به گزارش ايرنا، شهلا تاجفر روز يكشنبه در جلسه كارگروه زنان و خانواده شهرستان بوكان افزود: تشكيل بازارچه هاي مشاغل خانگي كه از مصوبات وزارت كشور در حوزه زنان و خانواده است مي تواند نقش مهم و تعيين كننده اي در اجراي ابلاغ رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتي داشته باشد.
وي گفت: توانمندسازي زنان از اولويت هاي مهم كارگروه هاي زنان و خانواده بوده و به آن توجه خاص مي شود چرا كه پيش نياز توسعه كشور در زمينه هاي مختلف، توانمندسازي زنان در سطح جامعه است.
وي تقويت مشاغل خانگي را يكي از ساختارهاي اقتصاد مقاومتي عنوان كرد و ادامه داد: حضور زنان كار آفرين و زنان سرپرست خانوار در عرصه توليد علاوه بر خودكفايي زنان مي توانند در توليد نقش اساسي داشته باشند.
وي گفت: اشتغال خانگي داراي مزيتهاي مختلفي به منظور ارتقاي درآمد خانوارها است به طوري كه تمام اعضاي خانواده قادر مي شوند در محيطي آرام و صميمي از فرصتهاي موجود بيشترين بهره را ببرند.
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري آذربايجان غربي افزود: دولتمردان به دنبال ايجاد اشتغال به روشهاي متمركز و غير متمركز در جامعه هستند كه اشتغال متمركز با ايجاد واحدهاي بزرگ توليدي و اشتغال غيرمتمركز نيز به صورت خرد و خانگي تحقق پيدا ميكند.
وي ادامه داد: در جلسات كارگروه زنان و خانواده بر امر پيشگيري از طلاق، اعتياد و آسيب هاي اجتماعي توجه خاص و ويژه اي شده و در اين زمينه از پايان نامه هاي دانشگاهي كه در اين زمينه تهيه مي شود، حمايت مادي مي كنيم.
تاجفر بر ايجاد پارك بانوان در همه مراكز شهرستان ها تاكيد كرد و افزود: اين كار با همكاري شهرداري هاي استان انجام خواهد شد تا بانوان نيز بتوانند در محيط هاي امن به تفريح و ورزش بپردازند.
فرماندار بوكان نيز در اين جلسه گفت: با پيروزي انقلاب اسلامي، نگاه به زن در جامعه تغيير كرد به طوري كه زنان در عرصه هاي مختلف سياسي، اجتماعي و اقتصادي ورود كرده و توانستند به جايگاه واقعي خود دست پيدا كنند.
جمال خسروي ادامه داد: بدون ترديد رهنمودهاي روشنگرانه امام راحل جايگاه زن ايراني را آن چنان ارتقا بخشيد كه امروز زنان ايراني در رديف صبورترين، متعهدترين و متخصص ترين زنان دنيا قرار گرفته اند.
وي گفت: در غرب نگاه به زنان نگاه ابزار گونه است ولي اين ديدگاه در جامعه ايران كاملا متفاوت بوده و به زنان نگاه ويژه اي مي شود كه اين امر زمينه را براي پيشرفت زنان در عرصه هاي مختلف به وجود آورده است.
رئيس دادگستري بوكان نيز در اين جلسه با اشاره به افزايش طلاق در بوكان گفت: در سال جاري تاكنون دو هزار و 230 ازدواج و 750 فقره طلاق در اين شهرستان ثبت شده است.
عليرضا نوروزي ادامه داد: مهمترين عامل افزايش طلاق در اين شهرستان گسترش استفاده از فضاي مجازي و كانال هاي ماهواره اي است كه بايد با اجراي برنامه هاي فرهنگي در راستاي مقابله با تهاجم فرهنگي تلاش شود.
وي گفت: در شهرستان بوكان در مقابل 450 پرونده مربوط به مواد مخدر، 750مورد پرونده طلاق وجود دارد كه اين امر نشان مي دهد كه در اين زمينه مشكل داريم.
به گزارش ايرنا، در اين مراسم كه با حضور زنان موفق شهرستان و مسئولان شهرستاني برگزار شد، هريك از دعوت شدگان به بيان ديدگاه و بيانات خود پرداختند.
شهرستان بوكان با 225 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي قرار دارد.
7510/6185/2093
مديركل امور بانوان و خانواده استانداري:
بازارچه هاي مشاغل خانگي در آذربايجان غربي توسعه مي يابد
۱۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۹:۵۹
کد خبر:
81943452
مهاباد- ايرنا- مديركل امور بانوان و خانواده استانداري آذربايجان غربي گفت: در راستاي اقتصاد مقاومتي، بازارچه هاي مشاغل خانگي و خوداشتغالي زنان در اين استان توسعه پيدا مي كند.