ابوالفضل عباس پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: علاوه بر این مشهد در تولید گوشت قرمز دام سبك نیز با پنج هزار و 471 تن رتبه اول استان را از آن خود كرده است.
وی با بیان اینكه مشهد در تولید گوشت قرمز از دام سنگین رتبه دوم استان را دارد اظهار كرد: 55 هزار و 797 راس دام سنگین در مشهد وجود دارد كه سالانه حدود سه هزار و 942 تن گوشت قرمز و 145 هزار و 803 تن شیر از آن تولید می شود.
وی گفت: ایجاد واحد دامپروری سرمایه گذاری بسیار می طلبد بطوریكه برای تاسیس یك واحد با 40 راس دام سبك به غیر از در نظر گرفتن هزینه زمین و تجهیزات دست كم 700 میلیون ریال سرمایه گذاری مورد نیاز است.
عباس پور افزود: تاسیس یك واحد دام سنگین با 10 راس دام مولد نیز نیازمند یك میلیارد ریال سرمایه گذاری به غیر از هزینه های جاری و زمین می باشد.
وی اظهار كرد: هر یك از این سرمایه گذاری ها می تواند برای چهار نفر ایجاد اشتغال كند.
مدیر جهاد كشاورزی مشهد ادامه داد: علاوه بر دام سبك و سنگین، این شهرستان دارای 237 نفر شتر است كه سالانه پنج و نیم تن گوشت تولید می كند.
خراسان رضوی با تولید سالانه 77 هزار تن گوشت قرمز رتبه نخست و با تولید 859 هزار تن شیر رتبه دوم این تولیدات در كشور را دارد.
این استان دارای شش میلیون و 448 راس گوسفند، یك میلیون و 10 هزار راس بز و 332 هزار و 600 راس گاو است./3
7496 / 6053
مشهد- ایرنا- مدیر جهاد كشاورزی مشهد گفت: این شهرستان با 74 هزار و 840 راس دام سبك شامل گوسفند و بز رتبه اول خراسان رضوی در این زمینه را دارد.