۱۸ آذر ۱۳۹۴، ۱۳:۰۱
کد خبر: 81872230
T T
۰ نفر
معاون وزیر: اعتبارات ورزش دانش آموزان استثنایی سه برابر شد

گرگان - ایرنا - معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: اعتبارات حوزه ورزش دانش آموزان استثنایی در سال تحصیلی جاری به سه برابر افزایش یافته است.

به گزارش ایرنا مجید قدمی روز چهارشنبه در آیین گرامیداشت روز جهانی معلولان در گرگان، اظهارداشت: امسال به حوزه ورزش دانش آموزان استثنایی كشور15 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته و در بین مدارس توزیع شده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: توجه بیشتر به حوزه ورزش دانش آموزان استثنایی یكی از اولویت های سازمان به شمار می رود.
وی همچنین افزایش ارائه خدمات توان بخشی به دانش آموزان استثنایی را از دیگر فعالیت های سازمان آموزش و پرورش استثنایی از مهر سال جاری برشمرد و گفت: علاوه بر این، تلاش های خوبی در حوزه حل مسائل كتاب های درسی و شناسایی مشكلات سازمان به منظور اجرای برنامه های حمایتی در آینده، انجام شده است.
به گفته وی 127 هزار و 950 نفر معادل حدود یك درصد از 13 میلیون دانش آموز كل كشور را دانش آموزان استثنایی تشكیل می دهند كه در یكهزار و 600 مدرسه خاص سازمان و عادی به امر تحصیل اشتغال دارند.

* معلمان استثنایی مجهز به علم روز شوند
قدمی از معلمان استثنایی نیز خواست برای تعلیم و تربیت این قشر دانش آموزی خود را به بیش از گذشته مجهز به علم روز كنند زیرا صرف داشتن مدرك استثنایی 20 سال قبل كارساز نیست.
وی افزود: شما با به روز شدن در امر تعلیم و تربیت باعث خواهید شد تا معلولیت در بطن جامعه بوده و فراموش نشود.
به گفته وی قبولی 200 دانش آموز استثنایی در آزمون سراسری مراكز آموزش عالی در سال تحصیلی جاری با رتبه ها زیر صد و هزار نمونه بازر تلاش معلمان و مجهز به علم روز در امر تعلیم و تربیت است.

* مدارس استثنایی حساب ویژه برای مشاركت اولیا باز كنند
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: كادر اداری و آموزشی مدارس استثنایی باید حساب ویژه برای افزایش مشاركت اولیا در موفقیت علم آموزی فرزندانشان باز كنند.
وی افزود: باید در امر تعلیم و تربیت بیش از گذشته با تركیب اولیا و كادر اداری و آموزشی در مدارس استثنایی توجه شود.
قدمی اضافه كرد: نقش معلم استثنایی در بهره گیری از اولیای دانش آموزان بسیار پررنگ است.

*سیاست آموزش و پرورش استثنایی فراهم كردن تحصیل معلولان در مدارس عادی است
قدمی همچنین گفت: سیاست آموزش و پرورش استثنایی با توجه به محدودیت امكانات این سازمان، فراهم كردن زمینه بیشتر برای تحصیل معلولان در مدارس عادی است.
وی افزود: مدرسه نمایی از جامعه است كه با فراهم كردن زمینه برای تحصیل دانش آموزان استثنایی در مدارس عادی می تواند نقش موثری برای حضور آنها در جامعه ایفا كند.
به گفته وی از مجموع دانش آموزان استثنایی زیر پوشش سازمان، ٥٤ هزار نفر در سیستم تلفیق و فراگیر و مابقی در مدارس خاص تحصیل می كنند.
در جشن گرامیداشت روز جهانی معلولان، جمعی از دانش آموزان استثنایی استان گلستان، مدیر كل آموزش و پرورش و معاونان، شماری از معلمان استثنایی این استان شركت داشتند كه برنامه های متنوع از جمله مداحی و سرود از سوی دانش آموزان اجرا شد.
آموزش و پرورش استنثایی گلستان دو هزار و 840 دانش آموز از مقاطع ابتدایی تا متوسطه را زیر پوشش دارد كه یكهزار و 884 نفر بصورت مستقیم در مدارس استثنایی و 956 نفر بصورت تلفیقی و یا در كلاس های اختلالات یادگیری تحصیل می كنند.
تعداد كلاس های پیش دبستانی و ابتدایی استثنایی استان 224كلاس، متوسطه اول 24 كلاس و متوسطه دوم 34 كلاس است.
در مجموع در استان گلستان 31 مدرسه استثنایی فعال بوده و 510 مربی و نیروی تخصصی آموزش و توانبخشی دانش آموزان این بخش را برعهده دارند.
در آموزش و پرورش استثنایی گلستان در بخش آموزش و توانبخشی هفت گروه معلولیت ذهنی، جسمی، شنوایی، نابینایان، چند گانه، اختلالات رفتاری و اختلالات یادگیری زیر پوشش هستند.
6204/1648
۰ نفر