمیه المپیك، روند و دلایل مهم در موفقیت خود را تشریح كرد.
مشروح گفت و گوی دوساعته ایرنا با زهرا نعمتی بانوی كماندار المپیكی كشور و محمد علی شجاعی رییس فدراسیون تیراندازی در زیر می آید:
زهرا نعمتی،با قدردانی از ایرنا به خاطر حمایت های رسانه ای از رشته تیراندازی با كمان و همچنین ورزش معلولان كشور،گفت: همیشه گفته ام موفقیت های من هرگز نتیجه تلاش زهرا نعمتی به تنهایی نبوده و نیست بلكه نتیجه بدست آمده، ماحصل تلاش گروهی یك مجموعه همدل است.
نعمتی با قدردانی ویژه از فدراسیون تیراندازی با كمان به خاطر حمایت های انجام شده از وی در مسیر كسب سهمیه المپیك 2016 ریو،افزود: آقای شجاعی رییس فدراسیون در طول یكسال گذشته با اعتماد به من و با تامین هزینه های مضاعف شرایط را برای آماده سازی یك ورزشكار معلول فراهم كرد تا من بتوانم در این رقابت ها حضور موفق داشته باشم.
قهرمان پارالمپیك لندن ادامه داد: اگر چه در المپیك لندن مدال طلا كسب كردم، اما بعد از كسب مدال طلای بازی های آسیایی 2014 اینچئون بود كه به این فكر افتادم باید خود را برای حضور در المپیك آماده كنم و خوشبختانه تصمیم من با استقبال فدراسیون تیراندازی با كمان روبرو شدم.
نعمتی در ادامه به نقش رهام شهاب پور، مربی و همسر خود در موفقیت هایش اشاره كرد و افزود :من و همسرم همیشه باور داریم آنچه برای آماده سازی بازیكنان تیم ملی هزینه می شود سرمایه های مردم و مملكت است و ما باید تمام تلاشمان را به كار بگیریم تا قلب مردم را شاد كنیم .
** اثبات توانایی زنان محجبه مسلمان به جامعه جهانی ورزش
دارنده عنوان قهرمانی تیراندازی با كمان آسیا در بخش دوم این نشست در پاسخ به سوالی درباره تاثیر حجاب بر روند فعالیتش در عرصه بین المللی ورزش به ایرنا گفت: باید باور كنیم كه كار زنان مسلمان به مراتب سخت تر از سایر زنان ورزشكار است اما به عنوان یك ورزشكار محجبه آن را محدودیت نمی دانم و با همین شرایط توانسته ایم در جهان ورزش، توانایی و ظرفیت های خود را ثابت كنیم .
نعمتی با بیان خاطره ایی از مسابقات تیراندازی با كمان 2011 جهان در ایتالیا و تعجب كماندار آمریكایی از توانایی و موفقیت وی با پوشش اسلامی، گفت:وقتی برای سومین بار توانستم ركورد جهانی را جابجا كنم این ورزشكار آمریكایی بارها و با تعجب از من می پرسید مگر می شود با حجاب تیراندازی كرد و این طور قدرتمندانه هدف گیری كرد و نتیجه گرفت ؟
دارنده مدال طلای پارالمپیك لندن،گفت: زنان مسلمان می توانند به عنوان الگویی از توانمندی در جهان ورزش مورد توجه قرار گیرند زیرا رقبای ما وقتی می بینند كه حریفان قدری از كشورهای اسلامی با پوشش كامل اسلامی در كنار آنان رقابت می كنند و حتی بالاتر از آنان می ایستند دیگر این پوشش را محدودیت نمی دانند و این افتخار بزرگی برای من محسوب می شود كه برای دیگران الگو باشم.
** با كسب سهمیه المپیك، كار اصلی تازه شروع شده است
نعمتی درخصوص برنامه های خود برای حضور قدرتمند در المپیك و پارالمپیك 2016 ریو،گفت:كار ما تازه بعد از كسب سهمیه المپیك شروع شده است كه البته كار بسیار سختی نیز خواهد بود.
