۱۹ دی ۱۳۹۴، ۹:۵۷
کد خبر: 81912748
T T
۰ نفر
تعداد شناسنامه هاي مكانيزه درهرمزگان به 50 هزار جلد مي رسد

بندرعباس- ايرنا- مديركل ثبت احوال هرمزگان گفت: در سال جاري افزون بر 35 هزار جلد شناسنامه مكانيزه در استان صادر شده كه اين تعداد تا پايان امسال به 50 هزار جلد خواهد رسيد.

مهدي عسكري زاده روز شنبه به خبرنگار ايرنا اظهار داشت: شناسنامه هاي مكانيزه داراي مزيت هاي فراواني نسبت به شناسنامه هاي قبلي هستند كه از جمله آن امكان نيافتن جعل و هرگونه سوء استفاده از اين شناسنامه ها است.
وي با بيان اينكه طراحي زيبا، امكان اسكن عكس، افزايش ضريب امنيتي بر روي صفحات شناسنامه و دوام بالا از ديگر مزاياي اين نوع شناسنامه ها است، افزود: استفاده از لايه محافظ در برگ اول براي حفاظت در برابر خيس شدن و امكان نيافتن دست بردن در هويت نيز از ديگر مزاياي شناسنامه هاي مكانيزه است.
عسكري زاده تصريح كرد: براي اشخاصي كه به سن 15 سال رسيده، عكس‌دار كردن شناسنامه، تغيير اطلاعات سجلي شناسنامه ، براي شناسنامه المثني و نوزادان تازه متولد شده شناسنامه‌هاي جديد و مكانيزه صادر مي‌شود.
وي با اشاره به صدور كارت ملي هوشمند در هرمزگان نيز گفت: از اواخر سال گذشته تاكنون 134 هزار و 340 قطعه كارت ملي هوشمند در استان صادر شده است.
اين مقام مسئول بيان داشت: افراد مي توانند براي ثبت نام كارت ملي هوشمند به سامانه كارت ملي هوشمند به آدرس NCr.Ir مراجعه و پس از وارد كردن داده ها و ثبت نام اوليه به يكي از ايستگاهاي محل كار خود مراجعه و با ارائه مدارك لازم مراحل تكميلي صدور كارت ملي هوشمند را انجام دهند.
عسكري زاده دارا بودن كارت ملي براي انتخابات پيش رو را مهم دانست و از افرادي كه مدارك شناسايي آنها مفقود شده خواست هرچه سريعتر براي صدور مجدد كارت ملي و شناسنامه خود مراجعه كنند.
وي به همكاري مردم با ثبت احوال اشاره كرد و افزود: اين همكاري با صداقت و درستي بوده و فرصت محسوب مي شود و اين دستگاه اجرايي تنها دستگاهي است كه از بدو تولد افراد تا پايان حياتشان با آنها ارتباط دارد.
مدير كل ثبت احوال استان هرمزگان گفت: مسئولان به ايجاد و اهميت پايگاه جمعيتي در كشور پي برده اند و هم اكنون 150 دستگاه اجرايي در كشور به اين پايگاه وصل مي باشند و استعلام هاي خود را از آن مي گيرند.
طرح مكانيزه شدن شناسنامه ها، با هدف ارتقاي كيفيت مدارك هويتي و دقت نظر در تنظيم اسناد سجلي و سرعت در انتقال داده ها به پايگاه اطلاعات جمعيتي كشور از نيمه دوم سال 89 در استان هرمزگان آغاز شده است.ك/3
7198/ 6048