به گزارش ایرنا، البته آنطور که خبر میرسد مطالبه و حضور این افراد در اتاق بازرگانی با روی خوش و آغوش باز رییس این اتاق نیز همراه بوده و مصوباتی در یک صورتجلسه همراه داشته است.
براساس گزارشها ۹۲ جوان نخبه از مدیران یا فعالان شرکت های فناور و دانش بنیان استان کرمان با حضور در اتاق بازرگانی کرمان خواستار نظارت بیشتر و بهتر اتاق بر فعالیت انجمن شرکت های دانش بنیان استان، تغییر هیات مدیره و برگزاری مجمع فوق العاده این انجمن شدند و این مطالبات به تصویب نمایندگان شرکت ها، رییس، دبیر و اعضای هیات رییسه اتاق بازرگانی کرمان رسیده است.
انجمن مذکور ذیل اتاق بازرگانی فعالیت دارد.
براساس مصوبات این نشست که به امضای اعضا رسیده و نسخه ای از آن نیز روز یکشنبه در اختیار ایرنا قرار گرفت، حمایت، تسهیل، تسریع و تخفیف به شرکتهای فناور و دانش بنیان برای عضویت در اتاق بازرگانی و انجمن دانش بنیان و نظارت بر امور این انجمن برای تغییر هیات مدیره با برگزاری مجمع فوق العاده پیگیری می شود.
از دیگر مصوبات این نشست می توان به ایجاد ساختار فناوری در اتاق بازرگانی کرمان، ایجاد رابطان حمایتی فناوری و رفع نیازهای شرکت های فناور و دانش بنیان استان اشاره کرد.
به گفته نمایندگان این شرکت ها، در صورت اجرای این بندها بخشی وسیع از نیازها و مطالبات جامعه دانش بنیان و فناور دیار کریمان در راستای توسعه این بخش رفع خواهد شد.
یکی از افراد حاضر در ابن نشست و فعال حوزه دانش بنیان و فناور استان کرمان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا عنوان کرد: پس از سالها سکوت، ۹۲ نفر از مدیران شرکتهای دانش بنیان و فناور دیار کریمان ضمن ساختارشکنی، در حرکتی خودجوش با حضور در اتاق کرمان ضمن بیان نقطه نظرات خود، مشکلات و مسائل فراروی آینده فناوری این استان، راهکارهایی برای برون رفت استان از این مشکلات ساختاری را ارائه کردند.
سید مهدی حسینی افزود: این چالش ها مورد توجه رییس اتاق بازرگانی کرمان قرار گرفت که وی ضمن تاکید بر ادامه مطالبه گری حاضران در این نشست قول مساعد برای توجه بیشتر اتاق بازرگانی به مطالبات ارائه شده در جلسه را داد و بر تداوم این جلسات تاکید شد.
وی تصریح کرد: در مصوبه نشست این حرکت خودجوش و بنا به توافق صورت گرفته با رییس اتاق بازرگانی کرمان مقرر شد هرچه سریعتر پس از ورود این فناوران و نخبگان به اتاق بازرگانی، تغییر در هیات مدیره انجمن دانش بنیان استان که با نظارت اتاق بازرگانی است، صورت گیرد.
این فعال اقتصادی در شرکت های دانش بنیان و فناور گفت: همچنین برای حل مشکلات اقتصادی، ایجاد ساختاری به عنوان فناوران استان در اتاق بازرگانی تعریف میشود که بستر توسعه و رشد استان را رقم خواهد زد و مقرر شد که بسته های حمایتی نیز در این خصوص به وجود آید.
عباس کاظمی نماینده شرکت های فناور و دانش بنیان استان کرمان نیز گفت: استفاده از حمایت دولت و بخش خصوصی برای توسعه شرکت های دانش بنیان و فناور در ابعاد اقتصادی و فرهنگی و توسعه اکوسیستم فناوری استان مورد تاکید است.
به گزارش ایرنا این رویداد و انتظار برای تحولات عرصه فناوری در دیار کریمان درحالیست که فرصت ها و استعدادهای موجود در این استان به واسطه ظرفیت های معدنی، صنعتی، کشاورزی و گردشگری آن، چونان بهشتی بیکران تلقی می شود اما متاسفانه باوجود ابن داشتهها در عرصه تحولات فناورانه عقبماندگی زیادی دارد.
بهتازگی پارک علم و فناوری استان کرمان در ساختار جدید شکل گرفته و پارک علم و فناوری دانشگاه هایتک نیز از سال های قبل فعالیت داشته و انتظار می رود با حمایت همه بخش ها بتوان با میانبُر، عقبماندگی های موجود را در این عرصه جبران کرد.
محمدعلی طالبی استاندار کرمان اخیرا با افتتاح نمایشگاه استانی الکامپ، نخستین برنامه کاری خود در این مسئولیت را از حوزه اقتصاد دانش بنیان و واحدهای نوآفرین آغاز و اقتصاد دانش بنیان را یکی از اولویت های این استان قلمداد کرد.
استان کرمان با ۲ پارک علم و فناوری حدود ۲۰۰ شرکت دانش بنیان و ۵۰۰ واحد فناور زیر مجموعه این ۲ پارک را دارد که براساس برنامه های استان، این آمار رو به افزایش است.
نظر شما