وی با اشاره به اینكه تازه از رقابت های سنگین آسیایی و كسب سهمیه المپیك بازگشته است،ادامه داد: بعد از یك استراحت كوتاه بزودی دوباره تمریناتم را شروع خواهم كرد و این تمرینات تا بازیهای المپیك و پارالمپیك 2016 ریو ادامه دارد.
نعمتی گفت: مثل همیشه از هموطنان خوبم طلب دعای خیر دارم و قول می دهم تلاشم را برای كسب مدال و افتخار آفرینی برای ایران عزیز دوچندان كنم.
وی خاطرنشان كرد: با اینكه كسب مدال در المپیك كاری سخت و دشوار است اما هرگز ناامید نیستم و روی حمایت های مسوولان ورزش كشور و كمیته ملی المپیك و پارالمپیك حساب می كنم زیرا این حمایت ها هیچ وقت بی تاثیر نبوده است.
نعمتی در ادامه گفت:فدراسیون تیراندازی با كمان تاكنون حمایت های خوبی برای برگزاری اردوهای آماده سازی وتداركاتی داشته كه امیدوارم این حجم حمایت ها همچنان ادامه یابد تا با آمادگی كامل راهی رقابت های المپیك شویم .
زهرا نعمتی در ادامه این نشست در پاسخ به این سوال كه آیا كمك هزینه 2میلیون تومانی راه یافتگان به المپیك و پارالمپیك به شما پرداخت شده است ،گفت:من بامداد جمعه (29 آبان ) ماه وارد تهران شده ام و هنوز فرصتی برای پیگیری این موضوع نداشته ام .
دارنده مدال طلای پاراآسیایی 2014 اینچئون ادامه داد: قبل از اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا همیشه مورد حمایت فدراسیون تیراندازی با كمان قرار داشتم و حالا بعد از بازگشت به ایران نمی دانم مسوولین فدراسیون تیراندازی با كمان چه برنامه ریزی برای من دارند، بنابراین من همه تلاشم را برای انجام تمریناتم صرف می كنم و بقیه مسایل از جمله موضوعات مالی و تامین هزینه ها را به عهده رییس فدراسیون می گذارم .
** موفقیتم را مدیون امید و تمرینات سخت هستم
دارنده مدال طلای المپیك در بخش دیگری از این نشست،گفت: جدای از حمایت های خانواده و همسرم هرگز نا امیدانه به زندگی نگاه نكرده ام و در سخت ترین شرایط همیشه راضی بودم زیرا معتقدم كه زندگی فراز و نشیب های زیادی دارد و همه چیز همیشه بر وفق مراد ما نیست.
نعمتی با بیان اینكه توكل و امید به خدا، انرژی، انگیزه و توانش را برای حضور در عرصه های ورزشی افزایش می دهد، اظهار داشت : همیشه هدف های بزرگی داشته ام ،عاشق این بوده و هستم كه پرچم مقدس ایران را در عرصه های بین المللی برافراشته كنم و در این مسیر همه زهرا نعمتی را كمك و حمایت می كنند. در واقع همه دست به دست هم می دهند كه یك افتخار بزرگ برای كشورمان رقم بخورد.
نعمتی درباره این رشته ورزشی،گفت: تیراندازی با كمان از جمله رشته هایی است كه نیاز به تمرینات مداوم دارد و طی یكسال گذشته تیم ملی تیرو كمان تمام روزهای هفته به جز جمعه، صبح و عصر تمرین كرده و من هم جدای از این تمرینات عصرها به بدنسازی مشغول بوده ام. شاید در برخی رشته های ورزشی به چنین حجمی از تمرین و بدنسازی نیاز نباشد اما در رشته تیرو كمان باید یك زندگی تمام حرفه ای داشته باشیم.
