۲۰ دی ۱۳۹۴، ۱۴:۳۸
کد خبر: 81914800
T T
۰ نفر
لزوم وحدت حوزه و دانشگاه براي ايجاد تمدن نوين اسلامي

تهران-ايرنا-دبير هيات حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي با تاكيد بر لزوم وحدت حوزه و دانشگاه گفت: متاسفانه طرح همكاري حوزه و دانشگاه در راستاي تمدن نوين اسلامي تدوين نشده است.

به گزارش روز يكشنبه ايرنا از روابط عمومي شوراي عالي انقلاب فرهنگي، حجت الاسلام عبد الحسين خسرو پناه گفت: وحدت در حوزه و دانشگاه يعني همكاري بين حوزه و دانشگاه كه اين همكاري به بركت انقلاب اسلامي به صورت خود جوش ايجاد شده است.
رئيس موسسه پژوهشي حكمت و فلسفه ايران با بيان اينكه بين اين دو نهاد همكاري هايي صورت گرفته، افزود: در حال حاضر عده اي از حوزه در دانشگاه و عده اي از دانشگاهيان با حوزه هاي علميه در ارتباطند اما اين همكاري فقط در راستاي رفع نيازهاي خودشان است و متاسفانه هنوز در راستاي هدف مهمتري چون تمدن نوين اسلامي چيزي تعريف نشده است.
وي ادامه داد: متاسفانه در راستاي تمدن نوين اسلامي هيچگونه همكاري انجام نشده است و شوراي عالي انقلاب فرهنگي در اين زمينه وظيفه دارد كه نقشه راه تمدن نوين اسلامي را در جهت وحدت حوزه و دانشگاه را تدوين كند.

** 9 استاد دانشگاه تهران، در فهرست سرآمدان علمي كشور
9 نفر از اعضاي هيأت‌علمي دانشگاه تهران از سوي «فدراسيون سرآمدان علمي كشور» به عنوان سرآمدان علمي ايران انتخاب شدند.
بر اساس اين گزارش، پس از دانشگاه علوم پزشكي تهران، در بين ۴۴ دانشگاه برتر ايران كه پژوهشگران آن موفق به اخذ گرنت‌هاي پژوهشي و آزمايشگاهي شده‌اند، دانشگاه تهران در رتبه دوم سرآمدان علمي كشور قرار گرفت.
دكتر علي اكبر موسوي موحدي (مركز بيوشيمي بيوفيزيك) و دكتر سيد مهدي واعظ‌علائي (پرديس علوم) در قالب «گروه الف» و دكتر ياسر عبدي (پرديس علوم)، دكتر مهدي فتحي‌پور (پرديس دانشكده‌هاي فني)، دكتر سيد شمس‌الدين مهاجرزاده (پرديس دانشكده‌هاي فني)، دكتر عباس‌علي صابري (پرديس علوم)، دكتر فرناز جعفرپور (پرديس علوم)، دكتر محمدرضا گنجعلي (پرديس علوم) و دكتر ميرفائز ميري (پرديس علوم) در قالب «گروه ب» به عنوان سرآمدان علمي كشور در اين فهرست قرار گرفته‌اند.
گفتني است بر اساس آيين‌نامه فدراسيون سرآمدان علمي و براي حمايت از دستاوردهاي علمي معتبر، هرساله، صد نفر از سرآمدان علمي كشور در قالب دو گروه «الف» و «ب» شناسايي و گر نت‌هاي پژوهشي و آزمايشگاهي در دو رده به آنها پرداخت مي‌شود.

** سبد غذايي به دانشجويان باردار يا شيرده تعلق مي‌گيرد
صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم، مدارك لازم و شرايط دانشجويان متقاضي دريافت سبد غذايي مادران بارداريا شيرده را اعلام كرد.
صندوق رفاه دانشجويان در نظر دارد به منظور تحكيم بنيان خانواده و همچنين كمك به تغذيه مادران باردار يا شيرده با حمايت و همكاري بنياد علوي نسبت به تامين سبدغذايي اقدام كند.
بنابراين دانشجويان واجد شرايط بايد مدارك و مستندات درخواست شده را به كارشناس اداره رفاه دانشگاه ارايه كنند.
بديهي است پس از بررسي كارشناسان اداره رفاه دانشگاه مدارك لازم در سامانه اتوماسيون بارگذاري و پس از تاييد معاونت ليست متقاضيان به صندوق رفاه براي اقدامات بعدي ارسال مي شود.
براساس اطلاعيه صندوق رفاه دانشجويان براي اينكه اين سبد حمايتي به متقاضيان تعلق گيرد، سرپرست خانواده يا همسر بايد دانشجو باشند.
حداقل سه ماه از دوران بارداري گذشته باشد و در صورت تولد نوزاد، سن نوزاد كمتر از شش ماه باشد.
تائيد و گواهي پزشك متخصص زنان و زايمان با ذكر تاريخ شروع بارداري، تائيد و گواهي مركز بهداشت براي نوزادان متولد شده، تصوير كارت واكسيناسيون نوزاد و تصوير شناسنامه تمام صفحات پدر، مادر و نوزاد نيز براي اختصاص اين سبد غذايي حمايتي بايد ارايه شود.

** پنجمين كرسي نظريه پردازي دانشگاه علامه برگزار مي شود
پنجمين كرسي نظريه پردازي دانشگاه علامه طباطبايي با عنوان فرا نظريه اسلامي روابط بين‌الملل ۲۱ دي ماه برگزار مي شود.
هدف از برگزاري اين كرسي نظريه پردازي، تمهيد و تدوين فرا نظريه اسلامي روابط بين‌الملل است كه در اين چارچوب چگونگي و الزامات نظريه‌پردازي اسلامي روابط بين‌الملل و عوامل تأثيرگذار بر اين فرآيند و مباني فلسفي اين نوع نظريه استخراج و تبيين خواهد شد.
در اين نظريه اصول و مفروضه‌هاي هستي‌شناختي به تفكيك و تفصيل مورد بررسي و تحليل قرار گرفته و در اين خصوص از اين نظريه دفاع خواهد شد.
اين كرسي نظريه پردازي در سالن شهيد بهشتي دانشكده حقوق و علوم سياسي اين دانشگاه برگزار مي شود.

** نخستين دانشجوي ارشد مديريت پروژه نفت و گاز فارغ‌ التحصيل شد
نخستين دانشجوي كارشناسي ارشد مديريت پروژه نفت و گاز كشور با دفاع از پايان‌نامه خود در دانشگاه تهران فارغ‌ التحصيل شد.
اميد مومني با دفاع از پايان‌نامه خود تحت عنوان «بررسي به‌كارگيري قراردادهاي BOT در صنعت نفت و گاز ايران و ارائه مدلي براي قيمت‌گذاري در ارزيابي‌هاي مالي و اقتصادي» با راهنمايي منصور معظمي استاد دانشگاه تهران از دانشكده مهندسي صنايع اين دانشگاه فارغ ‌التحصيل شد.
دانشكده مهندسي صنايع پرديس دانشكده‌هاي دانشگاه تهران، به دليل اهميت موضوع «مديريت پروژه در صنايع نفت و گاز» و ضرورت تربيت نيروي انساني بومي در اين زمينه سال 92 براي نخستين‌بار در كشور، اقدام به راه‌اندازي دوره كارشناسي‌ارشد مديريت پروژه، گرايش مهندسي نفت و گاز كرد و با پذيرش دانشجو، اين دوره را به صورت رسمي آغاز كرد.
فراهنگ**9187**1569
۰ نفر