۲۳ دی ۱۳۹۴، ۱۵:۴۷
کد خبر: 81919417
T T
۰ نفر
معاون وزير آموزش و پرورش: بيشترين نرخ مردودي مربوط به كلاس اولي هاست

ياسوج - ايرنا- معاون آموزش ابتدايي وزير آموزش و پرورش بيشترين و كمترين نرخ تكرار پايه تحصيلي (مردودي) را با حدود 3.6درصد مربوط به پايه اول و كمترين نرخ را نيز با حدود سه صدم درصد مربوط به پايه ششم ابتدايي اعلام كرد.

محمد وديعه روز چهارشنبه در حاشيه آيين تجليل از پيشكسوتان و نختسين هاي آموزش ابتدايي و عشايري كهگيلويه وبويراحمد در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: استان سيستان و بلوچستان نيز با 13.2درصد داراي بيشترين نرخ تكرار پايه در سطح كشور و در پايه اول ابتدايي است.
وي ميانگين كشوري در اين زمينه را يك درصد اعلام كرد و گفت: نرخ تكرارپايه در استان كهگيلويه وبويراحمد نيز حدود 2.7 درصد است.
اين مسئول از ارائه برنامه هاي راهبردي و تاكيد وزير آموزش و پرورش در اين راستا خبر داد و گفت: اجراي طرح عدالت آموزشي در مناطق كمتر توسعه يافته و نشست هاي فصلي شوراي معاونان و مديران كل اين مناطق براي بهبود وضعيت و ارتقاي شاخص هاي آموزشي دانش آموزان از جمله كاركردهاي ضروري در اين زمينه است.
وي افزود: هم اكنون سه استان سيستان و بلوچستان، هرمزگان و آذربايجان غربي از جمله استان هاي هدف شوراي راهبردي ارتقاي شاخص هاي آموزشي در كشور هستند كه از سال تحصيلي آينده نيز كهگيلويه وبويراحمد به اين استان ها اضافه خواهد شد.
ديمه ور ميزان نرخ پوشش تحصيلي در مقطع ابتدايي در سطح كشور را نيز 98.5 درصد اعلام كرد و گفت: برنامه و راهبرد دولت يازدهم و وزارت آموزش و پرورش فراهم كردن زمينه تحصيل براي تمامي دانش اموزان در هر نقطه اي از كشور است.
وي افزود: طرح انسداد تحصيلي براي جلوگيري از ترك تحصيل دانش آموزان بويژه در مناطق و استان هاي محروم و عشايري و ايجاد شرايط مناسب براي بازگشت بازماندگان از تحصيل نيز به عنوان يك برنامه راهبردي در دستور كار متوليان امر قرار گرفته است.

***توانمندسازي معلمان ابتدايي رويكرد اصلي وزارت آموزش و پرورش
ديمه ور در آيين تجليل از 40 پيشكسوت ابتدايي و عشاير استان كهگيلويه وبويراحمد نيز گفت: يكي از رويكردهاي اساسي وزارت آموزش و پرورش و ضرورت هاي اصلي در ارتقاي شاخص هاي آموزشي در دوران ابتدايي توانمندسازي و كيفيت بخشي به نحوه تدريس و آموزش معلمان است.
وي از اجراي مطلوب و اثربخش اين طرح جامع و استقبال چشمگير معلمان در استان هاي مختلف كشور خبر داد وگفت: براي پيشرفت،تعالي و توسعه همه جانبه كشور راهي جز توجه و سرمايه گذاري بر روي آموزش و پرورش بويژه دوران حساس و سرنوشت ساز ابتدايي نيست.
ديمه ور هوشمندسازي مدارس و مجهز كردن كلاس هاي درس به تكنولوژي هاي روز از جمله رايانه حتي در دوترين نقاط روستايي و عشايري را نيز از ديگر اقدامات و تحولات جديد در حوزه اموزشي كشور دانست و گفت: بالاي 90 درصد معلمان عشايري اكنون داراي حداقل يك دستگاه لپ تاپ هستند.
وي با اشاره به پوشش تحصيلي دانش اموزان ابتدايي در تمامي نقاط شهري، روستايي و عشايري نيز گفت: سال گذشته بيش از 13هزار مدرسه زير 15نفر در سطح كشور وجود داشت.
ديمه ور نرخ ترك تحصيل در استان كهگيلويه و بويراحمد را حدود يك و نيم درصد دانست و گفت: حدود 450نفر از دانش آموز بازمانده از تحصيل در حوزه هاي عشايري اين استان شناسايي شده است.
در همايش 'يادگاران مهر' از 40 پيشكسوت و نخستين معلمان و آموزگاران ابتدايي در استان كهگيلويه وبويراحمد تجليل شد.
در اين آيين از خانواده هاي هفت شهيد فرهنگي پيشكسوت، نخستين زوج پيشكسوت عشايري و سه مديركل اسبق و بومي آموزش و پرورش استان كهگيلويه و بويراحمد نيز تجليل و از نخستين فرهنگي مرد و زن عشاير و نخستين مدير بومي آموزش و پرورش استان در حوزه ابتدايي نيز قدرداني شد.
3016/6162
۰ نفر