** هرگز قول مدال نمی دهم
بانوی كماندار المپیكی ایران كه به گفته خودش تمرینات تیراندازی با كمان را همیشه در فضای باز انجام می دهد و سرما و گرما نمی تواند مانع تمرینات سخت وی و دیگر ورزشگاران این رشته شود ،درباره كسب مدال طلا در المپیك ریو 2016 گفت: در این باره هرگز قول نمی دهم اما چون همیشه، تمام تلاش خود را به كار می گیرم تا بهترین باشم .
نعمتی با بیان اینكه برترین های تیراندازی با كمان آسیا یا همان برترین های جهان در المپیك حضور دارند، افزود: كره ای ها و ژاپنی ها برترین رقبای ما در المپیك هستند و به یقین هر ورزشكاری در المپیك به دنبال كسب سكو ، مدال و افتخار آفرینی برای كشورش است و این مساله سطح رقابت ها را افزایش داده و تا حد زیادی كار را سخت می كند.
**هنوز به سقف آرزوهایم نرسیده ام
نعمتی درباره سقف آرزوهای خود در عرصه ورزش حرفه ای،گفت: هنوز به سقف آرزوهایم نرسیده ام و باید همچنان برای تحقق اهدافم تلاش كنم ، اما بزرگترین آرزویم در زندگی این است كه بتوانم امید را در دل انسانها ایجاد كنم ، به انسانی كه دیگر امیدی به ادامه زندگی ندارد یا هیچ هدفی را در زندگیش دنبال نمی كند و شاید زندگی اش دستخوش تغییر یا طوفان شده باشد و ناامیدانه به زندگی نگاه می كند .
وی در ادامه خاطر نشان كرد: اگر بتوانم یك نقطه امید در زندگی چنین فردی ایجاد كنم و حتی یك نفر را به زندگی باز گردانم این برای من بسیار با ارزش است .
این كماندار كرمانی در ادامه با تاكید بر اینكه ازدواج مانعی برای ادامه ورزش حرفه ای اش نشده است، افزود: ازدواج بر خلاف برخی كه از آن به عنوان مانعی برای فعالیت حرفه ای ورزشی یاد می كنند برای من در واقع پلی برای دستیابی به موفقیت های بزرگ بوده است .حمایت های همسرم و همراهی او در تمامی عرصه های رقابتی و داشتن یك زندگی حرفه ای مشترك باعث شده تا موفقیت هایم چند برابر گذشته شود.
نعمتی ادامه داد: وقتی یك ورزشكار بتواند حمایت عاطفی و روحی خوبی داشته باشد آنهم در كنار فردی كه وی را درك می كند و امید و انگیزه اش را تقویت می كند به یقین می تواند زندگی را لذت بخش تر و موفقیت ها را دوچندان كند.
** شهاب پور:برای هدف هایمان باهم تلاش می كنیم
در ادامه این نشست رهام شهاب پور همسر زهرا نعمتی كه خود یكی از كمانداران تیم ملی تیراندازی با كمان جانبازان و معلولان است در تایید سخنان همسرش، گفت: وقتی فردی وارد فضای ورزش حرفه ای می شود، تبعات و آثاری دارد كه بسیاری از مردم متوجه آن نمی شوند.
وی با بیان اینكه رشته تیراندازی با كمان یك رشته خاص است، ادامه داد: در رشته های مختلف ورزشی فعالیت كرده ام ، اما شاید تیراندازی با كمان جزو معدود رشته هایی است كه ذهن و جسم ورزشكار به طور كامل درگیر آن می شود و در این رشته یكی از مهم ترین عوامل موفقیت كنترل خوب ذهنی است، بنابراین كنترل ذهن بر آمادگی جسمانی در این رشته مقدم است .
این كماندار ایرانی ادامه داد: بسیاری از ورزشكاران در شرایط تمرینی و آرام، عملكرد بسیار خوبی دارند و ركوردهای خوبی ثبت می كنند اما وقتی در شرایط مسابقه قرار می گیرند كه باید كنترل ذهنی كافی داشته باشند، دیگر عملكرد خوبی ارایه نمی كنند.
