به گزارش ايرنا، مسئول دبيرخانه دائمي جشنواره هنر آسماني در اين آيين با اشاره به اهتمام جدي حوزه هاي علميه نسبت به مقوله هنر، برپايي اين جشنواره را از مصداق هاي بارز آن توصيف كرد و افزود: حوزه هاي علميه با توجه به آسيب هايي كه در عرصه هنر و فعاليت هاي هنري وجود دارد، بحث گسترش هنر ديني و معنوي را با جديت دنبال مي كند.
حجت الاسلام والمسلمين محمود ملك دار با بيان اينكه چهارمين جشنواره هنر آسماني در سه بخش شعر، داستان و پژوهش برگزار شده است، افزود: اين جشنواره علاوه بر بحث پژوهش با رويكرد موضوعي دفاع مقدس، سبك زندگي اسلامي و همچنين وحدت اسلامي در دو حوزه هاي شعر و داستان ترتيب يافته است.
مسئول دبيرخانه دائمي جشنواره هنر آسماني با اشاره به يكهزار و 100 اثر ارائه شده به دبيرخانه اين جشنواره، تصريح كرد: پس از بررسي اين آثار در هيات داوران تعداد 60 اثر به عنوان برگزيده انتخاب شد.
مديرحوزه هاي علميه خواهران كشور نيز در اين آيين با اشاره به ظرفيت عظيم حوزه هاي علميه در عرصه هنر ديني و اسلامي، اظهار كرد: حوزه هاي علميه داشته هاي پنهان زيادي دارند كه يكي از آنها وجود طلبه ها و فضلاي مستعد در زمينه هنر ديني است.
حجت الاسلام والمسلمين محمود رضا جمشيدي بر ضرورت زمينه سازي براي حضور طلبه ها و روحانيان خلاق در زمينه خلق آثار هنري تاكيد كرد.ك/3
7403 / 1175
قم- ايرنا - برترين هاي چهارمين جشنواره هنر آسماي، روز پنجشنبه طي آييني با حضور علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي و برخي شخصيت هاي حوزوي و ديني در سالن اجتماعات مدرسه علميه دارالشفاء قم تجليل شدند.