به گزارش ايرنا حجت الاسلام مهدي عرب پور در خطبه هاي نماز جمعه كرمان با بيان اينكه جامعه ما به وحدت و آرامش نياز دارد افزود: اطراف ما فتنه هايي است كه نبايد زمينه فتنه براي فتنه گران فراهم شود.
وي آحاد جامعه را به وحدت، همدلي و وفاق دعوت و اظهار كرد: ملت ما بصير و آگاه هستند و با بصيرت و مشورت، نمايندگان خود را انتخاب مي كنند.
خطيب جمعه كرمان گفت: از داوطلبان مجلس نيز انتظار داريم، قوانين و مصلحت كشور و نظام را مد نظر قرار دهند تا انتخابات با همدلي و مواردي كه مد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامي است، برگزار شود.
وي به آغاز بكار ستاد انتخابات دهمين دوره مجلس شوراي اسلامي و پنجمين دوره مجلس خبرگان رهبري اشاره و بيان كرد: ثبت نام داوطلبان مجلس خبرگان از ديروز (پنجشنبه 26 آذر) آغاز شد و نام نويسي داوطلبان نامزدي در مجلس شوراي اسلامي نيز از فردا شنبه آغاز مي شود.
حجت الاسلام عرب پور در بخش ديگري از سخنان خود به كشتار شيعيان نيجريه و پاچنار پاكستان در روزهاي آخر ماه صفر اشاره كرد و افزود: اقدامات وحشتناكي از سوي يك مثلث فتنه كه در يك ضلع آن استكبار جهاني شامل آمريكا و اسرائيل با نقشه ها و تحريك هاست صورت گرفت.
وي گفت: برخي از كشورهاي اسلامي مانند عربستان و قطر در ضلع ديگر اين مثلث فتنه با حمايت هاي مالي و در ضلع ديگر نيز گروه هاي تروريستي قرار دارند.
وي اظهار كرد: حمله به جلسات شيعيان و قتل عام مردم مسلمان از جمله اقدامات وحشيانه اين گروه هاست.
امام جمعه موقت كرمان بيان كرد: حدود 60 تا 70 درصد مردم نيجريه مسلمان و هفت درصد نيز شيعه هستند و مردم نيجريه در آئين عزاداري پايان ماه صفر همچون ساير ملت مسلمان شركت كرده بودند.
وي گفت: ظاهرا مسئول ارتش نيجريه با كاروانش از كنار جمعيت شركت كننده در اين آئين عبور مي كرده و دقايقي به دليل ازدحام جمعيت معطل مي شود كه دستور حمله مي دهد و روحاني برجسته نيجريه شيخ زكزاكي كه از شاگردان امام راحل بوده نيز مورد حمله قرار مي گيرد.
حجت الاسلام عرب پور افزود: ارتش نيجريه جنازه هاي حدود 300 شهيد اين واقعه را تحويل نمي دهد.
وي تاكيد كرد: افرادي كه خود را مدعي حقوق بشر مي دانند و به محض اينكه در جايي تيراندازي مي شود آن عمل را محكوم مي كنند امروز در حادثه نيجريه هم خودشان و هم رسانه هايشان سكوت مرگباري دارند.
امام جمعه موقت كرمان از دولت جمهوري اسلامي ايران خواست همانطور كه تاكنون پيگيري كرده همچنان از مظلوميت شيعيان نيجريه دفاع كند.
وي همچنين به شروع حفاري طولاني ترين تونل انتقال آب خاورميانه در كرمان اشاره كرد و گفت: اين تونل به طول 38 كيلومتر احداث مي شود و آب را از سد شهيدان امير تيموري (صفارود) در شهرستان رابر استان كرمان به مركز استان منتقل مي كند.
حجت الاسلام عرب پور ادامه داد: حفر اين تونل اهميت زيادي دارد زيرا آب از قسمت جنوبي به شمالي انتقال پيدا مي كند و اگر قرار بود با پمپاژ اين كار انجام شود هزينه زيادي داشت.