وی ادامه داد: كره جنوبی مهد ورزش تیراندازی با كمان است و آنان معتقدند فردی كه امتیاز 320 می گیرد كماندار خوبی است اما ورزشكاری كه 330 امتیاز می گیرد قلب خوبی دارد و این حكایت از آن دارد كه ورزشكاری كه توانایی ذهنی و در حقیقت سلامت روانی بهتری دارد موفق تر عمل می كند.
شهاب پور اضافه كرد: من و همسرم همیشه هدف هایی برای زندگی مان تعیین می كنیم و تلاش می كنیم در جهت آن هدف حركت كنیم هیچ وقت مثل یك آرزو به اهدافمان نگاه نمی كنیم .
وی خاطر نشان كرد:متاسفانه امروز در جامعه جوان كشور شاهد هستیم كه افراد آرزو هایی دارند ولی هیچ تلاشی برای تحقق و دستیابی به این آرزوها و یا شاید اهدافشان نمی كنند این در حالی است كه در فضای زندگی و ورزش حرفه ای، من و همسرم اهدافمان را تعیین و برای تحقق آن تلاش می كنیم .
**رییس فدراسیون تیراندازی: اعتقادی به شانس در ورزش ندارم، كسب سهمیه نتیجه برنامه ریزی است
محمد علی شجاعی رییس فدراسیون تیراندازی با كمان نیز در این نشست،گفت: به اعتقادم چیزی به نام شانس در ورزش وجود ندارد و موفقیت های بزرگ ناشی از تلاش و برنامه ریزی همه جانبه است، همانطور كه فدراسیون تیراندازی با كمان همه چیز را برای حضور توانمند تیم ملی در مسابقات قهرمانی آسیا در بانكوك فراهم كرده بود.
وی ادامه داد: برای اعزام تیم به بانكوك با تمام توان شرایط و امكانات لازم را برای حضور موفق فراهم كردیم و حتی كوچك ترین موضوعات همچون تغذیه ورزشكاران فراموش نشد و از جمله خواسته های ایران از مسئولان تایلندی برگزار كننده مسابقات تیراندازی با كمان قهرمانی آسیا، تامین غذای حلال با نحوه طبخ ایرانی بود تا كمانداران بدون هیچ دغدغه و آمادگی كامل به مصاف حریفانشان بروند.
رییس فدراسیون تیراندازی درخصوص برنامه آماده سازی تیم ملی برای حضور در رقابت های تیراندازی با كمان قهرمانی آسیا و انتخابی المپیك 2016 ریو، گفت: تمرینات تیم ملی از حدود یكسال پیش آغاز شد و به منظور آماده سازی بهتر كمانداران علاوه بر برگزاری اردوی كیش، تیم 10 روز زودتر از شروع رقابت ها راهی بانكوك شد تا بدن ورزشكاران با شرایط اقلیمی این كشور سازگار شود و در نهایت تیم ایران عملكرد بهتری ارایه كند.
وی با اشاره به كسب دو سهمیه المپیك و پارالمپیك از سوی زهرا نعمتی نابغه ورزش ایران، افزود: نعمتی از نظر شخصیتی، فردی بسیار قدرتمند است و فدراسیون و كادر فنی تیم ملی تلاش كردند این روحیه چند برابر شود و عملكرد یكساله وی در اردوی تیم ملی كمانداران به گونه ای بود كه به سایر كمانداران روحیه می داد.
رییس فدراسیون تیراندازی با كمان در عین حال از كسب دو سهمیه المپیك و پارالمپیك از سوی زهرا نعمتی ابراز خرسندی كرد و گفت: امیدواریم كه ورزشكاران این رشته در كنار سایر رشته ها در المپیك ریو پرچم مقدس ایران را برافراشته كنند.
شجاعی با اشاره به اینكه مهم ترین رقبای ایران در المپیك كمانداران جنوب شرقی آسیا هستند، گفت: در المپیك 12 مدال در رشته تیرو كمان توزیع می شود كه نزدیك به 80 درصد مدال ها را كمانداران كشورهای ژاپن ، كره جنوبی و چین كسب می كنند و حداكثر مدال كسب شده در این رشته از سوی ورزشكاران اروپایی یا آمریكایی كمتر از 20 درصد یا 4 مدال است.
