۶ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۴۲
کد خبر: 81936081
T T
۰ نفر
راه اندازي پنج پايگاه توليد واكسن با برند ايراني درديگر كشورها

تهران-ايرنا-رئيس كارگروه واكسن ستاد توسعه زيست فناوري معاونت علمي، گفت:طبق سند واكسن يكي از اهداف كلان نظام علم، فناوري و نوآوري واكسن در افق1404، تاسيس 5 پايگاه توليد واكسن با برند ايراني در ديگر كشورها است.

به گزارش روز سه شنبه گروه علمي ايرنا از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، هومن كاغذيان دبير كارگروه واكسن ستاد توسعه زيست فناوري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، در خصوص اهداف كلان نظام علم، فناوري و نوآوري واكسن در افق1404، افزود: با توجه به اينكه واكسن‌هاي توليدي ايران از نظر كيفيت قابل رقابت با انواع خارجي اين نوع واكسن‌ها است پس از اخذ تاييديه سازمان جهاني بهداشت بايد شرايط تاسيس پايگاه‌هاي توليد و فروش واكسن‌هاي ايراني در ديگر كشورها را فراهم كنيم.
كاغذيان ادامه داد: بر اساس اهداف سند واكسن، قرارگرفتن ايران، در فهرست 10 كشور برتر سازنده واكسن جهان، دستيابي به 3 درصد از سهم بازار جهاني واكسن و شكل‌گيري دست كم 60 شركت دانش‌بنيان خصوصي در حوزه واكسن در كشور نيز جزء اولويت‌هايي است كه كارگروه واكسن به دنبال ترويج و اجرايي شدن آنها در كشور است.
به گفته كاغذيان، شكل‌گيري دو شركت بزرگ صاحب برند ايراني در حوزه واكسن در سطح جهان نيز از ديگر اهدافي است كه در سند واكسن به دنبال تحقق آن هستيم.
وي تصريح كرد: اخذ تاييديه‌هاي بين‌المللي براي تمام واكسن‌هاي ايراني را نيز به صورت جدي پيگيري مي‌كنيم تا بتوانيم واكسن‌هاي توليدي كشور را با تاييديه‌هاي معتبر جهاني در دنيا عرضه كنيم.
رئيس كارگروه واكسن ستاد توسعه زيست فناوري معاونت علمي، تدوين يك كتاب مرجع ملي و بين‌المللي در حوزه واكسن و دستيابي به شاخص‌هاي برتر علم و فناوري واكسن در جهان اسلام را نيز به عنوان ديگر اهداف تعيين شده براي افق در سند واكسن1404 برشمرد.
كاغذيان درباره ماموريت‌هاي تعيين شده در سند واكسن، افزود: ارتقاي سلامت و اميد به زندگي، ايجاد اشتغال براي دانش‌آموختگان و حفظ نخبگان، خلق ثروت و افزايش توليد ناخالص داخلي، احياء مرجعيت علمي و فناورانه كشور در حوزه واكسن و تقويت قدرت و اقتدار ملي و منطقه‌اي و كمك به ثبات و دوام استقلال كشور در سايه شكست تحريم‌هاي بين‌المللي مهم‌ترين ماموريت‌هاي سند واكسن است.
علمي(1)**1023**1440
۰ نفر