وي با اشاره به اينكه كارگاه قرارگاه خاتم الانبياء كار اجرايي عمليات حفر تونل انتقال آب را در كرمان بر عهده دارد اظهار كرد: اگر قرار بود اين تونل با اعتبارات دولتي انجام شود بايد تمام پروژه هاي ديگر دولت تعطيل مي شدند.
وي گفت: ارتباطات استاندار كرمان با قرارگاه خاتم النبياء موجب پذيرفتن حفاري اين تونل توسط اين قرارگاه شد.
خطيب جمعه كرمان بيان كرد: اين خدمت بزرگ، حاصل همدلي و تعاملي است كه استاندار كرمان با قرارگاه خاتم و نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي و ديگران داشته است.
وي با گرامي داشت حادثه 24 آذر در مسجد امام كرمان ادامه داد: مردم كرمان بعد از عاشورا براي برگزاري آئين هفتمين روز شهيد توكلي در اين مسجد تجمع كرده بودند كه ماموران شاه با مردم درگير شدند.
حجت الاسلام عرب پور گفت: دادبين، نامجو، مهدوي و حسيني در حادثه 24 آذر مسجد امام شهيد و برخي ديگر مجروح شدند.
وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به 27 آذر سالروز شهادت آيت الله دكتر مفتح افزود: وي از اساتيد دانشگاه و مدرسان حوزه بود كه هنگام ورود به دانشگاه به دست گروهك فرقان به شهادت رسيد و اين روز به نام وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاري شد كه نامگذاري به جا و به حقي است.
امام جمعه موقت كرمان اظهار كرد: رژيم پهلوي قبل از پيروزي انقلاب اسلامي، تلاش مي كرد فاصله عميقي را بين روحانيت و دانشگاهيان ايجاد كند.
وي گفت: رژيم پهلوي تلاش داشت حوزويان را به عنوان افرادي مرتجع و دانشگاهيان را با افكاري فرنگ مآبانه معرفي كند كه اين فاصله بعد از پيروزي انقلاب اسلامي و حضور روحانيون در دانشگاه ها و اساتيد دانشگاه در حوزه هاي علميه برطرف شد.
وي اظهار كرد: ضرورت داشت علوم روز ديني و اعتقادي و علوم انساني با هم مرتبط شوند و اين موجب تربيت انسانهايي وارسته، متخصص و متعهد شد.
حجت الاسلام عرب پور همچنين گفت: هشتم ربيع الاول سالروز شهادت امام حسن عسكري (ع) در سن 29 سالگي در سال 260 هجري قمري توسط معتمد عباسي است.
وي افزود: امام عسكري (ع) در دوران امامت خود زير سخت ترين شكنجه ها و فشارهاي سياسي سه خليفه عباسي قرار گرفت و اين سه خليفه به دليل توسعه شيعه، قطع ارتباط امام به عنوان محور تشيع با مردم و آگاهي از اينكه اين امام همام پدر بزرگوار امام زمان (عج) هستند تلاش داشتند امام را زير نظر و فشار قرار بدهند.
وي بيان كرد: سه خليفه عباسي مي خواستند امام زمان (عج) متولد نشود اما خواست خدا بر همه خواست ها غلبه كرد و ايشان متولد شد و امام عسكري (ع) به شيعيان محرم شان شناساندند.
امام جمعه موقت كرمان گفت: نهم ربيع الاول بعد از شهادت امام حسن عسكري (ع) آغاز امامت امام زمان (عج) است.
3029/3028
كرمان - ايرنا - امام جمعه موقت كرمان گفت: آحاد جامعه در مرحله نخست بايد تلاش كنند انتخابات باشكوه برگزار شود و در بخش بعدي نبايد بگذاريم اين انتخابات صحنه اي براي برخي برخوردهاي سياسي و تنش در جامعه شود.