وی با یادآوری اینكه كره جنوبی خاستگاه رشته تیراندازی با كمان جهان است، افزود: كمانداران برای اعزام به بازی های آسیایی 2014 اینچئون چند روز زودتر راهی این كشور شدند و تمرینات خود را در یك مدرسه پیگیری كردند و نكته جالب این بود كه امكانات سایت تیراندازی با كمان این مدرسه به مراتب بیشتر از تمامی امكانات فدراسیون و هیات های تیراندازی با كمان ایران است.
رییس فدراسیون تیراندازی با كمان گفت: كار كمانداران ایران در رقابت های قهرمانی آسیا در بانكوك كار بسیار سختی بود اما باتوجه به روحیه بالای ورزشكاران و اینكه ما كسب سهمیه را مطالبه خودمان از ورزش می دانستیم، این مهم محقق شد.
**هدیه یكصد میلیون تومانی فدراسیون تیراندازی به زن كماندار المپیكی ایران
رییس فدراسیون تیراندازی با كمان در ادامه این نشست از هدیه یكصد میلیون تومانی فدراسیون به بانوی كماندار ایرانی خبر دارد و گفت: در مقابل توانمندی و تلاش های نعمتی این هدیه بسیار اندك است و قطعا وی از سوی مسئولان ورزشی كشور نیز مورد تشویق و تقدیر قرار می گیرد.
وی ادامه داد: این هدیه در مراسمی با حضور كیومرث هاشمی و شاهرخ شهنازی رییس و دبیركل كمیته ملی المپیك به وی اهدا خواهد شد.
** عده ایی از در دشمنی وارد شده اند
رییس مستعفی خزانه داری كمیته ملی المپیك درخصوص حاشیه های اخیر درمورد مجمع انتخاباتی فدراسیون تیراندازی با كمان گفت: در ایران مدیران نمی توانند 100 درصد انرژی خود را صرف پیشبرد برنامه ها و پیشرفت اهداف خود كنند، زیرا باید چیزی حدود 50 تا 60 درصد این انرژی را برای دور نگه داشتن حاشیه های ایجاد شده از سوی دیگران و آزارهای آنان مصرف كنند و فقط 40 درصد از این توان برای اجرای برنامه مورد استفاده قرار می گیرد.
شجاعی ادامه داد: البته به نظر می رسد این مساله تبدیل به یك روال شده است كه به طور یقین در فدراسیون تیراندازی با كمان و برای من هم وجود دارد، اما این بستگی به درایت مدیر دارد كه آیا با آن برخورد كند یا با آرامش با آن روبرو شده و با تدبیر و بی توجهی به حاشیه های مخرب، اهداف و برنامه های خود را پیگیری كند.
وی اظهار داشت: از زمان حضورم در فدراسیون تیراندازی با پرهیز از هر گونه درگیری و جنجال آفرینی تلاش كردم آرامش را در این فدراسیون برقرار كنم كه كسب سهمیه المپیك در تایلند نتیجه همین فضای آرام حاكم بر فدراسیون بود.
رییس فدراسیون تیراندازی با كمان با بیان اینكه منتقدان دلسوز و مخالفان منطقی عاملی موثر در رفع ضعف های هر مدیریت و تحقق بهتر برنامه هایش محسوب می شوند، گفت: متاسفانه برخی رفتارها رنگ و بویی از دشمنی دارد و به طور كامل جهت دار بوده و به دنبال تخریب افراد هستند.
شجاعی اضافه كرد: به طور كلی از موضع گیری و رفتار پرخاشگرانه اجتناب می كنم زیرا معتقدم نتیجه مطلوب تنها در فضایی آرام كسب می شود و در جنگ امكان سازندگی و موفقیت وجود ندارد .
وی خاطرنشان كرد: به عنوان مسئول در خانواده تیراندازی با كمان باید تلاش كنم ضمن ایجاد فضایی آرام در فدراسیون و اردوهای آماده سازی، كمبودها را برطرف كرده به طوری كه ورزشكاران این كمبودها را كمتر احساس كنند.
