استاندار فارس خواستار جلوگیری از موازی‌کاری در استانداردسازی شد

شیراز - ایرنا -استاندار فارس با بیان اینکه بخش‌های مربوط به صنعت و تولید باید استانداردها را در تولیدشان مد نظر قرار دهند، گفت: باید برای کوتاهتر کردن زمان و هزینه، از موازی کاری در استانداردسازی جلوگیری کنیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسینعلی امیری در آیین نکوداشت روز جهانی استاندارد در شیراز اظهار کرد: برگزاری این نوع رویدادها پر زحمت است اما موجب می‌شود عده‌ای را ببینیم که عمده زحمات به دوششان است؛ هر چند کمتر دیده می‌شوند.

استاندار فارس ادامه داد: گاهی ممکن است این پرسش مطرح شود که چرا برخی روزهای سال به مناسبت‌های مختلف نامگذاری و مراسم‌های پر زحمتی به پاس آنها برپا می‌شود؛ این به دلیل اهمیت آن موضوعات از جهات مختلف است و نامگذاری یک روز سال به نام «استاندارد» اهمیت آن را نه تنها در کشور، بلکه در کل جهان نشان می‌دهد.

او اضافه کرد: استاندارد یک موضوع دو وجهی است که از یک سو حاکمیت، صنایع مختلف را طبق قانون به رعایت یک سری قواعد وادار می‌کند اما مجریان نباید از نتیجه این قاعده‌گذاری‌ها، دچار تردید و آشفتگی ذهنی شوند؛ این امر میسر نیست، مگر در سایه ثبات.

وی که معتقد است قواعد استاندارد تا حد امکان باید ثابت باشد، گفت: یکی از مواردی که همیشه مورد توجه خریدار قرار می‌گیرد، کیفیت کالاست، لذا چه در بازار داخلی و چه برای رقابت در بازارهای جهانی، نیازمند نظارت، رصد و پایش منظم در زیر سایه قوانین باثبات هستیم زیرا کالایی که مهر استاندارد نداشته باشد در بازار جهانی هم توان رقابت ندارد و بدین ترتیب اقتصاد با شکست مواجه می‌شود.

استاندار فارس با بیان اینکه ملتی قوی باید اقتصاد توانمند و تولید قوی و با ثباتی داشته باشد، گفت: پیغمبر اکرم(ص) اول به دنیای مردم رسید و رفاه آنها را فراهم کرد، پس از آن به سراغ دین آنها رفت.

وی افزود: امروز استاندارد به شدت با اقتصاد جوامع گره خورده است و علاوه بر آن اگر استاندارد انجام نشود، حتی نمی توان بهداشت و سلامت مردم را تامین کرد.

امیری بیان کرد: رهبر معظم انقلاب هر سال را با یک عنوان اقتصادی نامگذاری می‌کنند، چون بزرگترین موضوع کشور ما اقتصاد است و نقش استاندارد در ارتقا اقتصاد و محصولات صنعتی و غیرصنعتی بسیار مهم است.

استاندار فارس اضافه کرد: یک بخش دیگر هم مردم هستند. مصرف کننده دنبال با کیفیت‌ترین کالاست و این را از مهر استاندارد کالا می‌سنجد.

وی گفت: فرهنگ مردم هم به سمتی رفته که در سال‌های اخیر، توجه به استاندارد بودن اجناس بیشتر شده؛ بنابراین استانداردسازی یک کار مهم و زیربنایی است و توجه به این مفاهیم در توسعه اقتصادی کشور بسیار مهم است.

امیری با بیان اینکه بخش‌های مربوط به صنعت و تولید باید استانداردها را در تولیدشان مد نظر قرار دهند، یادآور شد: استاندارد همواره باید به همه چیز نظارت کند، اما تنوع اجناس آنقدر زیاد شده که شاید نشود همه را رصد کرد، اینجاست که پای استفاده از تکنولوژی وسط می‌آید و باید از این ظرفیت استفاده کرد؛ باید برای کوتاهتر کردن زمان و هزینه، از موازی کاری در استانداردسازی جلوگیری کنیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha