به گزارش ايرنا حسينعلي بهرامي، عصر يكشنبه در جمع استادان دانشگاه و صاحبنظران حوزه آب و خاك استان فارس در شيراز افزود: همچنين دراين زمينه ايران درقاره آسيا پس از كشورهاي هند، ژاپن و چين رتبه چهارم و در جهان رتبه دوازدهم را به خود اختصاص داده است.
وي اظهار كرد: هم اينك در ايران 191 شركت دانش بنيان در تجاري سازي پژوهش هاي علمي در زمينه آب و خاك فعاليت دارند.
بهرامي ادامه داد: معاونت علمي وفناوري رياست جمهوري ازطرح هاي الگويي درزمينه آب وخاك وبكارگيري نتيجه تحقيقات در عرصه هاي عملي و تجاري سازي حمايت جدي مي كند.
دبير ستاد توسعه فناوري آب، خشكسالي، فرسايش و محيط زيست معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري بيان داشت:
اگرچه ايران در توليد مقاله هاي علمي، پژوهشي و فناوري در منطقه و جهان از توان بالايي برخوردار است اما كشورمان در توليد مقاله هاي علمي با هدف تجاري سازي در سطح پاييني قرار دارد.
وي اضافه كرد: رشد علمي در زمان بروز بحران ها و كمبود امكانات شكل مي گيرد اما توان رشد فناوري ما با ضعف مواجه است.
بهرامي بيان كرد: با توجه به رشد تحصيلات تكميلي و افزايش شمار دانشجويان در مقاطع دكتري، تعداد مقاله هاي علمي از حجم بالايي برخوردار است، به همين سبب توسعه شركت هاي دانش بنيان بايد بيشتر مدنظر قرار گيرد.
دانشيار گروه خاكشناسي دانشگاه تربيت مدرس گفت: ارتقاي كارآفريني فناورانه، بهبود فضاي كسب و كار دانش بنيان، هدايت سرمايه هاي كشور به سمت توسعه كالاها و خدمات دانش بنيان از جمله مسايلي است كه مد نظر معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري است.
بهرامي بيان داشت: شبكه هاي آزمايشگاهي پس ازنيروهاي متخصص و محقق، اصلي ترين زيرساخت هاي توسعه پژوهش و فناوري در كشور به شمار مي آيد.
وي ادامه داد: دانشگاه هاي ما به لحاظ تجهيزات آزمايشگاهي نوين بسيار قوي و توانمند هستند اما به دليل نگراني از تعمير و نگهداري تنها از پنج تا 10درصد اين توان در امر تحقيق و پژوهش استفاده مي شود.
6117 /6118
ايران در توليد مقاله هاي علمي آب و خاك در خاورميانه رتبه اول را دارد
۱۵ آذر ۱۳۹۴، ۱۹:۵۱
کد خبر:
81867817
شيراز- ايرنا- دبير ستاد توسعه فناوري آب، خشكسالي، فرسايش و محيط زيست معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: ايران در توليد مقاله هاي علمي آب و خاك در خاورميانه و آفريقاي شمالي رتبه اول را دارد.