رییس فدراسیون تیراندازی با كمان توضیح داد: اما در حالی كه همه تلاش ها برای آماده سازی تیم ملی صورت گرفت تا تیم در نهایت آرامش راهی مسابقات قهرمانی آسیا در بانكوك شود ،عده ایی با موضع گیری غرض ورزانه بدنبال جنجال آفرینی بودند كه این رفتارها تنها می تواند از روی دشمنی باشد.
شجاعی گفت: متاسفانه این رفتارها در آستانه اعزام ورزشكاران به تایلند و كسب سهمیه شدت گرفت و حتی برخی رسانه ها با انتشار اخبار كذب علیه فدراسیون موجب بر هم خوردن آرامش كادر فنی و كمانداران شدند كه این رفتاری ناجوانمردانه و بر خلاف منافع ملی بود.
وی تصریح كرد: كسانی كه چنین رفتاری را در پیش می گیرند به دنبال منافع شخصی هستند و كمترین توجهی به منافع ملی ندارند.
رییس فدراسیون تیراندازی با كمان با اشاره به این كه مدیریت ورزشی یكی از سخت ترین مدیریت ها در ایران است، گفت: مدیریت در فدراسیون تیراندازی باكمان بر اساس عقل، منطق و با برنامه ریزی است و كسب سهمیه المپیك 2016 ریو حكایت از موفقیت این برنامه ها دارد.
شجاعی افزود: كار ما هنوز برای كسب سهمیه تمام نشده است و باید خود را برای كسب سهمیه تیمی زنان، مردان و انفرادی مردان در مسابقات تیراندازی با كمان كه اردیبهشت ماه سال آینده در آنتالیا تركیه برگزار می شود، آماده كنیم .
** موضوع استعفای من تمام شده است
رییس فدراسیون تیراندازی با كمان در پاسخ به این پرسش كه آیا استعفای شما از خزانه داری كمیته ملی المپیك منوط به نظر وزارت ورزش و جوانان است؟ گفت: این استعفا تصمیمی فردی بوده است و برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون تیراندازی با كمان كه به دلیل دوشغله بودن من در دستور كار بود، با استعفای من از خزانه داری كمیته ملی المپیك خود به خود لغو شد.
شجاعی ادامه داد: استعفایم طبق اساسنامه كمیته ملی المپیك بوده است و قرار نیست فردی استعفای من را بپذیرد زیرا این مساله ای یك طرفه است، بنابراین استعفای من تمام شده تلقی می شود.
رییس مستعفی خزانه داری كمیته ملی المپیك گفت: برخی مایل به بودن من در فدراسیون تیراندازی با كمان نیستند كه نظرات من و آنان از دو نظر كاملا شبیه هم است، به طوری كه بودنم در فدراسیون نه مرا خوشحال می كند و نه آنان را و از رفتن من نیز هر دو طرف خرسند می شوند.
** آغاز آماده سازی تیم ملی ریكرو برای مسابقات جام جهانی
امید نجاری مدیر تیم های ملی تیراندازی با كمان نیز در این نشست گفت: اردوهای آماده سازی تیم های ملی ریكرو زنان و مردان از روز یكشنبه آغاز شده است تا كمانداران با آمادگی كامل در مسابقات جهانی تیراندازی با كمان آنتالیا تركیه شركت كنند.
وی مسابقات جام جهانی تیراندازی با كمان تركیه را آخرین فرصت كسب سهمیه المپیك عنوان كرد و افزود: ایران در این رقابت ها فرصت دارد تا در بخش تیمی زنان و مردان و انفرادی مردان كسب سهمیه كند.
نجاری ادامه داد: هشتم و نهم آذر ماه اردوی انتخابی تیم ملی به منظور تكمیل ملی پوشان تیم های ریكرو و كامپوند انجام می شود و بهترین نفرات كه ركورد آنان به حد نصاب تعیین شده كمیته فنی برسد، به اردوی تیم ملی دعوت می شوند.
