به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، غلامرضا منتظری در نشست خبری دومین جشنواره «سرود و نواهای حماسی» در سازمان بسیج هنرمندان افزود: این جشنواره با مدیریت سازمان بسیج هنرمندان در آستانه دهه مبارك فجر برگزار می شود؛ تلاش ما بر این است كه از بین آثار ارسالی كارهای شایسته و بهتر را برای اجرا در مرحله پایانی داشته باشیم.
وی ادامه داد: هدف از برگزاری این جشنواره، شناسایی قابلیت و ظرفیت های هنرمندان بسیجی در حوزه های سرود و موسیقی، فرصت تبادل تجربه بین هنرمندان این عرصه و تولید آثار فاخر متناسب با نیازهای انقلاب اسلامی است.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان، جشنواره «سرود و نواهای حماسی» را فرصتی دانست كه در آن هنرمندان عرصه سرود و موسیقی كنار یكدیگر جمع شوند، از تجارب یكدیگر استفاده كرده و امكان تولید آثار بهتری فراهم شود.
وی افزود: در قالب این جشنواره تا امروز بالغ بر 20 سرود تولید شده است؛ همچنین دو اثر درباره سردار شهید همدانی و شهید نمر با استفاده از ظرفیت های هنرمندان موسیقی رونمایی خواهد شد.
امكان تبادل تجربه با گروه های سرود جهان اسلام فرصت دیگری است كه منتظری در این جشنواره برشمرد؛ وی در این زمینه توضیح داد: در حال پیگیری این موضوع هستیم. به عنوان نخستین گام از یكی از گروه های سرود شاخص لبنان دعوت كرده ایم تا در مراسم اختتامیه جشنواره به اجرای سرود بپردازند.
رئیس سازمان بسیج هنرمندان همچنین گفت: در این جشنواره علاوه بر خوانندگان شاخص از خوانندگان ارزشی كشور هم دعوت كرده ایم تا شب های سرود و موسیقی برگزار كنند؛ برای این برنامه از هنرمندان و اساتیدی چون اصفهانی، اخشابی، افتخاری، قره باغی، جم و گلریز دعوت شده است.
منتظری با بیان اینكه ما به دنبال تعریف مدل جدیدی از سرود و موسیقی در بسیج هستیم، افزود: برای دستیابی به این هدف یك اتاق فكر در مركز، كار خود را آغاز خواهد كرد.
در ادامه محمد گلریز دبیر دومین دوره جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی گفت: بیش از 2700 اثر در بخش های سرود پاپ، سرود قومی و محلی، سرود آئینی و سرود ملی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود كه در نهایت و با داوری های انجام شده 160 گروه سرود انتخاب شدند.
وی افزود: از میان این تعداد نیز سهم گروه سرود و پاپ 26 گروه بوده؛ سرود قومی و محلی 12گروه؛ سرود آئینی 5 گروه، و موسیقی ایرانی نیز 5 گروه است.
به گفته دبیر دومین دوره جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی، هادی آزرم، همایون رحیمیان، هوشنگ جاوید، رضا مهدوی، سید محمد میرزمانی، اسفندیار قره باغی و جمشید جم، اعضای هیأت داوران این دوره از جشنواره هستند.
تجلیل از خانواده معظم شهدای هنرمند و اهدای جوایز جشنواره تا سقف 60 میلیون ریال برنامه های دیگری بود كه گلریز به آنها اشاره داشت.
وی خاطرنشان كرد: در روز اختتامیه 400 میهمان ویژه و شاخص داریم كه این میهمانان شامل مسئولان كشوری و هنرمندان سرشناس سراسر كشور هستند. بر این اساس اینگونه پیش بینی می شود كه اتفاقات خوبی در قالب برگزاری این جشنواره خواهد افتاد.
دومین جشنواره سرودهای حماسی و آواهای انقلابی از سوی سازمان بسیج هنرمندان در 3 بخش آئینی، سنتی و پاپ از روز سوم تا ششم بهمن ماه در تالار حافظیه شیراز برگزار می شود؛ برنامه های این جشنواره در دو نوبت صبح و عصر به همراه یك كارگاه آموزشی خواهد بود.
فراهنگ**9362**1027
رئیس بسیج هنرمندان: گنجینه های فراوانی در موسیقی ارزشی كشور داریم
۲۹ دی ۱۳۹۴، ۱۶:۲۵
کد خبر:
81927540
تهران- ایرنا- رئیس سازمان بسیج هنرمندان گفت: برگزاری جشنواره سرود و نواهای حماسی سبب گردهمایی هنرمندان ارزشی كشور شد و نشان داد كه ما گنجینه های فراوانی در حوزه موسیقی ارزشی كشور داریم كه نیاز به شناسایی، استخراج و عرضه به بازار مصرف دارند.