به گزارش ایرنا از دبیرخانه جایزه مصطفی(ص)، 'محمد فرهادی' در پیام خود به مناسبت اعطای این جایزه بین المللی به دانشمندان برتر جهان اسلام گفت:
'جای بسی خوشحالی و خرسندی است كه این جایزه به نام پیامبری عظیم الشان نام گرفته كه فرموده است: 'العلم میراثی و میراث الانبیاء من قبلی' : علم میراث من و میراث پیامبران پیش از من است.
هم اكنون كه فرصت معرفی چند چهره علمی دنیای اسلام به جهانیان از طریق اعطای جایزه مصطفی (ص) در اختیار كشور عزیزمان قرار گرفته است، جا دارد با عزم ملی و دینی و با ارتقای جایگاه علم و فناوری و نیز ترفیع مقام محققان، عالمان، اعتباری مضاعف به این رویداد و اقتداری دو چندان به نام این جایزه ببخشیم.
در ادامه پیام وزیرعلوم آمده است: بی شك نتایج این اقدام ابتكاری نه تنها مشوقی برای دانشمندان جهان اسلام جهت توسعه علم و فناوری است، بلكه بن مایه ای جهت تقویت و ایجاد فضای تعامل و همكاری های علمی دنیای اسلام است كه حاصل آن افزایش سهم كشورهای اسلامی در تولید علم و فناوری های نوین جهانی است.
امید است ما ملت مسلمان با پیروی از آموزه های دینی و بهره گیری از سیره پیامبرعظیم الشان اسلام كه همیشه علم و دانش را سرلوحه امور خود قرار می دادند و رسولی كه رسالتشان جز توصیه به علم و ایمان نبود، بتوانیم با حركت در مرزهای دانش و فناوری و با بهره گیری از علوم و فنون جدید، نقش مهم و اثرگذاری در سطح دنیا داشته باشیم و به مرجعیت علمی در منطقه و جهان برسیم.'
مراسم اعطای جایزه مصطفی (ص) شامگاه امروز پنجم دی ماه همزمان با هفته وحدت با حضور 60 دانشمند مسلمان از 28 كشور جهان در محل تالار وحدت برگزار می شود.
جایزه مصطفی(ص) هر دو سال یكبار در چهار زمینه علوم و فناوری های ارتباطات و اطلاعات، علوم و فناوری های زیستی و پزشكی، علوم و فناوری های نانو و اثر برتر در رشته های عمومی اهدا می شود.
پروفسور جكی یینگ مدیرعامل و عضو هیات علمی موسسه نانو فناوری و مهندسی زیستی از سنگاپور و پروفسور عمریاغی از كشور اردن كه ریاست موسسه علوم نانو انرژی كاولی و عضو هیات علمی دانشگاه بركلی آمریكا را برعهده دارد برندگان اولین دوره جایزه مصطفی (ص) هستند كه امروز جایزه خود را به ترتیب در حوزه های اثر برتر در علم و فناوری نانو زیستی و علوم و فناوری نانو دریافت خواهند كرد.
كمیته داوران، در دو بخش دیگر هیچ یك از آثار ارسالی را حائز شرایط برگزیده در این جایزه بین المللی ندانست.
علمی**1055**2017
وزیرعلوم :
جایزه مصطفی (ص) بنمایه تقویت همكاریهای علمی جهان اسلام است
۴ دی ۱۳۹۴، ۱۳:۴۴
کد خبر:
81893564
تهران- ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آستانه اعطای جایزه مصطفی (ص) به عنوان نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام با ارسال پیامی، از این اقدام علمی و فناوری قدردانی كرد.