این مسئول تیم های ملی تیراندازی با كمان با تاكید بر اینكه بعد از مسابقات جام جهانی تركیه و احتمال كسب سهمیه ایران در این رقابت ها دیگر فرصت زیادی تا المپیك ریو باقی نمی ماند، گفت: بنابراین اردوی تیم های ملی زنان و مردان در رشته ریكرو با برنامه آماده سازی تیم برای حضور در المپیك پیگیری می شود تا در صورت كسب سهمیه، كمانداران از آمادگی كافی برای حضور در المپیك برخوردار باشند.
نجاری افزود: زهرا نعمتی دارنده سهمیه پارالمپیك 2016 ریو نیز به زودی و پس از یك استراحت كوتاه تمرینات خود را در كنار سایر ملی پوشان پیگیری خواهد كرد.
وی در ادامه به مسابقات تیراندازی با كمان كاپ آسیا به میزبانی تایلند اشاره كرد و گفت: این رقابت ها بهمن ماه سال جاری برگزار می شود و تیم های ملی ریكرو و كامپوند زنان و مردان تا زمان شركت در این رقابت ها سه اردوی 21 روزه را در تهران برگزار می كند و برای آماده سازی بهتر تلاش می كنیم یك اردوی كوتاه در كیش نیز داشته باشیم.
مسئول تیم های ملی تیراندازی با كمان، اعزام تیم ملی چند روز زودتر از آغاز مسابقات تیراندازی كاپ آسیا در تایلند را از دیگر برنامه های فدراسیون برای آماده سازی تیم های ملی عنوان كرد و گفت: در صورتی كه هماهنگی های لازم انجام شود تیم ملی كامپوند مردان پنجشنبه (پنجم آذر ماه ) به مسابقات تیراندازی با كمان داخل سالن آسیا اعزام می شود و به همین دلیل اردوی آماده سازی این تیم نیز از یكشنبه در تهران آغاز شد.
** نعمتی یك ورزشكار حرفه ای است
نجاری درباره حضور زهرا نعمتی در رقابت های تیراندازی قهرمانی آسیا گفت: نعمتی ورزشكاری كاملا حرفه ای است زیرا در بدترین شرایط عملكردی به مراتب بهتر از سایر هم تیمی های خود داشت.این ورزشكار درحالی كه به عنوان یك معلول در تیم ملی حضور داشت، عامل انگیزه دهی برای دیگر كمانداران بود.
وی تصریح كرد: شب قبل از مسابقات كسب سهمیه رقابت های تیراندازی با كمان قهرمانی آسیا، نعمتی با وجود سر درد شدید، به دلیل داشتن آمادگی بالای ذهنی با اعتماد به نفس از كسب سهمیه صحبت می كرد به طوری كه ما مطمئن شدیم كه نخستین سهمیه تیراندازی با كمان را كسب خواهیم كرد.
نجاری حمایت فدراسیون تیراندازی با كمان از ملی پوشان این رشته را قابل تقدیر خواند و گفت: جدای از تلاش كمانداران برای موفقیت در رقابت های قهرمانی آسیا، مسئولان فدراسیون تمامی امكانات را برای موفقیت تیم ملی در اختیار كمانداران قرار می دهند.
ورزشی **1828/9250** 1701
نخستین بانوی معلول المپیكی ایران در ایرنا؛
زهرا نعمتی:امید،كلید موفقیتم بود/ شجاعی:موفقیت در ورزش شانسی نیست
۲ آذر ۱۳۹۴، ۸:۳۵
کد خبر:
81849717
تهران- ایرنا- دارنده مدال طلای پارالمپیك 2012 لندن و اولین بانوی معلول المپیكی ایران پس از بازگشت به كشور از رقابت های قهرمانی آسیا در بانكوك تایلند،با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی،رمز موفقیت خود را امید،پشتكار،تلاش گروهی و حمایت رییس فدراسیون تیراندازی با كمان و دیگرمسوولان ورزش كشور دانست.