به گزارش ایرنا، علی عباسی روز یكشنبه در حاشیه دوره آموزشی مصرف مواد مخدر روانگردان از دیدگاه پزشكی قانونی و نیروی انتظامی در گفت و گو با خبرنگاران افزود : دو نفر از قربانیان مواد مخدر زن و 13 نفر مرد هستند.
وی ادامه داد : كالبد شكافی اجساد معتادان نشان از مصرف مواد مخدر نوظهور دارد كه متاسفانه هنوز راهكاری برای درمان آن وجود ندارد.
عباسی در عین حال گفت كه سنجش مواد مخدر مصرف شده در معتادان فوت شده بسیار سخت و خارج از امكانات و تجهیزات موجود پزشكی است.
** آگاهی ، پادزهر شیوع اعتیاد
مدیركل پزشكی قانونی مازندران با این هشدار كه آسیب های اجتماعی ناشی از مصرف موادمخدر نو ظهور در حال افزایش است ، گفت : پزشكی قانونی با هماهنگی نیروی انتظامی و ستاد مبارزه با مواد مخدر در صدد بالا بردن آگاهی جامعه پیرامون اقدامات پیشگیرانه و درمان معتادان است.
وی افزود : بررسی آماری سن مرگ و میر های ناشی از مصرف مواد مخدر نشان می دهد كه نوجوانان و جوانان گروه های هدف عرضه كنندگان مواد مخدر هستند.
او ادامه داد : امروز علاوه بر اینكه باید اقدامات شدیدی در مبارزه با عرضه گنندگان صورت بگیرد ، باید نسبت به درمان معتادان و آموزش جامعه در باره خطرات ناشی از مصرف مواد مخدر نو ظهور اقدام شود .
دوره آموزشی مصرف مواد مخدر روانگردان از دیدگاه پزشكی قانونی و نیروی انتظامی روز یكشنبه در ساری آغاز به كار كرد.
پزشكان قانونی ، ماموران انتظامی و برخی از قضات مرتبط با پرونده های مواد مخدر و همچنین اعضای ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان از شركت كنندگان در این دوره آموزشی یك روزه هستند .
آشنایی با مواد مخدر و روانگردان ها، مت آمفتامین (شیشه) ، علائم و نشانه های مصرف ، روش های تشخیص و انواع مواد مخدر ، جنبه های قانونی مصرف مواد ، علل اعتیاد از دیدگاه روانپزشكی و اعتیاد در جوانان و پیشگیری از سوءمصرف موادمخدر در نوجوانان از موضوع های این دوره آموزشی است .
6990/1654/1042
ساری-ایرنا-مدیركل پزشكی قانونی مازندران از مرگ 15 نفر به دلیل مصرف مواد مخدر نوظهور در استان در 9 ماهه امسال خبر داد و گفت: این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته 25 درصد افزایش دارد .