۱۶ دی ۱۳۹۴، ۱۷:۳۵
کد خبر: 81910307
T T
۰ نفر
رفع مشكل بيش از 10 واحد صنعتي گيلان در شانزدهمين كارگروه رفع موانع توليد

رشت - ايرنا - رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان از پيگيري و رفع مشكلات بيش از 10 واحد توليدي و صنعتي استان در حوزه هاي مختلف بانكي و ميراث فرهنگي و گردشگري در شانزدهمين جلسه كارگروه رفع موانع توليد خبر داد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، علي منتظري عصر چهارشنبه در اين نشست با قدرداني از تلاش هاي نماينده ويژه استاندار در اجراي قانون رفع موانع توليد رقابت پذير و ارتقاي نظام مالي كشور افزود: از زمان ابلاغ اين قانون با برگزاري جلسات كارگروه تخصصي در رشت، 354 مصوبه داشته ايم.
وي خـاطر نـشان كرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان به عنوان دبيرخانه مركزي اجراي اين قانون در استان و به منظور ساماندهي درخواست واحدهاي متقاضـي، 80 جلسه فرعي و كارشناسي را برگزار كرده تا با جمع بندي نهايي براي دريافت مصوبه در كارگروه رفع موانع توليـد، به اين كارگروه ارائه شود.
شانزدهمين جلسه كارگروه تخصصي اجراي قانون رفع موانع توليد با حضور معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري گيلان به عنوان نماينده ويژه استاندار در اجراي اين قانون در رشت برگزار شد.
پيش از اين نماينده ويژه استاندار در اجراي قانون رفع موانع توليد رقابت پذير و ارتقاي نظام مالي كشور در پانزدهمين جلسه اين كارگروه تخصصي، بر رفع موانع توليد در بخش هاي مختلف صنعت و معدن، كشاورزي، ميراث فرهنگي و گردشگري، تأمين اجتماعي و حوزه بانكي گفت توليد، كارآفريني و اشتغالزايي در كنار حفظ و نگهداري از محيط زيست تاكيد كرده بود.
محمدحسين اصغريان همچنين رفع مشكلات زيست محيطي و آلايندگي واحدهاي صنعتي و معدني را از الزامات اساسي در حفظ محيط زيست و طبيعت گيلان عنوان و تصريح كرد: لازم است آلايندگي و پسآب هاي صنعتي و معدني به صورت صحيح مديريت شود.
اصغريان در چهاردهمين كارگروه تخصصي اجراي قانون رفع موانع توليد نيز حل مشكلات بخش توليد اعم از صنعت، معدن، كشاورزي و بخش خدمات مانند ميراث فرهنگي و گردشگري و نيز حل مسايل و مشكلات واحدهاي توليدي در حوزه بانكي را از مهم تربن اهداف اين جلسات در اجراي اين قانون در استان دانسته بود.
گيلان داراي دو هزار و 600 واحد صنعتي فعال است.ك/2
7296/2007